Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Домашни любимци » Други животинки » Микро Слушалка Бръмб...»

Микро Слушалка Бръмбар За Преписване Незаглушима Безжична hands free

Прегледано 371 пъти от 28 Март 2017. №: 2365242

За подробна информация: http://all4students1.com/
За информация относно модел Mini Spy2 или Cheating watch, моля вижте другите ни обяви.
Знаем , че често не можем да се подготвим за важен за нас изпит или среща .
Замисляли ли сте се колко по лесно би било ако някой ви диктува какво да казвате или правите .
За да осъществите целите си вие се нуждаете от слушалка която да е много малка , да работи безотказано , да се чува точно и ясно , и най – важното да не се виждат кабели към ухото ви .
Не са ви нужни големи предаватели под формата на очила , шапка или друг предмет , не са ви нужни големи слушалки с връв за изваждане която се вижда в ухото ви , не ви е нужно нищо от старата технология тя вече не е актуална …
Ние ви предлагаме най – доброто и невидимо решение Mini Spy1 слушалки с микро размери само 2 мм х 3 мм , няма по компактен и удобен вариант до момента на пазара . Mini Spy1 е разработка открита още преди години от НАСА . Тя работи на принципът на WIFI (Wireless) технологията . Предавателят излъчва безвредни за нас и нашето ухо вълни , които магнитната слушалка превръща в кристален звук .
Продуктът е незаглушим . Невъзможно е да бъде заглушен от какъвто и да е заглушител поради различната честота на сигнала .
Защо да изберете Mini Spy1: Това е изцяло иновативна , сигурна и незабележима технология. Размерите на всяка слушалка са 2 мм на 3 мм. Разполагате с микрофон за да можете да говорите . Работи с всички видове GSM – и . Цялата система се разполага под дрехите ви и е напълно незабележима. Никой неможе да чуе или да разбере , че вие имате слушалка в ухото.
Лесно и бързо свързване и употреба. Поради размерите , здравината и удобството си Mini Spy1 превъзхожда всички други от видът си. Слушалките са с микро размери и са много леки , те по никакъв начин немогат да увредят ушният канал и тъпанчето. Изваждат се лесно и бързо с помощта на магнита от комплекта.
*Продуктът е с три дневен срок за замяна ( неможем да носим отговорност за по-голям срок , понеже незнаем дали няма да бъде нанесена щета от страна на клиента за по-голям срок от време.
*Ако желаете да тествате Mini Spy1 на място в офис на Еконт Експрес , трябва да си вземете батерии 2 броя по 9 волта 6F22 продават се в почти всеки магазин , предлагаме Mini Spy без батерии за да не носим отговорност за тяхното качество . *Работим само чрез Еконт Експрес.
В комплекта Mini Spy1 вие получавате : 2 микрослушалки , магнит за изваждане на микрослушалките , предавател , свързващ кабел с жак 3.5 мм (стандартен аудио жак) , пълно ръководство за работа на български език.
Поръчката се осъществява по два начина:
1-ви начин: Позвънете на посоченият телефон, вие ще бъдете свързани с наш търговец, подавате данните нужни за поръчка – две имена, GSM номер, точен адрес до вас или до офис на Еконт Експрес (моля уточнете точно за кой офис е пратката).
2-ри начин: Чрез нашият сайт: http://all4students1.com/
*Пратката ще бъде доставена до 2 работни дни.
пищов ,бръмбър ,студенти микро слушалка , mikro slushalka, mikroslushalka ,slushalka


Цена: 29.00 лв.

Телефон: 089 509 6669



Подобни обяви

Двойна мивка алпака за вграждане с клапа Franke с размери 100см/50см
Продавам немска двойна мивка алпака за вграждане. Немско качество- марка FRANKE Мивката е с две кор...
Продавам части за автоматична пералня - ”ВЯТКА АВТОМАТ”
1. Двигател - 80 лв. 2. Програматор - 70 лв. 3. Люк със заключалка - 40 лв. 4. Ниворегулатор за в...
Бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти
Предлагаме бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти от марките: Yamaha, Honda, Suz...
Конгоански папагал
Продавам мъжки конгоански папагал с всички необходими д...
Продавам гълъби Кинг
Продавам гълъби кинг, млади и работещи двойки. Различни цветове, младите 35лв за брой, чифтовете 80...

Публикувайте коментар към обявата