Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пазарджик » Домашни любимци » Други животинки » Комбуча-чудотворната...»

Комбуча-чудотворната чаена гъба от Азия

Прегледано 181 пъти от 08 Април 2017. №: 2369028

Гъбата Комбуча от векове се използва като естествен лек в Азия и Русия. В интернет има много информация за тази истинска биохимична лаборатория. Комбуча помага при понижен тонус, отслабване на паметта, целулит, акне, херпес зостер, безсъние, хемороиди, язви,възпаление на ставите, прочиства кръвта, предотвратявa образуването на газове в червата, увеличава броя на Т-клетките, укрепва имунната система,сгъстява косата и поддържа цвета. Напитката от комбуча може да повлияе положително лечението на редица оплаквания и болести: възпаление на ставите, сърдечен инфаркт, хемороиди, предменструален синдром,
симптомите на менопаузата. Тя е идеално средство срещу запек и за регулиране на храносмилателната система. Активира метаболизма, намалява образуването на камъни в бъбреците и жлъчката и подобрява техните функции, има благотворен ефект придиабет и затлъстяване. В същото време комбуча поддържа жизнения тонус, подобрява психическите и умствени способности.
Френски имунолози подчертават антибиотичното и антивирусно действие на комбуча.Ефектът от ферментиралия чай се появява доста бързо. Той действа предимно чрез детоксикацията на целия организъм и на кръвта.Известната д-р Мария Папазова изтъква ползите от него при лечението на ревматизъм, подагра, болки в крайниците, проблеми на храносимилателния тракт и особено на червата. Подчертава, че високото съдържание на естествени витамини и хормоналния ефект подобряват общото състояние на организма.Въпреки че е кисела, напитката от чай и комбуча алкализира кръвта и нормализа нейното pH.
Гъбата има силни антисептични свойства. Чаят прочиства жлезната система, неутрализира пикочната киселина и я изхвърля. Поради това той е лек против подагра,ревматизъм, артрит, чревна дисбактериоза, метаболитни проблеми.
Вече съм я размножила доста, едра е и продавам чудотворната чаена гъба за 10 лв,заедно с част от фермента/чая в който е + 1 лв за нова пластмасова купа с капак/като на последната снимка/,които изпращам по Еконт, в кашонче.Фермента се използва като мая заедно с гъбата за направа на нови напитки,не го изхвърляйте.Заявки на посоченият тел.-кликнете ми само , затворете и аз ще ви избера
Skype: lirabg


Цена: 10.00 лв.

Телефон: 088 920 6264



Подобни обяви

Двойна мивка алпака за вграждане с клапа Franke с размери 100см/50см
Продавам немска двойна мивка алпака за вграждане. Немско качество- марка FRANKE Мивката е с две кор...
Продавам части за автоматична пералня - ”ВЯТКА АВТОМАТ”
1. Двигател - 80 лв. 2. Програматор - 70 лв. 3. Люк със заключалка - 40 лв. 4. Ниворегулатор за в...
Бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти
Предлагаме бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти от марките: Yamaha, Honda, Suz...
Конгоански папагал
Продавам мъжки конгоански папагал с всички необходими д...
Продавам гълъби Кинг
Продавам гълъби кинг, млади и работещи двойки. Различни цветове, младите 35лв за брой, чифтовете 80...

Публикувайте коментар към обявата