Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » » Хотели » Хотел 575 кв.м Тухла»

Хотел 575 кв.м Тухла

Прегледано 56 пъти от 28 Януари 2017. №: 2343944

Продавам луксозна къща за гости с категория 3 звезди, разположена в района на яз. Искър, в м. Щъркелово гнездо. Отстои на около 200 метра от брега на язовира. Има удобен достъп от пътя София-Самоков. Разстоянието до гр. София е около 30 км, а до к.к. Боровец около 25 км.
На партерния етаж на къщата (застроена площ от 184 кв.м) са разположени рецепция, лоби зона, ресторант с 30 места и два санитерни възела. Към ресторанта има кухненска част, мокър бар и външна тераса с 16 места.
На втория етаж има шест стаи, всяка с баня и тоалетна и два апартамента, всеки от които с по една спалня, дневна и баня с тоалетна. Стаите са с гледка към язовира.
Сутеренът е светъл, с високи тавани. Там могат да се обособят механа, фитнес зала и мини СПА център с джакузи, сауна, парна баня. На това ниво има също котелното помещение и стаи за персонала.
Отоплението е с котел на пелети. Има соларни панели за подгряване на бойлера за гореща вода. Изграден е собствен водоизточник, френска пречиствателна станция и авариен генератор.
Хотелът е действащ, изцяло обзаведен, като мебелите са висок клас. Кухнята е напълно оборудвана. Има професионална пералня и гладачна.
Дворът е с площ от 1270 кв.м, добре аранжиран с красива градина, зони за отдих и почивка, барбекю с пещ. Има възможност за изграждането на басейн.
Осигурени са места за паркиране на десет автомобила.
Имотът има значителен инвестиционен потенциал и възможност за целогодишна заетост.
Представлявам доверително собственика. На разположение съм за подробности по презентацията, организиране на срещи и предоставяне на нужната документация.
Оферта: 274373
АКТ 16; ВИД СТРОИТЕЛСТВО:  тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 184 кв.м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО:  2013 г.; ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО:  разрешение за ползване; ОТОПЛЕНИЕ:  локално; СТАИ:  10; БАНИ:  8; БАЛКОНИ/ТЕРАСИ:  1; ДОГРАМА:  Дървена-стъклопакет; Ново строителство; С довършителни работи; С обзавеждане; С паркомясто; Целогодишно ползване; Луксозен
Мирела Ви дава нови възможности за сделка. Сега можете да подадете, директно от свое име, безплатни частни обяви без комисиона в mirelaBG.


Цена: 420000.00 лв.

Телефон: 088 738 9870



Подобни обяви

Семеен хотел
Къща за гости-семеен хотел с 11 самостоятелни стаи всяка с баня и тоалет и тераса. Ресторант с бар и...
Хотел 792 кв.м 3 звезди 20 легла Готов (завършен) Тухла
НОВА ЦЕНА ОТ 12.09.2016 Г.!!! Действащ четириетажен хотел-пансионат***. Акт 16. Напълно обзаведен и ...
Първа линия на морския бряг!
Имоти Прима продава красива триетажна къща на морския бряг във в. з. Червенка. Имотът е разположен в...
Хотел 921 кв.м 3 звезди 52 легла Готов (завършен) Тухла
Марина Реал продава хотел в идеалния център на гр. Созопол, 250 м от Централния плаж и 400 м от разк...
Семеен хотел 1450 кв.м Не е категоризиран 60 легла Готов (завършен) Тухла
Пететажен новопостроен хотел - семеен тип, на тихо и спокойно място в гр. Созопол, ситуиран в парцел...

Публикувайте коментар към обявата