Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » » Хотели » Хотел 719 кв.м 3 зве...»

Хотел 719 кв.м 3 звезди 45 легла Готов (завършен) Тухла

Прегледано 36 пъти от 27 Януари 2017. №: 2343483

Хотелът е разположен в западната част на село Равда, в тиха улица, на 300 м. от плажната ивица, в близост до центъра и е с административен адрес: общ. Несебър, с. Равда, ул. „Гоце Делчев” №16,. Районът е обособен като жилищен с изградена инфраструктура. В близост се намират магазини и заведения за хранене. Теренът върху който е построен хотела е с площ 627 кв.м.. Застроената му площ е 153 кв.м., а разгърнатата застроена площ по документи е 612 кв.м., но от 2-ри етаж на горе има изградени еркери, които не са описани в Нотариялния акт и така реалната разгърната застроена площ става 719 кв.м.. Сградата е топлоизолирана и се състои от партер и 3 етажа. Двора на хотела е ограден с декоративно оформен зид, има изграден басейн с джакузи и открит външен бар с място за отдих. Монтиран е подвижен душ, за ползващите открития басейн. Има възможност за паркиране в собствения двор. Сградата е завършена с топлоизолация и PVC дограма. Стълбището, което свързва хотелските с партерния етаж е облицовано с теракот и перила от алуминиеви профили. Балконите са с гранитогрес, парапети от метални профили и стени - минерална мазилка. Стаите са на ламинат.
Разпределение:
Партерен етаж: фоайе, детски кът - игрална зала, рецепция с директен изход към задния двор, което заема 63 кв.м. от целия партерен етаж.
Самостоятелен апартамент на партерен етаж: състоящ се от 2 спални, хол с кухненски бокс, коридор, баня и тоалетна с площ от 90 кв.м.
Хотелска част: на всеки етаж са разположени по 4 двойни стаи с по две единични легла, WC и балкони и по 1 апартамент състоящ се от две спални и санитарен възел, разполагащ с по две легла в стая.
Общия капацитет на хотела е: 12 двойни стаи и 4 апартамента с обща леглова база в това число партер и хотелска част между 40 - 45 места. Всяка стая е напълно обзаведена и разполага с климатик, телевизор, бойлер


Цена: 279000.00 лв.

Телефон: 089 989 7726



Подобни обяви

Семеен хотел
Къща за гости-семеен хотел с 11 самостоятелни стаи всяка с баня и тоалет и тераса. Ресторант с бар и...
Хотел 792 кв.м 3 звезди 20 легла Готов (завършен) Тухла
НОВА ЦЕНА ОТ 12.09.2016 Г.!!! Действащ четириетажен хотел-пансионат***. Акт 16. Напълно обзаведен и ...
Първа линия на морския бряг!
Имоти Прима продава красива триетажна къща на морския бряг във в. з. Червенка. Имотът е разположен в...
Хотел 921 кв.м 3 звезди 52 легла Готов (завършен) Тухла
Марина Реал продава хотел в идеалния център на гр. Созопол, 250 м от Централния плаж и 400 м от разк...
Семеен хотел 1450 кв.м Не е категоризиран 60 легла Готов (завършен) Тухла
Пететажен новопостроен хотел - семеен тип, на тихо и спокойно място в гр. Созопол, ситуиран в парцел...

Публикувайте коментар към обявата