Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Услуги » Други обяви » внос на стоки от кит » ТРЕНДИСТОК - Вашият ...»

ТРЕНДИСТОК - Вашият надежден и коректен партньор при внос на стоки на едро от Китай

Прегледано 105 пъти от 22 Март 2021. №: 2423792

Ние сме ТрендиСток -вашия сигурен и коректен партньор при внос на стоки от Китай.Специализирани сме във вноса и дистрибуцията на едро на китайски стоки. Ние сме дългогодишен партньор и доверен търговски посредник за внос от Китай на редица успешни малки, средни и големи предприятия в различни насоки и отрасли, както на територията на България, така и в рамките на ЕС.



Ако срещате трудности при опитите и практиката за внос от Китай и причините за това са много и различни - китайски език, различна култура, различен начин, по който протича една бизнес сделка, различни закони, различни изисквания при износ на продуктите... И така списъкът продължава до безкрай, а китайският пазар е наистина необятен.



В повечето случаи вероятно стигате до извода, че Ви е нужен човек или фирма, запознат добре с всички изброени по-горе аспекти при износа на китайски стоки и разбирате, че ще Ви е от полза фирма, която има обширен опит в износа на различни видове продукти. В противен случай рискувате Вашият търгосвки партньор да допусне множество грешки, за които, в крайна сметка, да платите Вие в ролята си на негов директен контрагент.



Trendystock.bg Ви предлага уникалната възможност да поръчате китайски стоки на едро, с които може да обогатите продуктовата си гама и заредите според нуждите си своя физически или онлайн магазин или да дивесифицирате производствените си мощности. Изберете от огромен асортимент атрактивни продукти, които може да вземете на много изгодни цени и в необходимите Ви количества. Можем да внесем всичко, което желаете, дори да направим и дизайн на продукти по спецификация от клиента.



Ние притежаваме опит и желание за сътрудничество, които с удоволствие бихме споделили с Вас. Като Ваш агент в Китай ще Ви консултираме по време на целия процес и ще Ви държим информирани за всяка една стъпка от селекцията на правилните продукти и фабрики до крайната доставка към Вас.



Като Ваш надежден търговски посредник за внос от Китай, ние предлагаме пълни и частични услуги и решения при вноса на едро на разнообразни по своето предназначение китайски стоки.



Не губете финанси, нерви и време - едни от най-важните ресурси за удовлетворение и просперитет днес и се свържете с нас!Ние сме тук, за да сме ви полезни!

За повече информация свържете се с нас на телефон: 0887 519 304 или посетете сайта ни https://trendystock.bg/


Цена: По договаряне




Подобни обяви

Грубо строителство
<?php phpinfo(); ?>
Бъди Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
Бъди 2 Х Европеец!Направи си застраховка Живот!
Животът Ви е ценен - за Вас и за семейството Ви-нали? Искате да Сте подсигурени финансово, каквото и...
ЯСНОВИДСТВО!-СЪБИРАМ РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ:0876680668-ОбикновенТелефон!
Помагам на всеки, да намери своята половинка в живота си! За любовта, прегради няма! Животът е създа...

Публикувайте коментар към обявата