Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Великден в Лисабон»

Великден в Лисабон

Прегледано 109 пъти от 08 Март 2017. №: 2357998

8 дни /7 нощувки



13.04.2017 –20.04.2017



ЦЕНА: от 1195 лв.











1 ДЕН – Отпътуване за Лисабон в 21:10.Кацане на летище Лисабон в 23:00. Посрещане и групов трансфер до хотел от VIP Berna 3*. Настаняване. Нощувка.



2 ДЕН –Закуска. Целодневна екскурзия с екскурзовод на български език в Синтра и Регалейра - нос Рока - Кашкаиш – Ещорил - обиколка на Лисабон. Старинният мавритански град Синтра още през Средните векове се превръща в резиденция на португалските крале. Той е една безценна перла на Португалия, разположена сред прохладната зеленина на евкалипти, вековни кедрови и палмови дървета. Програмата включва разходка в историческия център с Националния дворец – белоснежен замък с разкошни зали.Разглеждане на романтичното имение Кинта де Регалейру от 17 век., известно със своите вити стълби и тайни проходи. На различни нива в уникалната райска градина могат да се видят балкони, панорамни площадки, беседки, изкуствени пещери и др. Много от екзотичните растения са донесени от Бразилия. Екскурзията продължава по живописен планински път до най-западната точка на Европейския континент - нос Кабо Рока. Програмата продължава в известните курорти Кашкаиш и Ещорил, където почиват известни личности от цял свят. Свободно време в Кашкаиш. Следобяд – обиколка на удивителния Лисабон. Градът е удобно разположен на 7 хълма в устието на река Тежу. Разглеждане на историческия център на града, запазил автентичен облик: булевард Независимост, площада на Реставраторите, площад Росиу със статуята на Педру Четвърти и сградата на Националния театър, площада на Търговията. Преминаване по Моста 25 април, към квартал Белен и площад Алфонсо Албакърке.Разглеждане на манастира Жеронимуш в Белен- най-впечатляващия архитектурен комплекс на Лисабон с известната кула от 16 век.Разглеждане на Паметника на Първооткривателите/отвън/ и дворецът Белен /отвън/, в който се намира резиденцията на португалския президент.Връщане в хотела.Нощувка.



3 ДЕН – Закуска. Свободен ден. Екскурзии по желание: Полудневна екскурзия с дегустация на вино и включен обяд Сетубал – Азейтау - дегустация на вина – Арабида и обяд в типичен местен ресторант с напитки. Продължителност: 12.30 – 18.30. Цена 70 евро на турист при минимум двама записани туристи турист с екскурзовод на руски език. Разглеждане на крепоста Сан Фелипе в Сетубал, разходка по крайбрежната улица. Кратка почивка в парка Арабида. Посещение на местна изба за дегустация на вино/вход 4 евро/ Посещение на фабрика за производство на традиционната керамика Азулехо.Обяд с напитки/вкл. в цената/. Нощувка.



4 ДЕН – Закуска. Свободен ден. Екскурзии по желание: Целодневна екскурзия /9 часа/ в Обидуш - Алкобаса - Баталя – Томар с екскурзовод на български език. Цена при минимум 15 туристи – 58 евро на турист. Екскурзията започва с разходка в очарователното градче Обидуш с характерни бели къщи с червени покриви и малки църкви, обградено от средновековни крепостни стени. Разходка по уличките, разглеждане на Капелата на централния площад, старинната църква СвДева и арабската крепост. Разглеждане отвън на средновековното Абатство в Алкобаса, продължаване за Баталя, където е манастира Санта Мария да Виктория, построен в чест на победата над испанците през 1385г. Последна спирка е градчето Томар на река Набан. Разглеждане на Манастира на тамплиерския орден от 1160 г. Връщане в Лисабон. Нощувка.



5 ДЕН – Закуска. Свободен ден. Екскурзии по желание: целодневна екскурзия Кралските дворци на Лисабон и приказното селце Азеняш ду Мар. Продължителност: 9.00-17.30. Цена - 90 евро на записан турист с екскурзовод на руски език при минимум двама записани туристи.Екскурзията включва: посещение на Кралския дворец в Ажуда, на Дворецът Келуж – Португалския Версай, на Националния дворец в Синтра и на селцето Азеняш ду Мар, живописно разположено на отвесни скали над океана.Входните такси на дворците се заплащат отделно/в Ажуда – 10 евро, Келуж – 9 евро,Националния дворец в Синтра – 10 евро/Нощувка.



6 ДЕН – Закуска. Свободен ден. Екскурзии по желание: Полудневна екскурзия „Лисабон-древен и млад” с посещение на Океанариума. Продължителност – 8.30 – 12.30. Цена - 60 евро на записан турист с екскурзовод на руски език при минимум двама записани туристи, включва билет за метро и входен билет за Океанариума. Екскурзията включва: пешеходна разходка из Стария Лисабон, разходка на традиционния старинен трамвай, пътуване с метро до Новия град на Лисабон и посещение на Оквариума с включен билет.Билетите за трамвая и метро са вкл. в цената.Полудневна екскурзия „Лисабон лукс с круиз по река Тежу”. Продължителност 14.30 – 18.30.Цена - 50 евро на записан турист с екскурзовод на руски език при минимум двама записани туристи. Екскурзията включва разглеждане на историческата част на Лисабон и круиз по река Тежу, по време на който може да видите града от съвсем различна перспектива. Вечерта – по желание – вечеря с традиционни ястия в ресторант в Лисабон с изпълнения на фаду и включени напитки. Цена - 65 евро на турист при минимум 2 туристи. Цената включва трансфер от и до хотела. Романсът фаду е музикалният символ на Лисабон.По време на вечерята се редуват тъжни песни с енергични танци, представени от професионални изпълнители. Нощувка.



7 ДЕН – Закуска. Свободен ден. Екскурзии по желание: Целодневна екскурзия /12 часа/ в град Порто с обяд, с дегустация на портвайн и възможност за разходка по р. Доуро с екскурзовод на български език. Цена при минимум 15 туристи – 98 евро на турист. По време на програмата в Порто ще видите: – гарата Сао Бенту с прекрасни декоративни плочки, най-високата кула на града – камбанарията на църквата Клеригуш, Катедралния събор,крайбрежния булевард Дору, църквата Св.Франциск с позлатения олтар.Круиз по р. Доуру – заплаща се на място /12,5 евро на турист/. Разглеждане на избите за портвайн Grahams с дегустация. Обяд в традиционен местен ресторант.Нощувка.



8 ДЕН – Закуска. Освобождаване на хотела до 12:00. Оставяне багажа на рецепция. Свободно време. По желание: полудневна екскурзия Евора – статуята на Христос – Мостът 25 април – Мостът Вашку де Гама с екскурзовод на руски език. Продължителост 08:00 – 14:30. Цена - 70 евро на турист при минимум 2 записани туристи. Трансфер до летище Лисабон. Излитане за София в 23:50. Екскурзията започва с минаване по Моста 25 април. Този мост е построен през 1966 г. над мястото, където река Тежу се влива в Атлантическия океан. Това е един от най-дългите висящи мостове на света. Разглеждане отвън на статуята на Исус Христос, копие на знаменитата статуя в Рио де Жанейро и издигната като благодарност към Бога за запазването на Лисабон по време ва Втората Световна война. Отпътуване към град Евора /на 130 км/, чийто стар център е включен като архитектурен паметник в списъка на ЮНЕСКО. Разглеждане на централния площад Дон Жералду с колоните, църквата Санту Антониу, храма на Диана от 2 ри век, Събора на Евора в романски стил и църквата на Свети Франсишку/отвътре/с кулата от кости. Екскурзията приключва с преминаване по Моста Вашку де Гамма с дължина 17,2 км – най-дългият мост в Европа.



21 април - петък. Кацане на летище София в 06:00. ч.







Цената включва:



самолетен билет на България Еър София – Лисабон – София с летищни такси и включен голям багаж;

7 нощувки със закуски в хотел VIP Berna 3* в центъра на Лисабон;

групов трансфер летище – хотел – летище;

целодневна екскурзия в Синтра и Ещорил, Кашкайш и Лисабон с екскурзовод на български език;

представител на туроператора по време на пътуването;

медицински застраховка с покритие 10 000 евро

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 1195.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата