Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Карнавал в Струмица ...»

Карнавал в Струмица - двудневна

Прегледано 163 пъти от 12 Януари 2017. №: 2338597

Дати: 25.02.2017 – 26.02.2017 г.

Ден 1: Отпътуване от Пловдив в посока Петрич. Посещение на Национален парк-музей ”Самуилова крепост”. Величествената Самуиловата крепост, грандиозен паметник на българската история, е разположена върху невисок хълм на десния бряг на река Струмешница, там, където склоновете на планините Беласица и Огражден се приближават и образуват клисурата край село Ключ. Посещение на село Водоча и манастира Св. Леонтий - със запазени стенописи, посветени на Св. Леонтий, Св. 40 мъченици и детството на Св. Богородица. Посещение на Велюса и манастира „Св. Богородица Милостива“. Отпътуване за Струмица – приветлив и живописно разположен, градът Ви очаква с един от най-веселите Балкански карнавали и пиперливото си чувство за хумор! Отпътуване от Струмица късно вечерта. Нощувка.

Ден 2: Посещение на Къщата-музей на Ванга в Петрич. Посещение на Рупите. Разглеждане на храмовия комплекс с църквата Св.Петка, целебните извори, къщичката на Баба Ванга. За това късче земя Ванга казвала, че е наситено с особена енергия. Мястото е известно и с лечебните си минерални извори с температура 75°C. Отпътуване към Мелник - най-малкият и топъл град в България, известен със запазената възрожденска архитектура, сладкото червено вино, фантастичните природни образувания на Мелнишките пирамиди. Свободно време за разходка и мелнишко вино. Отпътуване за Пловдив.


Цена: 110.00 лв.

Телефон: 032331230



Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата