Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » НОВА ГОДИНА НА ОСТРО...»

НОВА ГОДИНА НА ОСТРОВ МАВРИЦИЙ с Караджъ Турс

Прегледано 114 пъти от 31 Октомври 2017. №: 2381362

Остров Мавриций – кътче от рая, което очарова всеки успял да се докосне до магията му. Самото име на острова подсказва за тропическия лукс, спокойствие и възможността за пълноценна почивка. Мавриций ще ви очарова, ще ви накара да се чувствате, че сте от малкото избрани, които да се докоснат до това невероятно кътче, където всеки посетител се радва на персонално внимание, където зад всяка усмивка се крие обещание за уникална почивка.

Екскурзията е десетдневна и включва 7 нощувки на съответната база в избрания хотел, Новогодишна Гала вечеря, Самолетен билет за полет София-Истанбул-Мавриций-Истанбул-София с включени летищни такси с АК „Turkish Airlines“, трансфер летище-хотел-летище и пакет „Добре дошли“, включващ: персонално посрещане на летището в Мавриций от нашата фирма партньор с гирлянд от цветя и минерална вода, асистанс на летището, пакет, включващ карта на остров Мавриций, информация за екскурзиите, които се предлагат, ескорт до хотела от представител на фирмата партньор, информационна среща в избрания хотел, персонално планиране на екскурзиите и 24 часов асистанс по време на престоя.



27.12.2017 - 05.01.2018 - 4469 лв. / на човек



ПЪРВИ ДЕН - 27.12.2017г.

Среща на летище София в 19:35ч за полет София-Истанбул с АК ”Turkish Airlines”. Излита в 21:35ч. Каца в 00:10ч. Кратък престой на летището, след което полет Истанбул-Мавриций с АК ”Turkish Airlines” в 01:20ч.



ВТОРИ ДЕН - 28.12.2017г.

Пристигане на остров Мавриций в 13:15ч местно време. Посрещане и трансфер от летището до избрания от Вас хотел. Настаняване в хотелa след 15:00ч на съответната база на изхранване. Нощувка.



ТРЕТИ ДЕН - 29.12.2017г.

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, остров Мавриций предлага множество възможности за допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт, голф, посещение на природни паркове, ботанически градини, скай дайвинг, плаване с яхта и мн. други. Нощувка.



ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 30.12.2017г.

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.



Полудневна обиколка на столицата Порт Луис /срещу доп.заплащане/

Обиколка на столицата на остров Мавриций - прекрасният Порт Луис, ще ви отведе през страниците на пъстрата история и културното многообразие на острова. Религиозното разнообразие е част от културната традиция на острова. Светилищата са отворени за всеки един любопитен турист - мюсюлмански джамии, китайски пагоди, индуски храмове и християнски църкви. Порт Луис е най-големият град на Мавриций, както и икономически и административен център на острова. Точно до главния площад можете да се разходите по най-внушителния булевард - Place dArmes, ограден от двете страни с кралски палми. Можете да се насладите на няколко чудесни френски колониални сгради, особено на сградата на правителството и на общинския театър. Ще имате свободно време, за да посетите крайбрежната улица, както и търговски комплекс Le Caudan Waterfront. Оживената крайбрежна улица предлага множество възможности - за пазар, места за развлечение, ресторанти с изглед към пристанище Порт Луис. Крайбрежието на Порт Луис е центърът на културния живот в Мавриций.

Цена на човек: 45 EUR (от 4 до 8 човека).



ПЕТИ ДЕН - 31.12.2017г.

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.



Целодневен тур с катамаран

След закуска ще потеглим за един ден, изпълнен със слънце, напитки, вкусна храна, много забавления и релаксация, на круиз с катамаран. За ваше удобство, ние предлагаме голям избор на круизи до няколко дестинации, с няколко различни изходни точки. На север, изборът е между Gabriel Island и Flat Island. Можете също да видите делфини по време на един от нашите круизи по западното крайбрежие. Друга възможност е да изберете круиз на източния бряг с посещение на известния остров Ile aux Cerfs. По време на круизите ще имате свободно време за гмуркане с шнорхел, слънчеви бани и почивки за плуване. На катамарана ще можете да се насладите и на вкусен BBQ обяд с прясна риба, пиле и селекция от салати и чеснов хляб.

Цена на човек: 95 EUR.



Посрещане на Новата 2018 година в избрания хотел с много песни, танци и веселие!



ШЕСТИ ДЕН - 01.01.2018г.

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, остров Мавриций предлага множество възможности за допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт, голф, посещение на природни паркове, ботанически градини, скай дайвинг, плаване с яхта и мн. други. Нощувка.



СЕДМИ ДЕН - 02.01.2018г.

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.



Седемте каскади / водопадите Тамаринд /срещу доп.заплащане/

Имате възможност да отидете дълбоко в местните гори на южен Мавриций – Les Sept Cascades. Буквално в превод името означава седем водопада, мястото, предпочитано от местните жители за туризъм в пищна зеленина. Преходът разкрива едни от най-предизвикателните места, а в края на вашата разходка ще достигнете до охлаждащите извори и водопади. Ще имате възможност да се насладите на спиращите дъха панорамни гледки. Ще минете по малка пътека, от където ще се открият пред вас за първи път седемте водопада, а след това ще спрете на още няколко места, откъдето ще имате възможността да разгледате водопадите от различни страни

Цена на човек: 140 EUR (от 1 до 3 човека) 95 EUR (от 4 до 8 човека).



ОСМИ ДЕН - 03.01.2018г.

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.



Неочаквана среща с делфини – полудневен тур /срещу доп.заплащане/

Насладете се на една невероятна среща с делфини. Ще се придвижите с моторна лодка и ще посетите остров Benitiers, където ще имате вкусен обяд. Уникалната част от преживяването е плуването с делфини в естествената им среда!

Цена на човек: 95 EUR (от 1 до 3 човека); 65 EUR (от 4 до 8 човека).



ДЕВЕТИ ДЕН - 04.01.2018г.

Закуска. Освобождаване на стаите в 12:00ч. и възможност за използване на общите части на хотела. Възможност за късно напускане на стаите срещу допълнително заплащане. Трансфер до летището за полет Мавриций-Истанбул с АК „Turkish Airlines“ в 21:05ч.



ДЕСЕТИ ДЕН - 05.01.2018г.

Кацане на летището в Истанбул в 06:00ч. местно време. Кратък престой, след което полет Истанбул-София в 08:45ч. Каца в София в 09:10ч.



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

7 НОЩУВКИ НА СЪОТВЕТНАТА БАЗА В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;

НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ В ХОТЕЛА;

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЗА ПОЛЕТ СОФИЯ-ИСТАНБУЛ-МАВРИЦИЙ-ИСТАНБУЛ-СОФИЯ;

ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;

ТРАНСФЕР ЛЕТИЩЕ-ХОТЕЛ-ЛЕТИЩЕ

ПАКЕТ „ДОБРЕ ДОШЛИ“, ВКЛЮЧВАЩ:

ПЕРСОНАЛНО ПОСРЕЩАНЕ НА ЛЕТИЩЕТО В МАВРИЦИЙ ОТ НАШАТА ФИРМА ПАРТНЬОР С ГИРЛЯНД ОТ ЦВЕТЯ И МИНЕРАЛНА ВОДА;

АСИСТАНС НА ЛЕТИЩЕ;

ПАКЕТ, ВКЛЮЧВАЩ КАРТА НА ОСТРОВ МАВРИЦИЙ, ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕКСКУРЗИИТЕ, КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ;

ЕСКОРТ ДО ХОТЕЛА ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ФИРМАТА ПАРТНЬОР;

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;

ПЕРСОНАЛНО ПЛАНИРАНЕ НА ЕКСКУРЗИИТЕ;

24 ЧАСОВ АСИСТАНС ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЯ;

МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА С 10000 ЕВРО ПОКРИТИЕ С АСИСТАНС.



ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

ПО ЖЕЛАНИЕ – ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КЪСНО НАПУСКАНЕ СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ;

ПО ЖЕЛАНИЕ – ИНДИВИДУАЛЕН ТРАНСФЕР С ЛУКСОЗЕН АВТОМОБИЛ/ ТРАНСФЕР С ХЕЛИКОПТЕР;

УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА УПОМЕНАТИ КАТО ВКЛЮЧЕНИ ЗА СЪОТВЕТНИЯ ХОТЕЛ;

РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР;

БАКШИШИ;

ЗАСТРАХОВКА ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ.





За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg








Цена: 4469.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата