Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова Година 2018 в Б...»

Нова Година 2018 в Белград в хотел Праг 4* от 29.12,30.12.2017

Прегледано 162 пъти от 06 Ноември 2017. №: 2381727

1 Ден: - 400 км

София – Белград

Отпътуване от София в 7.00 ч. от паркинга на Автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара по маршрут София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград.

• Възможност за трансфер в двете посоки при мин. 15 туристи с доплащане: Бургас 55лв., Сливен 45лв., Ст.Загора 35лв., Пловдив 25лв., Пазарджик 20лв.

• Възможност за трансфер в двете посоки при мин. 15 туристи с доплащане: Варна 60 лв.; Девня 55 лв.; Шумен 50 лв.; Търговище 45 лв.; Велико Търново 40 лв.; Ловеч 35 лв.; Ботевград 30 лв.

Пристигане рано следобяд в Белград.

Туристическа програма в Белград: Панорамна обиколка на Белград: Площад Теразие, Националното събрание - Скупщина, улица Крал Милан, Площада на Републиката, Стария и новия съд, крепостта Калемегдан, Храм „Свети Сава“, най - големия православен храм на Балканите, и др.

Настаняване в хотел Праг 4* , перфектно разположен в сърцето на Старият град и само на крачка разстояние от: Калемегдан, Ул. Кнез Михайлова, площада на Републиката и река Сава. Кратка почивка. Пешеходна разходка: ул. Кнез Михайлова, Площадът на Републиката, ул. Крал Милан, Ул. Скадарска, Стария и Новия съд, Крепостта Калемегдан. Свободно време в Белград. Почивка. Вечеря на богата блок маса. Нощувка в Белград.



2 Ден:

Белград

Закуска. Свободно време в Белград. По желание (с допълнително заплащане 15 €) круиз по реките: Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод.

Подготовка за новогодишния празник.

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2018 г. в ресторанта на хотела с богато меню, жива музика и ВКЛЮЧЕНИ НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ.

Нощувка в Белград.



3 Ден: - 170 км

Белград – по желание Нови Сад – Белград

Късна закуска. Свободно време в Белград ИЛИ По желание (с допълнително заплащане 20 €) еднодневна екскурзия до автономна област Войводина с посещение на Нови Сад и Сремски Карловци.

Днес, Войводина е член на Съвета на европейските региони при парламента на ЕС (което е прецедент в историята на ЕС) като първия, а засега и единствения регион, който е член, преди още държавата –майка да е член на ЕС или Съвета на Европа.

Нови Сад е главен град на областта и е вторият по големина културен център в Сърбия (Белград е най-големият за момента), с много културни мероприятия и концерти, международния литературен фестивал, джаз фестивала, а от 2000 г. и фестивала EXIT, най-големия музикален фестивал в Сърбия, които се организират непрекъснато и довеждат хиляди туристи. Красиво разположен на десния бряг на р.Дунав, често е наричан и градът на падащите мостове (за 100 години мостовете над Дунав са били разрушавани 11 пъти).

Разглеждане на Нови Сад: централната част с големия площад, на който се намира, главната улица, която носи името Войводина, голямата катедрала на Дева Мария, католически храм с подчертано готическа архитектура, православната църква Св.Георги, Синагогата.

Отпътуване за Сремски Карловци с попътна панорама на най-голямата историческа забележителност на Нови Сад Петроварадиновата крепост, която заради авторитета си на една от най-големите крепости в цяла Източна Европа и положение на хълма над река Дунав получава внушителното прозвище Гибралтар на Дунава.

Разглеждане на Сремски Карловци, наричан „Рим на сръбската православна църква”: Патриаршеския дворец Илион (най-красивият архитектурен паметник във Войводина), сградата на старата гимназия от 1891 г. в стила на средновековните манастири, Съборната църква от 12 в. в стил барок и ренесанс.

Сремски Карловци е известен на света и с Карловацките вина Сирмнер, Карловитцер, Каменитцер, както и ракията Сливовица. Но най-голяма слава придобива с виното Бермет. Посещение на винарска изба, където се дегустира и може да се закупи специалното вино Бермет, чийто произход вероятно е в манастирите на Фрушка гора, а производствената техника и рецепта се пази в тайна и се предава само измежду малкото семейства и манастири, запазили традицията на неговото производство. Бермет се почита в цяла Сърбия, почитано е още от Средновековието от европейските кралски фамилии, присъствието му в менюто на напитките в най - престижни събития е задължително. Бермет е бил и в листата на напитките в Титаник.

Връщане късния следобяд в Белград. Вечеря на богата блок маса .

Нощувка в Белград.



4 Ден: - 400 км

Белград – София

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.





Цена:

• 569 лв. - за човек в двойна стая

• 559 лв. - за трети човек в стая

• 519лв. - за дете до 12 г., настанено с двама възрастни

• 639 лв. – за единична стая



Отстъпки от посочените цени:

• За ранни записвания до 18.11. – намаление 4%

• За ранни записвания до 02.12. – намаление 3%

• За група над 6 туристи - намаление 3%

• За клиенти, пътували поне веднъж с Интер Травел Сървиз- 2%

• За клиенти, които се записват в събота в офисите на Интер Травел сървиз – 2%

Заб. Всички видове отстъпки са съвместими!!!



Цената Включва:

• Транспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус,

• Настаняване в ИДЕАЛЕН център на Белград - 3 нощувки със закуски на блок маса в хотел Праг 4* http://www.hotelprag.rs/

• 2 стандартни вечери без напитки на богата блок маса на 30.12. и 01.01. в хотел Праг 4*

• Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, жива музика и ВКЛЮЧЕНИ НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

• Туристическа програма в Белград, Екскурзоводско обслужване,

• Медицинска застраховка на ЗК Уника за 2000 €



Цената Не включва:

• Входни музейни такси

• Еднодневна екскурзия до Нови сад - 20 € (включва транфер, екскурзовод, дегустация в местна винарна на 3 вида вино и коняк с погача, сирене и вид месо)

• Круиз по реките: Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод – 15 €

• Възможност за трансфер в двете посоки при мин. 15 туристи с доплащане: Бургас 55лв., Сливен 45лв., Ст.Загора 35лв., Пловдив 25лв., Пазарджик 20лв.

• Възможност за трансфер в двете посоки при мин. 15 туристи с доплащане: Варна 60 лв.; Девня 55 лв.; Шумен 50 лв.; Търговище 45 лв.; Велико Търново 40 лв.; Ловеч 35 лв.; Ботевград 30 лв.


Цена: 569.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата