Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Автомобили » Мотоциклети » Aeon Pulsar 125 куб....»

Aeon Pulsar 125 куб. см ATV Бензинов 4-тактов Полуавтоматична Въздушно 1 км

Прегледано 484 пъти от 25 Януари 2017. №: 2342890

www. chasti-skuter-atv.com е онлайн магазин който предлага на едро и дребно:
- АТВ офроуд МИКИЛОН
- Кросови мотори МИКИЛОН
- Детски малки АТВта и мотори
- Цени от вносител
- Гаранция, сервиз, резервни части и поддръжка
www.chasti-skuter-atv.com е онлайн магазинът, където клиентите могат да разгледат винаги нашите АТВта. Те могат да разберат кой са инстинските кубатури на даден модел АТВ, защото там са въведени с цени, техническите данни и снимка към моделите съществуващи на българския базар! Прочетете и полезната информация в нашият онлайн магазин! Тя е за вас, защото ние си я знаем!..
Цените започват от 450лв. за 50куб. Цената се променя според кубатурата, качеството и модела. За ваше улеснение работим събота и неделя, включително и в празничните дни. При липса на ваш превоз, можете да си получите АТV-то с куриерска фирма, като го получите задължително погледнете двигателя дали е желаната от вас кубатура(пише го на самия двигател, ако не го пише значи всеки може да ви излъже, оригиналните ATV-ета са с задължителен печат на двигателя с кубатурата). За платената от вас цена, може да стане грешка и да получите по малка кубатура на
двигателя. Ние сме една от първите фирми вносители на ATV-та в България от 15 год. изпълняваме вашите желания и поръчки. Най-голям избор на модели и цветове в Европейския съюз може да намерите при нас. Всеки модел се предлага в 5 цвята!
За повече информация, моля на тел 0887600380.
Кубатурата е написана на цилиндъра на всяко АТВ! Моля, отворете си очите и поискайте да ви показват къде пише кубатурата преди да сте били подведени! Пише го на самия двигател, ако не го пише значи всеки може да ви излъже, оригиналните ATV-та са с задължителен печат на двигателя с кубатурата!
Импровизираният ни шоурум се намира в София и работим извънредно всеки ден както и уйкендите и празниците! Пращаме по ЕКОНТ и осигуряваме транспорт до 100км


Цена: 450.00 лв.

Телефон: 088 760 0380



Подобни обяви

Peugeot Elyseo 125
Скутерът Peugeot Elyseo 125 е в отлично състояние. ...
Ръчки комплект за HONDA CBR 954, 929
Оригинални ръчки от HONDA CBR 954. Почти като нови. За ...
Каска CGM
Чисто нова италианска каска CGM,поликарбонат с разглобя...
Багажник (куфар) за мотор
Куфар за мотор или скутер със заключващ механизъм с 2 к...
Диодни мигачи за мотор,скутер или атв Д35
Диодни мигачи за мотор,скутер или атв Д35. Светят с ярк...

Публикувайте коментар към обявата