Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » КОЛЕДА в Израел 22.1...»

КОЛЕДА в Израел 22.12.- 27.12.2017г / 5 нощувки със закуски и вечери

Прегледано 132 пъти от 09 Октомври 2017. №: 2380126

КОЛЕДА в Израел 22.12.- 27.12.2017г

6 дни / 5 нощувки / 5 закуски / 5 вечери



Маршрут: София - Тел Авив (летище Бен Гурион) - Яфо- Хайфа- Назарет- Кана- Табха - Капернаум - Каср ал Яхуд- Йерихон - Мъртво море- Витлеем - Йерусалим - МАСАДА - Ейн Карем - Лод - Тел Авив- София



Цена на човек в двойна стая - 1448 лв.



Цената включва:

самолетен билет София-Тел Авив-София с редовен полет на авиокомпания Ел Ал с включен багаж ;

летищни такси (295 лв. към 09.06.2017г.) ;

5 нощувки със закуски и вечери:

- 1 в Нетаня /Тел Авив - (хотел Margoa 3* http://www.hotelmargoa.co.il/ или подобен)

- 1 в Тиберия - (хотел Dona Gracia 3* http://donagracia.com/ или подобен)

- 3 във Витлеем -(хотел Paradise http://www.shepherdbethlehem.com/ или подобен)

екскурзовод на български език по целия маршрут ;

луксозен автобус с безплатен WIFI ;

саунд система със слушалки по време на туровете ;

всички трансфери по програмата ;

всички екскурзии по програмата ;

входни такси за обектите по програмата ;

сертфикат за хаджийство ;

водач на групата от България ;

медицинска застраховка асистънс - Модиал Асистанс - 10 000 евро



Цената не включва:

такса обслужване за екскурзоводите и шофьорите на място - 5 долара на турист на ден (заплащат се в Израел);

застраховка Отмяна на пътуване (информация за нея - в офиса ни)



Необходими документи:

международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане

за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители !

Няма визови, санитарни и медицински изисквания при пътуване в Израел.



Екскурзионна програма:



1 ден - София - Тел Авив - Йерусалим - Витлеем

Среща на летище София (Терминал 2) в 08:30ч. Полет София - Тел Авив в 11:20ч. Около 14:00 пристигане на летището в Тел Авив. Панорамна обиколка на Тел Авив. Туристическа програма в Яфо, един от най-старите градове в Близкия изток, намиращ се на възвишение предлагащо неоценима гледка към брега на Тел Авив с неговите плажове: посещение на района старото пристанище с чудесни ресторанти, в които се предлагат морски ястия, малки кафенета и пекарни, скрити в тесните павирани улички. Вечеря и нощувка в Нетания или района на Тел Авив.



2 ден - Хайфа - Назарет - Кана- Табха - Капернаум

Закуска. Разглеждане на красивия пристанищен град Хайфа, сгушен на брега на Средиземно море - посещение на Бахайските градини и гледка към залива на Хайфа. Отпътуване за град Назарет, където Архангел Гавраил съобщава на Дева Мария, че ще роди Син Господен и където Христос е живял през по-голяма част от живота си: посещение на църквата Благовещение и работилницата на Свети Йосиф. Посещение на Кана Галилейска - там Христос извършва своето първо чудо превръщайки водата във винo. Отпътуване към района на Галилейското езеро. Посещение на Табха, мястото на Чудото с умножаването на рибите и хляба, посещение на църквата с подова мозайка от четвърти век. Заминаване за Капернаум - споменава се в Новия Завет, като център на дейността на Христос в Галилея: посещение на останките от древната синагога и руините на къщата на св. ап. Петър. При възможност посещение на Планината на Блаженствата. Вечеря и нощувка в Тиберия.



3 ден - Каср ал Яхуд - Йерихон - Мъртво море - Витлеем

Закуска. Отпътуване към района на Мъртво море. Посещение на Каср ал Яхуд - мястото на кръщението на Иисус Христос на река Йордан. Отпътуване за Йерихон - най-ниско разположеният град под морското равнище и едно от най-древните селища в света: поглед към Манастира на изкушенията - намира се в скалите, където Иисус Христос е постил и се е молил четиридесет дена и четиридесет нощи. Мъртво море - най-ниското място в света, около 420 метра под морското равнище. Свободно време за къпане в най-соленото море. Заминаване за Витлеем. Вечеря и нощувка.



4 Ден - Витлеем - Йерусалим

Закуска. Посещение на рожденото място на Господ Иисус Христос - Витлеем и построената в чест на това събитие базилика Рождество Христово - голямата забележителност на града. Във Витлеем е роден и Давид - вторият цар на Израел, поради което в Библията градът е наричан често градът на Давид. Според библейско пророчество Месията трябвало да бъде потомък на Давид и да се роди в неговия град. Отпътуване за Йерусалим. Панорамна гледка от Маслинения хълм към Йерусалим. Посещение на църквата Дева Мария. Продължаване към Гетсиманската градина - традиционно почитана като мястото, където Иисус Христос се моли в нощта на залавянето му. Днес това събитие напомнят една базилика, посветена на страданията Христови, и осем стари маслинови дървета, чиято възраст е над 2000 години. Посещение на Стария град - посещение на еврейския квартал и Кардо Романо, реставрирано във вида от времето на Христос. Посещение на Западната стена, известна като Стената на плача - единствената структура, останала от Йерусалимския (Соломоновия) храм. Това название идва от това, че евреите често отивали там, за да тъжат за гибелта на храма. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.



5 ден - Йерусалим - Масада - Витлеем

Закуска. Туристическа програма в Йерусалим. Пешеходна обиколка на Стария град: Виа Долороса (от лат. Пътят на болката) - това e улицата в древния Йерусалим, по която е минал с кръста Иисус Христос към мястото на разпятието - Голгота; храмовият комплекс Божи гроб - най-святото място на Християнския свят, където е разпънат, погребан и възкръснал Христос; Хълмът Сион (Давидовият град) - гробът на цар Давид и стаята на Тайната вечеря. Отпътуване за Масада. древна полуразрушена крепост с невероятна история, разположена на една единствена скала. Намира в източния край на Юдейската пустиня и недалеч от западния бряг на Мъртво море, между Сдомом и Ен Геди. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.



6 ден - Йерусалим - Ейн Карем - Лод - Летище Бен Гурион (Тел Авив)

Закуска. Панорамна обиколка на Новия град на Йерусалим: парламента на Израел (Кнесет), Министерствата на Израел, Музея на Израел (отвън). Посещение на Ейн Карем. Отпътуване към Лод и посещение на църквата с гроба на Свети Георги (древният град Лида Палестинска). Трансфер до летище Бен Гурион. Полет за България в 18:20 ч. Пристигане на летище София около 21:15 ч.





За повече информация и резервации:



Караджъ Турс - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3 , ет. 1

Тел. 062 / 65 09 01

GSM: 0879 00 74 15 ; 0887 82 36 89

e-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата