Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Как да публикувам обява ?
Горе в дясно на вашия екран виждате бутон "ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА". Кликнете на него и следвайте стъпките:
1. Изберете града, за който се отнася обявата. Ако в началото на сайта сте избрали да разглеждате обяви от определен град то тогава това няма да е необходимо.
2. Изберете раздел, за които сте отнася обявата. В скоби до името на раздела виждате част от категориите, които принадлежат към съответния раздел.
3. Изберете категория, която е най-подходяща за вашата обява. Ако не сме Ви предоставили такава категория моля изберете най-долния линк "Друга". Така едновременно с избирането на специфична категория за Вас ще направите едно предложение към нас за нова категория.
4. Остава Ви само да попълните информацията за обявата като има полета със звездичка (*), които са задължителни. Попълването на останалите полета е по ваш избор.
5. След попълването на информацията за обявата Ви и натискането на бутона "Прегледай обявата" ще Ви предоставим възможност да прегледате данните на вашата обява и ако желаете може да я редактирате чрез линка долу в ляво "редактирай".

А ако не желаете да променяте нищо натиснете бутона "Публикувай".

6. Ще получите писмо на електронната поща, която сте въвели с линк за активиране на обявата.
Ако не я активирате тя ще бъде активна 1 ден, след което няма да може да се разглежда от посетителите ни докато не я активирате. Имате 3 дневен срок за активиране, ако той изтече обявата Ви ще бъде изтрита.