Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Септемврийски празни...»

Септемврийски празници на Френската ривиера

Прегледано 139 пъти от 30 Юни 2017. №: 2375217

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ



21.09.2017 г.

635 лв.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА



ДЕН

1

София – Венеция

~1130 km

10.00 ч. - отпътуване от Пловдив от OMV бензиностанция дo хотел Санкт Петербург (заплаща се допълнително), от София в 12.30 ч. от площад Александър Невски, 13.00 ч. - автогара Сердика по маршрут Белград - Загреб - Любляна - Венеция.

2

Венеция

Пристигане сутринта на Пунта Сабиони. Отпътуване с корабче за Венеция – най-изумителният и романтичен град в света. Пешеходна разходка с местен екскурзовод (минимум 1 ½ ч.): площад Сан Марко с едноименната катедрала и камбанарията – един от символите на Венеция, който в продължение на векове е задавал ритъма на живот на венецианците; Дворецът на дожите – официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797 г.; Мостът на въздишките, наричан така заради въздишките на затворниците, които, влизайки в затвора, виждали за последен път венецианската лагуна. Разходка до моста Риалто. Свободно време. По желание посещение на Двореца на дожите, където може да се насладите на изкуството на Тинторето, Веронезе и Тициан. Свободно време. Настаняване в района на Венеция / Тревизо вечерта. Нощувка.

3

Венеция – Мантон

~640 km

Закуска. Отпътуване в 8.00 ч. за Френската ривиера. Пешеходна разходка в Мантон – един от най-живописните курорти на Ривиерата и най-цветният френски град: градината Биовес с екзотични дървета; Дворецът на Европа – културен и конгресен център, построен в стил бел епок; Крайбрежният булевард и Старият град. Настаняване на Френската ривиера късно вечерта. Нощувка.

4

Антиб – Ница – Кан

~80 km

Закуска. Един ден на Френската ривиера: разходка в Антиб – едно от най-големите яхтени пристанища на Лазурния бряг. Пешеходна разходка в Ница – стар град, съхранил атмосферата и автентичния дух на Средновековието: атрактивният пазар на цветята; най-големият площад Масена и крайбрежният булевард Променад Де-з-Англе с най-престижните хотели на Френската ривиера. Пешеходна разходка в центъра на Кан: крайбрежният булевард Кроазет с Фестивалния комплекс, където всяка година през май се провежда световноизвестният фестивал на киното; Алеята на славата с отпечатъци от ръце на звезди на филмовата индустрията. По желание вечеря в ресторант. Нощувка.

5

Монако – Флоренция

~410 km

Закуска. 8.00 ч. - екскурзия до Княжество Монако: Дворецът на фамилия Грималди – създатeлите на Княжеството, които го превръщат в едно от най-богатите места в света и го управляват и до днес; Катедралата, където са погребани членове на фамилия Грималди. Възможност за посещение на Океанографския музей на Жак-Ив Кусто, представящ огромна колекция от морска флора и фауна, модели на изследователски кораби, аквариум с повече от 4000 представители на средиземноморската и тропическата екосистема. Свободно време в района на Казиното в Монте Карло. Следобед отпътуване за Италия. Настаняване в района на Флоренция късно вечерта. Нощувка.

6

Флоренция – София

~1380 km

Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване в 8.00 ч. за Флоренция (необходимо е ползване на местен и градски транспорт). Туристическа програма с местен екскурзовод (минимум 1½ ч.): катедралата Санта Мария дел Фиоре – един от най-големите храмове в света, с Купола на Брунелески – шедьовър на ренесансовото изкуство и Кулата на Джото, откъдето се открива прекрасна панорама към целия град; площад Синьория – политическият и културен център на града с двореца Палацо Векио; църквата Санта Кроче – пантеонът на Италия, където са погребани Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти. Свободно време за разходка до Понте Векио – мостът на златарите, двореца Пити – богата колекция с произведения на Рафаел и Тициан или градините Боболи, предлагащи великолепна гледка към цяла Флоренция и р. Арно. По желание посещение на галерия Уфици – един от най-старите и прочути музеи в света, където се съхраняват шедьоври на майстори като Джото, Ботичели, Леонардо да Винчи, Рафаел, Джордоне, Тициан и много други. 18.00 ч. връщане до хотела (необходимо е ползването на градски транспорт). Отпътуване за България в 19.00 ч.

7

София

Пристигане в София на бензиностанция Lukоil (Западен парк / бул. Сливница – до Орион), на автогара Сердика и площад Александър Невски следобед, в Пловдив на бензиностанция OMV до хотел Санкт Петербург привечер.





ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)

1 нощувка със закуска в хотел Base to Stay *** (или подобен) в района на Венеция / Тревизо

2 нощувки със закуски в хотел Balladins Le Cannet **+ (или подобен) на Френската ривиера

1 нощувка със закуска в хотел Delta Florence *** (или подобен) в района на Флоренция

Туристическа програма във Венеция с местен екскурзовод

Пешеходна разходка във Флоренция с местен екскурзовод

Посещение на Княжество Монако

Пешеходни разходки в Ница, Кан, Антиб и Мантон

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с лимит на отговорност 5 000 EUR на застраховатлена компания Армеец

Водач-екскурзовод от България

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:



Такса престой в Италия: 2-4 EUR на турист на ден в хотел 2*/3* и 4-6 EUR на турист на ден в хотел 4* (заплаща се на рецепцията на всеки хотел)

Двупосочен билет за корабче във Венеция

Посещение на Двореца на дожите във Венеция

Вечеря в ресторант на Френската ривиера

Посещение на галерия Уфици във Флоренция

Доплащане за слушалки по време на пешеходната разходка във Венеция (3 EUR) и Флоренция (3 EUR)

Комбиниран билет за Купола на Брунелески, Кулата на Джото и баптистерията Сан Джовани (15 EUR) и входни такси за църквата Санта Кроче (8 EUR) и двореца Пити (13 EUR) във Флоренция

Входна такса за Океанографския музей (16 EUR, за деца - 8 EUR) в Монако

Местен транспорт във Флоренция: 5 EUR (двупосочен билет)

Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание

Градски транспорт

Разходи от личен характер

Застраховка Отмяна на пътуване (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)







За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg








Цена: 635.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата