Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Домашни любимци » Други животинки » Immune+++»

Immune+++

Прегледано 223 пъти от 01 Февруари 2017. №: 2345630

1 - Полизахариден комплект и лечебни гъби - Екстракт от специални растения и гъби Рейши, Мийтаке и Пуешка опашка
Повишава броя на Т - клетки, В - клетки и Натурални Килъри и усилва действието им. Имат антивирусно и антибактериално действие.
2 - Чиста натурална форма на витамин С с подобрено усвояване
3 - Смес от 5 билки и растения, повишаващи имунитета:
А) Саmu camu - плод съдържащ 60 пъти повече витамин С от цитрусите, на второ място в света по съдържание на витамин С.
Б) Acerola - високо съдържание на витамин С и биофлаваноиди
В) Ashwagandha - Индийски жен-шен - Ashwagandha съдържа много полезни лекарствени вещества, включително стероидни withanolides (лактони), алкалоиди, холин, мастни киселини, аминокиселини, както и разнообразие на захари. Докато листата и плодовете, имат ценни терапевтични свойства, корена на растението Ashwagandha е част най-често се използва в западните билкови лекарства. Медицински изследователи са учили Ashwagandha в продължение на години с голям интерес и са завършили повече от 200 проучвания за лечебните ползи от тази ботаническа. Някои от основните примери за лечебните ефекти на Ashwagandha са: Защита на имунната система Помага за борба с последиците от стреса. Подобрява учене, памет и време за реакция. Намалява тревожност и депресия, без да причиняват сънливост Помага за намаляване на мозъчно-клетъчна дегенерация. Стабилизира кръвната захар. Помага за понижаване на холестерола. Оферти противовъзпалителни ползи. Съдържа анти-маларийни компоненти. Повишава сексуалната потентност при мъжете, така и жените -
В Аюрведа, има определени билки с адаптогенни ползи, Ashwagandha е един от тях. Адаптогените са вещества (комбинация от аминокиселини, витамини и билки), които модулират отговора на стрес или промяна на околната среда. Адаптогените помагат на организма да се справи с външни въздействия като токсините в околната среда и вътрешни напрежения, като тревожност и безсъние.
Оказва:
- Общо тонизиращо, укрепва мускулната маса, тъканите, костите, намалява умората, дава сила и енергия.
- Адаптоген (като женшен или Rhodiola), противовъзпалително действие, антиоксидант (помага за предотвратяване рак на гърдата, белия дроб, дебелото черво), може да помогне за предотвратяване растежа на тумори, възстановяване от хронични заболявания, противоязвено действие, помага при загуба на памет, болест на Алцхаймер, антисептично действие - астма, треска, настинка, кашлица, конюктивит
- Хипотироидизъм, стимулира и регулира щитовидната жлеза, множествена склероза, ревматизъм
- Намалява ефектите от стреса, от тревожността, помага при заспиване, успокоява, релаксира, възстановява съня, подобрява интелектуалната дейност
- При мигрена, загуба на памет, депресия, нервно изтощение, високо кръвно налягане, предпазва сърцето
- Запек, стомашни и чревни язви, регулира храносмилателната система, диабет, чревни спазми, предпазва черния дроб
- Подобрява сексуалните функции, импотентност, преждевременно еакулация, безплодие, стимулира либидото, подновява сперматозоиди и подобрява качеството им, болезнени периоди, менопауза
Г) Облепиха - Облепихата е богата на витамини А, С, Е, аминокиселини, протеини и фолиева киселина. Тя е първенец сред всички плодове и зеленчуци по съдържание на витамин А и Е. Действа благоприятно при много очни заболявания като кокоша слепота, изгаряне на роговицата или преумора на очите след продължителна работа с компютър.
Сокът от облепиха е първият, използван за приготвяне на напитки за космически мисии още през 80-те години на миналия век, а руските космонавти са разполагали дори с козметични продукти от северния ананас.
Най-често плодовете се използват за направата на масло от облепиха, което освен мощен антиоксидант, е и с доказани регенериращи качества. Клинично доказани са възстановителните свойства на маслото върху функциите на жлъчката, дванадесетопръстника и епитализацията на клетките при кожни изгаряния. Действа благоприятно и при колити, гастрити и язви, както и върху липидния обмен в черния дроб. Антиоксидантните му качества предпазват организма от сърдечно-съдови болести, хипертония, атеросклероза и понижават нивото на холестерола в кръвта.
Д) Нар - Нарът е определян като ”лекарство” и ”антибиотик”, който подсилва много имунната система и предпазва от различни болести. С някои от своите съставки, той е полезен за сърцето, понижава холестерола, спомага за това да не се развиват ракови клетки и балансира кръвната захар. Той съдържа и много антиоксиданти. Помага при парадонтоза.
Спомага за разширяване на кръвоносните съдове, а също и блокира ензимът ”АСЕ”, в следствие на което се забелязва и понижаване на кръвното налягане. Кората на нара съдържа алкалоид, танин и гликозид, които помагат при борбата с глистите. Също така кората е ”убиец” на вируси и микроби. Помага и при кожни инфекции и рани. Друго свойство на нара е, че дава енергия и премахва умората.
За консултанти и количества отстъпка!
Skype: yosifovs


Цена: 64.00 лв.

Телефон: 087 896 4538



Подобни обяви

Двойна мивка алпака за вграждане с клапа Franke с размери 100см/50см
Продавам немска двойна мивка алпака за вграждане. Немско качество- марка FRANKE Мивката е с две кор...
Продавам части за автоматична пералня - ”ВЯТКА АВТОМАТ”
1. Двигател - 80 лв. 2. Програматор - 70 лв. 3. Люк със заключалка - 40 лв. 4. Ниворегулатор за в...
Бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти
Предлагаме бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти от марките: Yamaha, Honda, Suz...
Конгоански папагал
Продавам мъжки конгоански папагал с всички необходими д...
Продавам гълъби Кинг
Продавам гълъби кинг, млади и работещи двойки. Различни цветове, младите 35лв за брой, чифтовете 80...

Публикувайте коментар към обявата