Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Домашни любимци » Други животинки » Бой по грипа с натур...»

Бой по грипа с натурални средства!

Прегледано 78 пъти от 01 Февруари 2017. №: 2345654

Алтайски златен еликсир
Хранителна добавка
100 ml
Поддържа нормалната физическа и психическа работоспособност. Има много добро действие при хронична умора и повишени физически и емоционално-психически натоварвания, за поддържане на нормална дихателна, отделителна и имунна система.
Алтайски златен еликсир е природен продукт, съдържащ екстракт от Златен корен (Родиола розея) и Алтайско мумийо - уникална комбинация за доставка на енергия. Съчетанието им води до усилване на лечебния ефект.
Употребата на на билката родиола /златен корен/ има хилядолетна история. По механизма си на действие се отнася към енергетиците - разширява собствените биохимични и функционални резерви на организма. Екстрактът (водно-етанолов) съдържа над 50 вещества. По важни сред тях са: монотерпенни алкохоли и техните гликозиди, флавони, проантоцианидини. Активният клас вещества, уникален за родиола розеа е този на ”розавините”- роазвин, розарин, розин, салидрозид, р-тирозол, родионизид и др.
Екстрактът от Златен корен доказано притежава редица свойства, които подпомагат запазването на физическата и психическата работоспособност. Научни изследвания показват, че подпомага паметта и концентрацията, бори умората, подобрява настроението като въздейства върху биоелектрическата активност на мозъка. Класифицират родиолата като ”адаптоген” с обяснението, че екстрактът от растението подпомага тялото да се адаптира към промени в средата на живот - студ, жега, инфекции, физически стрес, надморски височини. Смята се, че адаптогените увеличават способността на клетките да произвеждат и потребяват енергия по много по-ефективен начин.
Мумийото е сложен природен органичен минерален комплекс, състоящ се от повече от 80 полезни компонента.
Това е вещество с природен произход, образувано в пукнатини на скали и пещери в най-високите части на Алтай и Тибет. За да се образува под формата на смола са необходими специални условия - високи планини, разреден въздух, интензивно ултравиолетово излъчване, които съвкупно се изпълняват в тези райони на света. В биохимичния състав на мумийото присъстват: аминокиселини, етерични масла, смоли, витамини, органични киселини, флавоноиди и много други. Необходими са много години, понякога стотици, за химическото взаимодействие на всички тези органични и неорганични вещества за да се превърнат в смола с уникални лечебни свойства. След сложен и трудоемък процес на очистване смолата е годна за използване, като не съдържа никакви странични примеси.
През вековната история на използването на този природен феномен е доказано неговото действие за заздравяване на рани и кости, като тонизиращо и регенеративно адаптогенен агент при ентероколити, хроничен гастрит и други възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт. Особено подходящ e приема му след вирусни и простудни заболявания, Полезно е и в случаите на хронична преумора - при хора, които се изморяват лесно и се възставновяват трудно след тежък работен ден.
Начин на употреба:
Два пъти дневно по 30 капки, разтворени във вода, сок или мляко 15 - 20 минути преди хранене. Да се разклаща преди употреба.
За поръчки пишете съобщение.
Обявеният тел. приема заявки САМО по вайбър!


Цена: 14.00 лв.

Телефон: +359 89 339 1



Подобни обяви

Двойна мивка алпака за вграждане с клапа Franke с размери 100см/50см
Продавам немска двойна мивка алпака за вграждане. Немско качество- марка FRANKE Мивката е с две кор...
Продавам части за автоматична пералня - ”ВЯТКА АВТОМАТ”
1. Двигател - 80 лв. 2. Програматор - 70 лв. 3. Люк със заключалка - 40 лв. 4. Ниворегулатор за в...
Бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти
Предлагаме бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти от марките: Yamaha, Honda, Suz...
Конгоански папагал
Продавам мъжки конгоански папагал с всички необходими д...
Продавам гълъби Кинг
Продавам гълъби кинг, млади и работещи двойки. Различни цветове, младите 35лв за брой, чифтовете 80...

Публикувайте коментар към обявата