Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Други обяви » Други Обяви » Ламинин»

Ламинин

Прегледано 37 пъти от 03 Февруари 2017. №: 2346110

Всички недостатъци и симптоми на заболяванията може да се отстранят и никога повече да не се изпитват, ако организмът получава ежедневно комплекса от аминокиселини, протеини и фибробласти, намиращи се в Ламинина. Ламинин включва отново мощния механизъм на регенерация на клетките на целия организъм и помага за възстановяване на здравето. Резултатите от приемане на Ламинин показали, че той е способен да лекува много заболявания, в това число сложните и безнадежните.
Продуктът Ламинин (Laminine) на компанията LifePharm Global Network се отличава от всички други продукти на пазара по това, че съдържа Фактора на Ръста на Фибробластите ( ФРФ) - един от най-мощните фактори на растежа, намиращ се в нашия организъм.
• При възрастните хора ФРФ не съществува. ФРФ се намира в плацентата, там където ние сме се формирали в майчината утроба и в майчиното мляко.
• Присъстствието на ФРФ е много важно за нашето формиране. В статията, публикована в Expert Journal, било казано буквално, че “FBGF is a Jack of all trades”. Там се казва, че даже и да не са знаели досега учените как ФР действа, е станало съвършенно очевидно, че силно подпомага възстановяването на организма.
• Феноменалността на ФРФ се състои в това, че пренастройва нашия мозък, който се явява център на човешкия организъм. И това подпомага подобряването на работата на мозъка, влияе на нивото на кръвната захар, нормализира кръвното налягане.
• ФРФ може да регулира много други проблеми, възникнали в организма. Например, случва се възстановяване на различни органи, отстраняват се проблеми от ментален характер, проблеми с паметта, хора след инсулт започват да разговарят в течение на няколко седмици...
• Също така е доказано, че продуктът може да влияе на емоционалното състояние на хората и отстранява симптомите на депресия. Увеличава нивото на серотонина, прави ни щастливи.
Хронически заболявания: язва на стомаха, екзема, атрофия на зрителния нерв, слоновост, гангрена, бронхиална астма, хипертрофия на простатата, ревматизъм, артроза, мастопатия, доброкачествени и злокачествени тумори. Били са достигнати добри резултати при заболявания на матката, кисти на яйчниците, миоми, стопяване на кисти, при аденом на простатата, трофични язви, хипертония, гастрит, истерия, изпускане на урина, заекване, кокоша слепота, старчески катаракти, възпаление на белите дробове. В яйцата е заложена огромна жизнена сила, която пoмага да се изправят на крака и най-тежко болните.
Промо цена до 31.12.2015 г.!!!
За консултанти и количества - други цени!
Skype: faberlicd


Цена: 69.00 лв.

Телефон: 087 896 4538



Подобни обяви

Тестобъркачка 50кг.
Идеално работеща.
Продавам 2 броя вендинг кафе афтомати
Бианчи арес кафе автомат комбиниран с вендинг машина - 2500 лв Машините са в добро работещо състояни...
Матрак за детско легло
Еднолицев матрак за детско легло 150/70 см. Матракът е с дебелина 18см. тапициран със здрава дамаска...
Курс готвач за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас
Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни ...
продавам машина за циклене
стара тежка машина която е отлична за почистване на боя -блажна от паркети дюшемета и т. н
Skype:...

Публикувайте коментар към обявата