Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Имоти продавам » Вили и къщи » Къща в града Двуетаж...»

Къща в града Двуетажна 225 кв.м РЗП 500 кв.м двор

Прегледано 160 пъти от 13 Януари 2017. №: 2338915

РЕАЛИНА ви предлага възможността да живеете в собствена новопостроена къща със собствен басейн на километри от гр. Бургас в екологично чист район.
Село Лъка се утвърди с годините като предпочитано място за постоянно местожителство на много граждани от големия град. Непосредствената близост на минерални бани, плажове, язовири, гори и поляни предполага пълноценен отдих през свободното време. Магистралата, доброто разположение на селото, както редовната градска автобусна връзка ви осигурява гарантиран достъп до центъра. Къщата се намира на спокойна улица с невероятна гледка към морето и Бургас!
РАЗПОЛОЖЕНИЕ
Двуетажната къща разполага с голямо антре, 4 спални(спокойно може да живеят две семейства), 3 бани/wc, 2 мокри помещения, просторен хол с трапезария, две тераси, широка и слънчева веранда. Общата застроена площ е от 225 кв.м., като подпокривното пространство може при необходимост също да се усвои. Дворът е озеленен с площ от 500 кв.м.
СЪСТОЯНИЕ
В къщата не живяно и се предлага „до ключ”- стените и таваните за измазани, шпакловани и боядисани, подовите настилки са теракот и качествен ламинат, като вътрешното стълбище и коридорите са покрити с теракота, а терасите с италиансти теракот. Мокрите и санитарни помещения са покрити с фаянс и теракота. Монтирани нови климатици във всички стаи. Нови мебели и кухня с електроуреди.
Изградени са: електроинсталацията, ел-табла, ВиК, положени са системите за коминикация-тв, сат, интернет, дренажна система за дъждовната вода. За романтиката на зимните вечери е предвидена камина.
Къщата разполага със собствен басейн с размери 10х5х1,80м.!
ИЗЛОЖЕНИЕ: югозапад
СГРАДА
Фасадата: външни стени-тухла с 10 см., фасадна силиконова мазилка и външна латексова боя, основи - хидро и топло изолация. Покривът е изграден с немските кeремиди. Голямо внимание е обърнато и на прозорците: 5-камерна дограма с най-висок клас затъмнен троен стъклопакет. Дворът е облагороден с райграс, градинки пътеки и павирани паркоместата. В изграждането на цялата сграда са използвани само качествени материали на водещите европейски фирми!
РАЙОН
Всички комуникации- в непосредствена близост до автобусни спирка, магазини.
- На 10 мин от град Бургас
- На 10 мин пешком до плажа
- На 10 мин от летище Бургас
- На 30 мин от Слънчев бряг
- На 10 мин от автомагистрала
ПРЕДИМСТВА
- Спокойно место за целогодишно живеене
- Добра инфраструктура
- Панорамен изглед
ДРУГИ УСЛУГИ
Съдействие при финансирането на желания от вас имот на възможно най-изгодните ипотечни лихвени проценти и условия за момента на сделката, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
РЕЗЕРВАЦИЯ
Имотът се резервира след заплащане на депозит. Веднага след това имотът се спира от реклама, преустановяват се огледите с други потенциални купувачи и се подготвят документите за сключването на предварителен и окончателен договор.
СЛЕД СДЕЛКАТА
Нашият екип ви придружава и след сделката: приемно-предавателен протокол за приемането на имота във владение, прехвърляне на партиди и други.
ОГЛЕДИ
Отговорния брокер може да ви даде повече информация и да организира оглед в удобно за вас време. Код на офертата: H-319423
На сайта ни REALINA.com можете да намерите и други подобни интересни предложения!
Невероятна къща на цената на тристаен апартамент в града!


Цена: 66990.00 лв.

Телефон: 089 032 6290



Подобни обяви

с. Татарево
Продавам къща на 2 етажа и отделно от нея 2 стаи и санитарен възел. Двор около 1,5 дка.Близо до цент...
Продавам къща в с.Кичево,обл.Варна-тел.0988935666
Двуетажна къща в центъра на селото,5 спални,маза,зимна кухня с хол,лятна кухня,външна и вътрешна тоа...
Къща с. Мдово общ. Братя Даскалови
Къща на два етажа, монолитна с обща площ 68 м2 със следното разпределение - първи етаж стая с кухне...
СОБСТВЕНИК ПРОДАВА ЛУКСОЗНА КЪЩА В С.ТАБАЧКА
Луксозна къща за целогодишно обитаване на два надземни етажа. Асфалтов път до нея.Дворът от 1000 м² ...
Продавам къща с дворно място 1дка
Продавам къща с дворно място в с. Татарево. Телефон за контакт 0884387060

Публикувайте коментар към обявата