Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Габрово » Домашни любимци » Кучета » Задава се лято - ним...»

Задава се лято - нима ще оставите детенцето си без кученце ДЖАК РЪСЕЛ-че ?!

Прегледано 233 пъти от 24 Май 2017. №: 2373083

Многоуважаеми млади родители и Вашите родители !



Вероятно вече отдавна сте подарили на Вашите любими дечица таблет и смартфон ! Прекрасни машинки, никое дете вече не може без тях !

Но позволете и аз да добавя нещо по въпроса.



Аз съм един начинаещ дядо от китно балканско тревненско селце. Там живея със стопанка, два компютъра, три смартфона (бивш компютраджия съм) и седем ДЖАК РЪСЕЛ - а. Повярвайте ми - нито едно от тези божии и човешки творения не може да замени някое друго от тях. Всяко за себе си осмисля по свой начин живота ти, всяко пълни някое свое кътче от душата ти, всяко ти е полезно по своему ! И всяко може да те учи от невръстна възраст до края на дните ти на пълноценен живот и житейска мъдрост !

Въпросът е - какво може да подарите на детето си за края на учебната година и лято2017 ?! Ноутбук, таблет и смартфон вече сте му купили, за стопанка му е рано ... какво остава ?!



И сега пак Ви моля да ми повярвате - никога не бихте допуснали и не можете да си представите как едно възторжено и шеметно, вече поотгледано и в желязно здраве кученце ДЖАК РЪСЕЛ - че би оцветило в неописуемо радостни краски градското Ви ежедневие ! Неподражаемата и изригваща радост, с която ще Ви посреща всеки път; неустоимата преданост, която ще Ви засвидетелства; неудържимата енергия, с която ще залива пространството около Вас - наистина ми повярвайте - всичко това ще се придаде и на Вас, ще внесе нова жизненост на съществуването Ви, ще стопли и осветли душата Ви.

А детето Ви ... - то ще се превърне в радостен и грижовен стопанин на едно малко живо същество и ще се подготви да бъде такъв стопанин и на бъдещия си зрял живот.



Всичко това сме го изпитали в нашето семейство, изпитваме го и сега, когато нашите две майки - ДЖАК РЪСЕЛ - ки отглеждат седем подрастващи размирници, които в цветущо здраве вършат героични пакости на сто различни места, в един и същи момент !



Не се страхувайте да добавите още един член на семейството ! Допълнителните разходи и грижи съвсем не са големи, а чувството е покоряващо ! Просто си струва !



Важното е да осъзнаете, че това животинче ще запълни една празнина на битието Ви, че то е необходимост за душевния баланс в семейството Ви !

Всичко друго - цена, снимки, ваксини, доставка, хранене, грижи са просто технически подробности, които ще уредим гладко и успешно с нашата безпрекословна и добронамерена помощ.



Ако сме Ви накарали да се замислите - ще се радваме да отговаряме на въпросите Ви на телефони: 00359-87-73-55 6 77 (вкл. и Viber) или при необходимост 00359-88-7833564, 00359-98-8370512. А ако за наша радост решите да ни посетите - просто задайте на GPS-машинката си GPS-координати N 42.917159 / E 25.403523 (N 42° 55.039 / E 25° 24.212) (+42° 55 1.77 / +25° 24 12.68) и тя ще ви доведе точно пред яростно лаещата глутница разбойници.



Оставаме на Ваше разположение по всяко време на денонощието.


Цена: 250.00 лв.




Подобни обяви

Перфектен ДЖАК РЪСЕЛ ТЕРИЕР
Продавам бебе Джак Ръсел териер.
На 60 дни е, късокрако и късокосместо.
И майката, и бащата ...
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Крем и оранжава .
Момиченца на 90 и 92 дни.
Ваксин...
Zwergspitz - Померан на 45 дни. Реални снимки от днес ! Миниатюрно момченце.В момента 380гр. Ваксина,вътрешно и външно обезпаразитено. Европейски паспорт.Здравен сертификат. Микрочип. Тел.0887093534.Възможна доставка! Град Пазарджик. Цена по договаряне!
Zwergspitz - Померан на 45 дни.
Реални снимки от днес !
Миниатюрно момченце.В момента 380гр....
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес ! Момиченца на 60 и 70 дни.
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини,вътрешно и външ...
Богат избор
Бели Мини Шпицове! Реални снимки от днес!
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини, вътрешно и външ...

Публикувайте коментар към обявата