Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Имоти продавам » Парцели и терени » 10 262 кв.м. в произ...»

10 262 кв.м. в производствено-складова зона в гр. Аксаково

Прегледано 57 пъти от 30 Януари 2017. №: 2344743

Продавам парцел с площ 10 262 кв.м. в производствено-складова зона в гр. Аксаково.

Имотът (очертан в жълт цвят на сателитните снимки) е с номер 12 от масив 25 в местността ПЕРЕТНИК в землището на град Аксаково с устройствена категория съгласно ОУП Аксаково - Смесена обслужваща и производствено-складова зона с разновидности в НАТУРА 2000 (Соп1) с показатели за устройство и застрояване: П застр. (плътност на застрояване) - 40%; К инт. (интензивност на застрояване) - 0,80; П озел. (минимална озеленена площ) - 50%; H max (кота корниз) - 12 м. (2 етажа). Парцелът е номер 025012 и започва от пътя на горския масив на 2 км. източно от Аксаковска панорама и детелината за Варна(29) - Албена(2902) - Добрич(29) - Доброглед(2901) с 118 м. лице на пътя за Албена(2902) на изток, средна дължина 130 м. на изток и запад и широчина 41 м. на север. Комуникации в района: ток, вода.

Предлагаме за продажба 40 лични имота с временни отсъпки от цените в производствено-складови, логистични и жилищни зони на главни пътища, УПИ, на магистралата до логистичен център летище Варна, пътя Варна-София, пристанището, пред гробищата, до летище Варна, крайезерния път, домостроителния комбинат, в Тополи, Аксаково, във вилни зони за застрояване на сгради за постоянно и временно обитаване. Подробно описание, местоположение, параметри и цени може да разгледате на:

https://oferti.bazar.bg/

За контакти: 0887266955

Териториите са със смесено многофункционално предназначение за обществено, производствено обслужване, търговия, безвредни производства, жилища, спорт и атракции и други допълващи функции. Изпълняват се всички изисквания за изграждане на достъпна среда. H max. не се отнася за съоръженията. Със смесена обслужваща и производствено-складова зона с показатели за устройство и застрояване (Соп) се осигуряват най-гъвкавите устройствени условия за реализация на инвестиционни инициативи, свързани с изграждането на маки и средни предприятия, незамърсяващи производства, за обекти на логистиката и обслужването. Такива зони по правило са обвързани с транспортна инфраструктура. В съседство в непосредствена близост (през един парцел) на север имотът и на запад са оформени оформени големи УПИ, които спрямо действащия ОУП на град Аксаково са с предназначение: Допускане за жилищно строителство, обществено обслужване и производство; поради обявената най - ниска цена на предлагане на пазара в местността, стратегическо положение и перспективата за развитие в района, предлагания парцел представлява добра инвестиция. Начин на трайно ползване: Нива. Категория на земята при неполивни условия: Трета.





Подобни обяви

Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...
УПИ в регулация парцел в с.Граф Игнатиево 650 кв.м.
УПИ, в регулация, източната част на селото, ток, вода, канализация, тел.0899450421
Враждебна, 440 кв.м., асвалт, между къщи, 35000 евро.
На асфалтова улица,в близост до центъра и до Ботевградско шосе. Парцелът е равен,с 15м лице и е межд...
Продава се парцел упи в с.Граф Игнатиево
парцел, УПИ, за къща, вода, ток, канализация, тел.0886062313
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...

Публикувайте коментар към обявата