Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Бразилия и Аржентина»

Бразилия и Аржентина

Прегледано 99 пъти от 19 Септември 2023. №: 2442650

03.11.2023 - 3155 лв.цена на човек в двойна стая в лева.



1 ден

03.11.2023: 18:25 – 19:55 ч. полет София – Франкфурт. 22:15 ч. полет за Буенос Айрес. Нощен полет.



2 ден

04.11.2023: 08:05 ч. – пристигане в Буенос Айрес. Трансфер до хотела. Закуска. При възможност - ранно настаняване. Панорамна обиколка на центъра на града – Площад „Майо“, кметството, президентския дворец, най-широкия в света булевард „9-ти юли“. Посещение на стария квартал „Сан Телмо”, кварталът „Ла Бока“, известен с цветните си къщи и модерния квартал „Пуерто Мадеро“. Обиколка с автобус на красивите жилищни квартали „Реколета“ и „Палермо“, благодарение на които Буенос Айрес е известен и като „Париж на Южна Америка“. Обиколката включва и посещение на монументалното гробище на „Ла Реколета“ и резиденциалния „Палермо“, с неговите „Сохо“, „Холувуд“ и уникален парк „Bosques de Palermo“. Трансфер до хотела. Нощувка в Буенос Айрес.



3 ден

05.11.2023: Закуска. Свободно време. Възможност за полудневна екскурзия до Сан Исидро и Тигре и разходка с корабче по делтата на река Парана (с доплащане 172 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва трансфер от/до хотела, фериботни билети, обяд, обиколка на града и водач - придружител; организира се при минимум 10 участника). Екскурзията започва сутринта и включва: трансфер до северната част на града, където са разположени къщите на много от най-заможните и известни семейства в Аржентина. Посещение на неоготическата катедрала „Сан Исидро“, построена през 1898 г. и съхраняваща много произведения на изкуството и реликви, сред които и подаренoтo от краля на Испания парче кост от самия Свети Исидро. Продължаване към град Тигре, известен с многобройните си канали. Обяд. Качване на борда на панорамен катамаран за разходка по делтата на река Парана. Завръщане в Буенос Айрес и трансфер до хотела. Възможност за вечеря с танго шоу програма (с доплащане 270 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва трансфер от/до хотела, вечеря, шоу програма; организира се при минимум 10 участника). Нощувка.



4 ден

06.11.2023: Закуска. Свободно време. Възможност за целодневна екскурзия до ранчо в провинция Ла-Пампа с включен традиционен обяд и програма (с доплащане 342 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва трансфер от/до хотела, обяд, фолклорна програма, водач - придружител; организира се при минимум 10 участника). Екскурзията започва сутринта и включва: трансфер до провинция Ла-Пампа, равнинна и плодородна област, известна като дом на типичния аржентински „гаучо“. Посещение на местна ферма и възможност за езда, разходка в прерията или обиколка с каруца. Традиционен обяд с програма, включваща песни, танци и анимация. Завръщане в Буенос Айрес и трансфер до хотела. Нощувка.



5 ден

07.11.2023: Закуска (сух пакет) и трансфер до летището за ранен полет до Игуасу. Пристигане в Игуасу (ЮНЕСКО) и посрещане от местния екскурзовод. Отпътуване към Бразилската страна на националния парк и свободно време за снимки на красивите и величествени водопади (препоръчва се носенето на леки и удобни обувки, дъждобрани и дрехи за преобличане). Отпътуване към международно признатия резерват за защита на птици, разположен в тропическа гора в близост до Игуасу. Обяд. Разглеждане на резервата и близък контакт с неговите обитатели: тукани, алени ибиси, папагали, сойки и дросели. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка в Игуасу.



6 ден

08.11.2023: Закуска. Посещение на Аржентинската част на водопадите Игуасу, в превод от езика на гуараните – „Голяма Вода“ – 275 водопада, спускащи се от височина до 70 метра. Разходка по мостовете, водещи посетителите над грандиозните водопади. Възможност за едночасовото „Голямо Приключение“, включващо сафари в джунглата с многоместен джип и преминаване под водопадите с рафтинг лодка. (с доплащане 206 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Не се препоръчва на страдащи от сърдечни заболявания, както и на възрастни хора или бременни жени. Трансфер до хотела. Нощувка в Игуасу.



7 ден

09.11.2023: Закуска и трансфер до летището за полет до Рио де Жанейро. Посрещане от местния екскурзовод. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка в Рио де Жанейро.



8 ден

10.11.2023: Закуска. Панорамна обиколка на Колониален Рио - посещение на тесните улици и стари исторически сгради на центъра на града, катедралата „Канделария“, площад „15-ти ноември“, старата търговска улица, катедралата „Метрополитан“ и „Самбодромо“ – улицата, на която се провежда прочутият карнавал. Продължаване на тура с посещение на стадиона „Марио Филью“, най-големият стадион в света, познат в световен мащаб като „Маракана“. Стадионът е построен през 1950 г, за да приюти първото Световно първенство по футбол след Втората световна война. Завръщане в хотела. Свободно време. Вечерта - по желание Самба шоу без вечеря или с вечеря (с доплащане 325 лв. без вечеря или 385 лв. с вечеря на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва трансфер от/до хотела, по желание вечеря, шоу програма). Отпътуване от хотела към театър „Леблон“. Там ще можете да се насладите на „Гинга Тропикал“ - бразилско танцово шоу, което съчетава различни бразилски танци, които са се развили от африкански ритми чрез търговията с роби и туземците, които са живели в Бразилия преди колонизацията. Ще станете част от спектакъла, който включва танци от бразилския фолклор, певци, ламбада, форо и ксаксадо, демонстрация на капоейра – това забележително бойно изкуство с множество акробатични и танцови елементи, изпълнения на самба и регетон, пресъздадени с пъстри костюми, ритмична музика и невероятно настроение. Нощувка.



9 ден

11.11.2023: Закуска. Свободен ден за плаж. Възможност за полудневна екскурзия до знаменитата скала Захарната глава (с доплащане 226 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва трансфер от/до хотела, билети за лифт и водач-придружител). Ще започнем тура от втората най-голяма забележителност на Рио де Жанейро – Захарната глава (Sugar Loaf). Планината е с височина 395 м и дава възможност за снимки на панорамно известните плажове на града. От тук се открива гледка към моста, който свързва Рио с Нитерой – точно на отсрещната страна на залива Гуанабара. Изкачването с лифт включва още една спирка – на 220 м в планината Урка, откъдето може да снимате Захарната Глава отблизо. Завръщане в хотела. Свободно време. Нощувка.



10 ден

11.11.2023: Закуска. Освобождаване на хотела. Полудневен тур с посещение на планината Корковадо, на чийто връх се намира един от най-известните паметници в света - статуята на Христос Спасителя. Статуята е символ на Рио и привлича милиони туристи всяка година. Намира се на върха на планината Корковадо (710 м) и от нея се откриват прекрасни панорамни гледки към града. Паметникът е издигнат по случай 100 годишнината от независимостта на Бразилия и е открит през 1931 г. До статуята се достига със зъбчата железница, която минава през най-голямата градска дъждовна гора в света – природния парк „Тижука“. Следват 100 стъпала (има и асансьор) до панорамната площадка, от която гледката е смайваща. Трансфер до летището за полет Рио де Жанейро – Мюнхен в 21:50 ч.



11 ден

ЕДИНА12.11.2023: 13:00 ч. - кацане в Мюнхен 15:15 ч. – 18:05 ч. - полет Мюнхен – София.



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



Самолетен билет с „Луфтханза“;



Летищни такси;



Ръчен багаж до 8 кг;



Чекиран багаж до 23 кг;



Самолетен билет Буенос Айрес – Игуасу;



Самолетен билет Игуасу – Рио Де Жанейро;



Трансфери летище – хотел – летище;



3 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 4*;



2 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*;



3 нощувки със закуски в Рио Де Жанейро в хотел 4*;



Екскурзоводско обслужване по описаната програма;



Входни такси за посещаваните туристически обекти, описани в програмата;



Транспорт по програмата с микробус/автобус;



Водач – придружител от туроператора.



ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С DOORS TRAVEL!!!



Doors Travel Ltd.

1000 Sofia, Bulgaria

phone: +359 2 / 417-33-77

mobile 1: +359 895 / 07-11-13

mobile 2: +359 895 / 00-11-28

facebook: Doors Travel

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 3155.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата