Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Продавам друго » Медицинско оборудване » Детоксикатор - почти...»

Детоксикатор - почти нов

Прегледано 303 пъти от 04 Февруари 2017. №: 2346752

Детоксикатор с всички стандартни функции. Комплектът е пълен: куфар, устройство, инфрачервен колан за подгряване, 1 брой йонен излъчвател.
Пречистващата процедура, осъществявана чрез този уред, дава възможност на клетките да се върнат в здравото си състояние и да изхвърлят отровите, които са се натрупвали в тях през годините. Процесът спомага за отделянето на натрупаните отпадъчни вещества през стъпалата (всяко стъпало има повече от 2000 пори), независимо в коя част на тялото са натрупани.
Детоксикаторът разполага с три степени на мощност и LCD екран. Апаратът работи на стандартна мощност 220V и 110V. Коланът се състои от бамбук и въглен и чрез своите дълги инфрачервени лъчи служи за дълбочинна терапия.
Детоксикаторът създава високо йонизирана среда, като при потапяне на краката във ваничката, тези йони проникват в нашето тяло и
неутрализират токсините. Във водата след 20-30 минутната процедура остават различни частици мазнина и слуз, които показват каква е пречиствателната способност на уреда. Водната баня на стъпалата стимулира и запазва нашата биоенергия (енергията на живота, която се съдържа в телесните течности - електромагнитната сила, която изпозлват клетките).
Детоксикацията се прави точно на стъпалата, тъй като те са канал, чрез който тялото се опитва да се пречисти от нечистотиите. Чрез
пречистващите процедури се осигурява правилната честота на клетките, за да могат да функционират и за да се отърват от токсините и другите нечистотии. Водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле.
Детоксикаторът зарежда клетките с кислород. При потапяне на краката във ваничката на детоксикатора започва стремеж да се разпредели енергията между човека и водата. В случай, че човек е в лошо здравословно състояние, водата има тъмнокафяв цвят, което показва, че вие не получавате достатъчно количество от образуваната енергия, но ако сте в добро здравословно състояние, получавате достатъчно количество енергия и водата е със светлокафяв цвят. Друг признак за ефективността на детоксикацията е цветът на урината след процедурата, който има по-тъмен цвят. Това се дължи на активизацията на пречистващите процеси.
Лечебни свойства
Това са само част от благотворните лечбни свойства, които имат детокс процедурите върху човешкото здраве.
• Вътрешно пречистване на целия организъм
• Повишаване на енергията и намаляване на стреса
• Добро състояние и равновесие на цялото тяло
• Подобряване на паметта и съня
• Подобряване на потентността
* Чувствително облекчаване на болките
• При бръчки, акне и други кожни проблеми
• Подсилване на имунната система, работата на черния дроб и бъбреците
• Подобряване на общата обмяна на веществата и метаболизма
• Пречистване от живак и тежки метали
Йонната баня пречиства всички жизнено важни органи, което води до
облекчаване на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.
Детоксикаторът е безопасен за повечето хора. Въпреки това той не бива да се използва от хора с епилепсия, хемофилия, хора, използващи апарати за сърце, хора с присадени органи или такива, които приемат препарати за разреждане на кръвта. Йонна терапия не бива да се прилага и на деца под петгодишна възраст, както и на бременни, кърмачки и хора с открити рани на стъпалата.


Цена: 240.00 лв.

Телефон: 088 848 4723



Подобни обяви

пациент монитор
 пациент монитор
стом.машина
СПЕШНО Продавам Hirana Praktika с наконечници и скалер,стол ест.кожа ,столче за стоматалога ест. ко...
Медицински прибор BIOPTRON Pro 1
 Продавам BIOPTRON Pro 1 (Zepter, Швейцария) с ергономична стойка за маса. Предназначен е за използв...
Фетален доплер BISTOS BT300
Апарата е включван само за няколко теста.Има документи за произход!ЗАКУПЕН Е ЗААкушеро-гинекологичен...
Дефибрелатор ”ЛИФЕПАК 5
600лв.Дефибрелатор "ЛИФЕПАК 5" се състои от два съвместими апарати. И двата могат да работят самосто...

Публикувайте коментар към обявата