Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Бургас » Други обяви » Други Обяви » Септифлок таблетка 4...»

Септифлок таблетка 40 гр,

Прегледано 78 пъти от 28 Януари 2017. №: 2343999

Описание: Препарат за третиране на отпадъчни води в септични ями, мини пречиствателни станции, колектори, шахти и др.
Септифлок е нов високо технологичен продукт за обработка на отпадъчни води. Бързото действие, дълготрайния ефект и ефективното премахване на миризми без остатък го правят предпочитано средство за обработка на отпадъчни води в септични ями. Иновативната технология съчетава три фази на действие в определена последователност. Трите активни съставки са с различна разтворимост във вода и така се получава последователно действие на трите отделни фази на действие. Първата фаза е химично окисляване на анаеробните бактерии и прекратяване на анаеробното гниене. Втората фаза е отделяне на пероксидната добавка която отделя кислород и има силни изразено коагулиращо действие. При коагулацията се дестабилизират колоидните суспензии и всички разтворени /суспендирани/ вещества се утаяват на дъното. Там под въздействието на микроорганизмите се разграждат до въглероден двуокис и вода. Третата фаза е разтваряне на биоензимния слой на таблетката и превръщането на спорите в жизнени аеробни микроорганизми. В резултат на това се заменя анаеробното гниене с аеробно разграждане. Уникалната биотехнология решава неразрешими до сега проблеми, свързани с преработване на органични отпадъци и контролиране на процесите на биологичнаа деградация на органичната материя без използването на химически препарати увреждащи природата. Таблетките Септифлок ефективно разграждат мазнини, масла, продукти от хартия и ускоряват естествения процес на биодеградация.
Иновативния препарат Септифлок е приложим, както в бита за третиране на канализационни системи, мазноуловители, септични ями, утайници, колектори и други, така и за индустриални предприятия за пречистване на отпадните води и преработване на органичните отпадъци от производство.
Този иновативен продукт е три в едно - Биоензимен препарат, окислител и коагулант.
Една таблетка 40гр. Е достатъчна за третиране на 1м3 отпадъчна вода. - See more at: http://www.ecomaxbio-burgas.com/products.php?id=5766#sthash.6IpmSkf7.dpuf
Skype: valqnikolai


Цена: 3.00 лв.

Телефон: 087 862 1540



Подобни обяви

Тестобъркачка 50кг.
Идеално работеща.
Продавам 2 броя вендинг кафе афтомати
Бианчи арес кафе автомат комбиниран с вендинг машина - 2500 лв Машините са в добро работещо състояни...
Матрак за детско легло
Еднолицев матрак за детско легло 150/70 см. Матракът е с дебелина 18см. тапициран със здрава дамаска...
Курс готвач за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас
Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни ...
продавам машина за циклене
стара тежка машина която е отлична за почистване на боя -блажна от паркети дюшемета и т. н
Skype:...

Публикувайте коментар към обявата