Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Домашни любимци » Други животинки » Евтини телефонни раз...»

Евтини телефонни разговори през интернет за страната и чужбина

Прегледано 113 пъти от 10 Януари 2017. №: 2337853

Мобилната ни услуга за евтини телефонни разговори е позната и наложена по света под името Calling Card. Тя ви дава възможност да говорите с близки и познати по целия свят, директно от мобилния си телефон без необходимост от интернет достъп на телефона, работи чрез набиране на номера за достъп.
⇒ Говорите на супер цена с всички в България - само 5 стотинки на минута към фиксирани и мобилни номера
⇒ Провеждате разговори на изключително ниски цени с гарантирано качество и до най-отдалечените точки от света
⇒ Можете да добавяте допълнителни пакети с включени минути към определени дестинации
⇒ Без месечна такса и непредвидени сметки, сами избирате за каква сума да говорите - услугата е предплатена
⇒ Без срок на валидност на услугата след първото презареждане на акаунта
⇒ Напълно автоматично активиране на услугата с безплатна онлайн регистрация
⇒ Достъп до интерактивен портал за управление на услугите с онлайн статистика в реално време
⇒ Номерът от който набирате се изписва на дисплея на телефона, на който звъните. Така човека на когото се обаждате знае че Вие го търсите.
⇒ Активирана защита на акаунта, която забранява използването на услугата от други телефонни номера различни от въведените.
(ако се опитвате да избирате от скрит номер нашите номера за достъп разговорът автоматично ще бъде прекъснат от системата)
⇒ Системата работи с въвеждане на телефонните номера от които желаете да използвате услугата. Управлението на номерата става във Вашия потребителски акаунт, изберете от менюто в ляво раздел идентификация, в полето идентификация можете да добавяте допълнителни, да променяте или изтривате вече въведени номера. Не е необходимо да въвеждате номера с който се регистрирате, той се въвежда автоматично в системата при регистрацията. При обаждане към номерата за достъп системата идентифицира клиента по въведен телефонен номер и не изисква въвеждане на пин.
⇒ Бързо набиране на телефонни номера с които желаете да провеждате разговори. Позволява на потребителя да въведе кратък 2/3/4 цифрен номер при набирането на желан номер вместо целия дълъг номер. Въвеждането на номерата става във Вашия потребителския акаунт, изберете от менюто в ляво раздел бързо набиране, в полето номер можете да добавяте, променяте или изтривате вече въведени номера. Числата за бързо избиране се въвеждат в полето бързо набиране. Важно е да знаете че номерата за бързо набиране трябва да са минимум двуцифрени, пример 01.
⇒ Автоматично презареждане на акунта онлайн през epay.bg или на гише на Изипей(в страната) и Fexopay(от чубжина)
За да използвате мобилната ни услуга не е необходимо да сключвате договор с Ефон, услугата е предплатена и можете да се откажете когато пожелаете и да я ползвате отново, когато пак Ви се наложи, без значение услугите на кой мобилен оператор използвате.
Говорите супер изгодно с всички мобилни и фиксирани номера в България. Цените към чужбина също са много атрактивни, спестявате една голяма част от сметката за телефонни разговори. Таксуването е изключително важен елемент от тарифата и означава, че ако говорите с ефон 12 секунди, ще платите само за тези 12. Ако разговора е към номер в България, то бихте платили 12 от 60(минута), което е само 1 стотинка.
Имате пълен контрол на разходите, зареждате 10 лева, говорите за 10 лева! Нямате непредвидени разходи за телефон. Имате онлайн достъп до своя профил, в който освен, че можете да заредите сметката си, следите всички разговори по дестинации, пакети минути, продължителност и цена, виждате и колко пари ви остават от последно заредената сума. Наистина имате пълен контрол и не може да похарчите повече пари, от колкото очаквате.
Skype: efonbg


Цена: 10.00 лв.

Телефон: 089 811 4949



Подобни обяви

Двойна мивка алпака за вграждане с клапа Franke с размери 100см/50см
Продавам немска двойна мивка алпака за вграждане. Немско качество- марка FRANKE Мивката е с две кор...
Продавам части за автоматична пералня - ”ВЯТКА АВТОМАТ”
1. Двигател - 80 лв. 2. Програматор - 70 лв. 3. Люк със заключалка - 40 лв. 4. Ниворегулатор за в...
Бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти
Предлагаме бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти от марките: Yamaha, Honda, Suz...
Конгоански папагал
Продавам мъжки конгоански папагал с всички необходими д...
Продавам гълъби Кинг
Продавам гълъби кинг, млади и работещи двойки. Различни цветове, младите 35лв за брой, чифтовете 80...

Публикувайте коментар към обявата