Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Имоти продавам » Парцели и терени » 4 274 кв.м. до домос...»

4 274 кв.м. до домостроителния комбинат за логистични дейности

Прегледано 75 пъти от 30 Януари 2017. №: 2344713

Предлагаме за продажба парцел с площ 4 274 кв.м. до домостроителния комбинат за логистични дейности.

Имотът (очертан в жълт цвят на сателитните снимки) е номер 1 от масив 31 в местността ЧЕНГЕНЕ ЧЕШМА в землището на село Тополи до бившия домостроителния комбинат с устройствена категория съгласно ОУП Варна - Терени за транспортни и логистични дейности (Плп) с показатели за устройство и застрояване: П застр. (плътност на застрояване) - 60%; К инт. (интензивност на застрояване) - 2,50; П озел. (минимална озеленена площ) - 25%. За застрояване с логистични, производствени, складови, административни, търговски и обслужващи сгради, работилници и др. Парцелът е с 52 м. лице на път на север и 109 м. на запад съгласно новия път по ОУП; дължини 91 м. на изток и 109 м. на запад и ширина 42 м. на юг. Комуникации в района: ток, вода, канал, възможност за собствен водоизточник (минерална вода).

Предлагаме за продажба 40 лични имота с временни отсъпки от цените в производствено-складови, логистични и жилищни зони на главни пътища, УПИ, на магистралата до логистичен център летище Варна, пътя Варна-София, пристанището, пред гробищата, до летище Варна, крайезерния път, домостроителния комбинат, в Тополи, Аксаково, във вилни зони за застрояване на сгради за постоянно и временно обитаване. Подробно описание, местоположение, параметри и цени може да разгледате на:

https://oferti.bazar.bg/

За контакти: 0887266955

Имотът се намира на 200 м. северно от бившия домостроителния комбинат, западна индустриална зона офис център Варна, „Мултилифт” ЕООД, бетонов възел „Сталдер”, място за изкупуване на вторични суровини, декоративен разсадник „Рай”, автокъща „Хели”; на 2 км. североизточно от складовете на „Бон Марин”, зърнобаза „Алвас”, крайезерния път (2008) и хладилна складова база на „Даго Трейдинг” ООД; на 400 м. югоизточно от стадиона в с. Тополи, „Фреш Ап Козметикс” ООД и „ЖИК-Милк” ООД; на 2,8 км. североизточно от пристанище „Лес Порт”; на на 1,6 км. южно от пътя Варна - София (2), разклона за Тополи и летище Варна; на 1,4 км. югозападно от „Гео Тех Керамик Парк”, „Темпо Транс” ООД, „Варненско пиво” и склада на „Дерони”. В съседство на юг от към бившия домостроителния комбинат в местността парцелите са изкупени. В района на 200 м. южно се намират индустриална зона Тополи, гараж на „Коско” ООД, „Ел Комерс” ООД, бившия домостроителния комбинат, западна индустриална зона офис център Варна, „Мултилифт” ЕООД, бетонов възел „Сталдер”, място за изкупуване на вторични суровини, декоративен разсадник „Рай”, автокъща „Хели” и други предприятия и бази. В района може да разгледате и други обозначени наши имоти. Поради обявената най - ниска цена на предлагане на пазара в местността, лице на бъдещ главен път, стратегическо положения, добра панорамна гледка и переспективата за развитие в района, предлагания парцел представлява добра инвестиция.





Подобни обяви

Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...
УПИ в регулация парцел в с.Граф Игнатиево 650 кв.м.
УПИ, в регулация, източната част на селото, ток, вода, канализация, тел.0899450421
Враждебна, 440 кв.м., асвалт, между къщи, 35000 евро.
На асфалтова улица,в близост до центъра и до Ботевградско шосе. Парцелът е равен,с 15м лице и е межд...
Продава се парцел упи в с.Граф Игнатиево
парцел, УПИ, за къща, вода, ток, канализация, тел.0886062313
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...

Публикувайте коментар към обявата