Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » ПРАГА - СЕПТЕМВРИЙСК...»

ПРАГА - СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2017

Прегледано 137 пъти от 19 Юни 2017. №: 2374497

Дати на отпътуване:



01.09.2017 / 06.09.2017 / 19.09.2017 / 22.09.2017



Цена на човек 375 лева



ПЪРВИ ДЕН – 16:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 19:30 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 19:00 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Будапеща – Братислава – Прага. Нощен преход.



ВТОРИ ДЕН - Следобед - пристигане в Прага. Настаняване в хотела. Нощувка.



ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Обиколка на Прага с екскурзовод: Храдчани - Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца „Щернберг“, двореца „Шварценберг“ и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус, Нове место – Вацлавския площад. Свободен следобед. Възможност за екскурзия до двореца „Добржиш“ (с доплащане 30 лв. на човек при минимум 20 участника). Дворецът се намира на около 40 км от Прага и приютява най-красивите дворцови градини в Чехия. Грациозната и мащабна сграда в стил рококо и прекрасната терасовидна френска градина възхищават посетителя. Визитата включва разглеждане на историческите интериори на двореца, които са в стил Людвик XVI и разходка из парка. Цената на екскурзията включва транспорт и екскурзоводски услуги на български, резервация в двореца и не включва билет за вход в двореца и градините, който е около 160 чешки крони (около 7 евро). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Завръщане в хотела. Нощувка.



ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Екскурзия до Карлови Вари и Пилзен (включена в пакетната цена). Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Посещение на пивоварния завод Пилзен (по време на посещението ще се запознаете с историята на най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да дегустирате бира. Таксата за вход се заплаща на място – около 200 чешки крони; съветваме ви да си предвидите връхна дреха, защото в подземията температурата достига до 8ºС.). Вечерта - завръщане в Прага. Нощувка.



ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Възможност за разглеждане на музеи – Стария замък, музеите на Алфонс Муха, Сметана, Дворжак и пр. или за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 25 лв. за възрастни и 20 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзоводско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Възможност за разходка с корабче по р. Вълтава (цената на разходката с корабче не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). В късния следобед или привечер отпътуване по маршрут Прага – Братислава – Будапеща – Белград - София. Нощен преход.



ШЕСТИ ДЕН - Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.





ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;

СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;

ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ;

ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;

МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);

СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА (2-3 EUR НА ЧОВЕК);

ЕКСКУРЗИЯ ДО ДВОРЕЦА ДОБРЖИШ.





За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg










Цена: 375.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата