Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Имоти продавам » Вили и къщи » Къща в село Двуетажн...»

Къща в село Двуетажна 90 кв.м РЗП 2500 кв.м двор

Прегледано 730 пъти от 29 Март 2017. №: 2365532

Търся нови грижовни стопани за бащиният ми имот! Обитаема двуетажна къща /гредоред / в с. Средня, с 8 годишна ябълкова градина на площ от 2 500 кв.м. Селото е на 25 км от гр Шумен, с редовна автобусна линия, обслужваща с. Новосел, с Средня, с. Черенча, с действащо читалище, магазини. Имотът се намира на 3 минути от центъра на селото, където е автобусната спирката. Къщата има три стаи, разположени на първи и втори етаж, салон, кухничка на партер, изба, външна тоалетна, външна и вътрешна чешма. Дограмата е дървена, еднокатна.
Дворът пред къщата, в който има и селскостопански постройки е отделен от овощната градина с телена ограда. Градината е поддържана и има 160 бр. млади и силни ябълкови дървета, който вече започнаха да дават добра продукция, 4 бр бели бардачки, 7 бр. джанки, 5 бр кюстендилски сливи. Имотът представлява добра база за хора, които искат да си починат от градския шум и теснотия и желаят да се занимават с овощарство любителски и не само. Къщата има нужда от потягане и облагородяване, но наистина е място, където можеш да си почиваш активно сред природата, докато наблюдаваш как се развиват плодовете на труда ти. Посадих ябълковата градината с любов в бащиния си имот и търпеливо се грижех за дърветата, докато започнат да плодят. Не предвидих само факторът възраст и произтичащите от него следствия! Търся грижовни стопани за ябълковата градина! Трудът на село е много, но поне им е спестено времето, докато фиданките станат дървета!
Ябълките са осем годишни и са няколко сорта, най- вече флорина, златна превъзходна, имам и грени смит, има и др. Селото е тихо, спокойно, въздухът е чист, летата са прохладни зад кирпичените зидове, зимите са истинска до бумтящата печка!
Позвънете, заповядайте на оглед, когато е удобно, ще се договорим, ако харесате! Цена 12000 лв.


Цена: 12000.00 лв.

Телефон: 089 623 2273



Подобни обяви

с. Татарево
Продавам къща на 2 етажа и отделно от нея 2 стаи и санитарен възел. Двор около 1,5 дка.Близо до цент...
Продавам къща в с.Кичево,обл.Варна-тел.0988935666
Двуетажна къща в центъра на селото,5 спални,маза,зимна кухня с хол,лятна кухня,външна и вътрешна тоа...
Къща с. Мдово общ. Братя Даскалови
Къща на два етажа, монолитна с обща площ 68 м2 със следното разпределение - първи етаж стая с кухне...
СОБСТВЕНИК ПРОДАВА ЛУКСОЗНА КЪЩА В С.ТАБАЧКА
Луксозна къща за целогодишно обитаване на два надземни етажа. Асфалтов път до нея.Дворът от 1000 м² ...
Продавам къща с дворно място 1дка
Продавам къща с дворно място в с. Татарево. Телефон за контакт 0884387060

Публикувайте коментар към обявата