Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Самолетна екскурзия ...»

Самолетна екскурзия до МАДРИД 05. - 08.05.2017 4 дни / 3 нощувки

Прегледано 206 пъти от 20 Януари 2017. №: 2341285

Самолетна екскурзия до МАДРИД 05. - 08.05.2017

4 дни / 3 нощувки



Цена ранно записване до 31.01.2017 - 928 лв. на човек в двойна стая

Цена след 31.01.2017 - 968 лв. на човек в двойна стая



Цената включва:

• Самолетен билет София-Мадрид-София с редовен полет на авиокомпания България Ер с включени летищни такси и багаж до 23кг

• Трансфери летище – хотел – летище

• 3 нощувки в двойна стая със закуски в хотел кат.4* Exe Plaza (http://www.hotelexeplaza.com/)

• Пешеходна туристическа обиколка на Мадрид с местен лицензиран екскурзовод на български език

• Водач от България през цялото време на екскурзията

• Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро



Екскурзионна програма:



1-ви ден:

Полет от София за Мадрид с авиокомпания Bulgaria Air в 06.45 ч. Пристигане в Мадрид в 09.20ч. и трансфер до хотела (при възможност ранно настаняване). Пешеходна туристическа програма с местен екскурзовод на български език в Мадрид: площад Ориенте със статуята на крал Филип IV, Кралският дворец, Катедралатa Алмудена, улица Майор, площада пред кметството, пазарът Сан Мигел, главния площад, Пуерта дел Сол. Следва Мадрид на Бурбоните: улица Пасео дел Прадо, площад Нептун, Касон дел Буен Ретиро, площад Сибелес със забележителната сграда на мадридското кметство (по време на туристическата обиколка се използва метро). Настаняване в хотела. След обяд свободно време в града. Нощувка.



2-ри ден:

Закуска.

Свободно време в Мадрид или туристическа програма по желание - Толедо - старата столица на Испания, град включен в списъка на ЮНЕСКО за Световно културно-историческо наследство. Изключителна възможност за разглеждане на Катедралата и църквата Санто Томе с един от шедьоврите на Ел Греко Погребението на граф Оргас. Свободно време за разходка из очарователните средновековни улички на града, съхранили многобройни храмове и манастири. Връщане в Мадрид.



След обяд, възможност за посещение на музея Ел Прадо. Един от най-известните музеи в света, притежаващ забележителни колекции от творби на Ботичели, Рафаел, Дюрер, Тинторето, Тициан, Ел Греко, Рубенс, Гоя, Веласкес, … Прадо се помещава в сграда, чийто строеж започва още през XVIII век, а музеят работи от 1819 год.

Нощувка.



3-ти ден:

Закуска. Свободно време или екскурзия до Сеговия. Сеговия е основана от римляните през 80г. от н.е. В 1085г. маврите са изгонени от Алфонс VІ Кастилски. В 1474г. в замъка на Сеговия е провъзгласена за кралица Изабела І Кастилска. В Средновековието Сеговия е била столица на обединените кралства Кастилия и Леон. Днес старата част на града впечатлява туристите с множеството исторически забележителности, поради което 1985г. е включена в списъка на ЮНЕСКО като част от Световното културно наследство. Несъмнено, най-голямата местна забележителност тук е средновековния замък Алкасар, който се извисява на скалист хълм, с богата и противоречива история, датираща от началото на XII век. Внимание заслужават също римския акведукт в стария град - инженерно постижение от римския период на града, както и катедралата - великолепна готическа сграда с многобройни кули и елегантен купол.

Вечерта по желание посещение на фламенко-шоу.

Нощувка.



4-ти ден:

Закуска.

Свободно време в Мадрид или възможност за организирано посещение на Кралския дворец. Издигащият се на мястото на мавританска крепост от IX век Дворец става кралска резиденция след провъзгласяването на Мадрид за столица през 1561 г. Въпреки унищожителния пожар през XVIII век, Дворецът е възстановен и до днес смайва посетителите си с богато декорираните си зали и каменна архитектура. В 16.00 ч. трансфер до летището и полет за България в 19.30ч. Пристигане в София в 23.55ч.



За повече информация и резервации :



КАРАДЖЪ ТУРС - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, ет. 1,

Телефон: 062 65 09 01 ;

Мобилни: 087 900 74 15 ; 0887 82 36 89

е-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата