Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Автобусна почивка в ...»

Автобусна почивка в Римини - Италия, хотел REALE 3* 26.05. - 04.06.17 ; 01.- 10.09.17 и 15.- 24.09.17 / Промо цени до 26.03.17

Прегледано 123 пъти от 30 Януари 2017. №: 2344642

Автобусна почивка в Римини - Италия



Римини е един от най-красивите курорти по Адриатическото крайбрежие на Италия. Градчето е известно с широката си плажна ивица с фин, златист пясък, спокойното и топло море, слънчевия климат и историческите си забележителности, запазени още от римско време. Ще имате възможност да се разходите по малките живописни улички сред много усмихнати хора, красиви цветя, луксозни хотели и най-големите нощни клубове на Адриатическото крайбрежие.



Почивката включва 7 нощувки със закуски и вечери в хотел 3 звезди в Римини и възможност за факултативни екскурзии - разглеждане на парка Италия в миниатюри в Римини, на Сан Марино, Равена, Болоня, Перуджа и Асизи.



Ден 1 Отпътуване от Автогара Сердика в 16:00ч по маршрут София- Белград - Загреб - Римини. Нощен преход.



Ден 2 По обяд пристигане в курорта Римини. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага, ако не - след 14.00 ч. Свободен ден за плаж . Вечеря. Нощувка.



Ден 3 Закуска. Свободен ден за плаж и забавления. Вечеря. Нощувка.



Ден 4 Закуска. Свободен ден за плаж или Екскурзия по желание: Полудневна автобусна екскурзия до Сан Марино. Екскурзията включва разглеждане на Сан Марино - една от най-малките държави в света: Палацо дел Говерно, базиликата Сан Марино, разходка по крепостните стени, от които се откриват незабравими гледки към Адриатическо море. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.



Ден 5 Закуска. Свободен ден за плаж или Екскурзия по желание: Целодневна автобусна екскурзия до Равена и Болоня. Екскурзията включва разглеждане на Равена (мавзолея на Гала Плачида, църквата Сан Витале, баптистериото на епископ Неон, които приютяват най-ценните византийски мозайки в Италия - славата на Равена, мавзолея на Данте, базиликата Св. Франциск) и на Болоня (разходка до Фонтана на Нептун, Палацо Комунале, Палацо дел Подеста, базиликата Сан Петронио, наклонените кули). Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.



Ден 6 - Закуска.Свободен ден за плаж или Екскурзия по желание: Целодневна автобусна екскурзия до Перуджа и Асизи. Екскурзията включва разглеждане на живописното градче Перуджа, художествен център на Италия и разходка из Асизи - един от светите градове, където се намира папската базилика Свети Франциск от Асизи, главната църква на Францисканския орден, в която е погребан основателят на ордена, Свети Франциск от Асизи.В тази църква са се венчали цар Борис III и царица Йоанна, в нея е и гробът на царица Йоанна, в чест на която главният булевард на Асизи се нарича Джованна ди Савоя, регина деи булгари. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.



Ден 7 - Закуска.Свободен ден за плаж или Екскурзия по желание: Посещение на парка Италия в миниатюри (няма намаление за деца). Тази цена включва транспорт до парка и такса за вход. Там ще имате възможността да разгледате наведнъж всички 270 архитектурни чудеса на Италия Всички тези забележителности ще видите, изработени в мащаб от 1:5 до 1:25. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.



Ден 8 Закуска.Свободен ден за плаж и забавления. Вечеря. Нощувка.



Ден 9 Закуска. 12:00 ч. - отпътуване по маршрут Римини - Венеция - Загреб - Белград - София. Нощен преход.



Ден 10 Около обяд - пристигане в София.



Цените са за ранни записвания валидни до 26.03.2017 с капаро 30% !



26.05. - 04.06.2017 / Цена на човек в двойна стая - 729 лв

01.09.- 10.09.2017 / Цена на човек в двойна стая - 729 лв

15.09. - 24.09.2017 / Цена на човек в двойна стая - 729 лв.



ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА

• Транспорт България - Италия - България с лицензиран туристически автобус или микробус

• 7 нощувки със закуски и вечери в хотел REALE *** и подобен в Римини

• Водач-представител по време на пътуването



ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

• Полудневна автобусна екскурзия до Сан Марино - 35 лева на човек

• Целодневна автобусна екскурзия до Равена и Болоня - 45 лева на човек

• Целодневна автобусна екскурзия до Перуджа и Асизи - 50 лева на човек

• Посещение на парка Италия в миниатюри - 50 лева на човек

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Римини туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1-2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди.Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им.



Настаняването по програмата е в хотел REALE *** и подобен. Хотелът е на 3 минути пеша от плажа. Само на 250 метра от брега на морето и плажовете. Районът е прекрасен избор за хора, интересуващи се от разходки по плажа, изискани вечери и вкусна храна.





За повече информация и резервации :



КАРАДЖЪ ТУРС - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, етаж 1,

Телефон. 062 65 09 01 ;

Мобилни: 087 900 74 15 ; 0887 82 36 89

е-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата