Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Мартенски празници в...»

Мартенски празници във Виена, със самолет и обслужване на български език!

Прегледано 219 пъти от 09 Януари 2017. №: 2337360

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ



03.03.2017 г.

699 лв.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА



ДЕН

1

София – Виена

Отпътуване от Терминал 2 на летище София в 14.35 ч. с полет до Виена. Кацане във Виена в 15.15 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. По желание: пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод (необходимо е ползване на градски транспорт) - площад Мария Терезия; дворецът Хофбург, където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улица Колмаркт, площад Грабен - сърцето на Стария град; бароковата църква Св. Петър, готическата катедрала Св. Стефан - един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда, съхраняваща несметни богатства и оживената улица Кернтнерщрасе. Нощувка.



2

Виена – Виенската гора

Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод: дворецът Белведере, един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард Рингщрасе, изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът Хофбург - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа Пратер със символа на Виена - Виенското колело. Свободно време за шопинг и посещение на музеи - необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: 1. Посещение на двореца Шонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите с местен екскурзовод - необходимо е ползване на градски транспорт. 2. Щрудел шоу в дворцовата пекарна на Шонбрун (мин. 20 минути) - известният виенски щрудел ще бъде атрактивно приготвен на живо от професионален сладкар. Шоуто завършва с дегустация и чаша топла напитка, а всеки участник получава специален подарък - оригиналната рецепта на прочутия десерт. 3. Полудневна екскурзия с местен екскурзовод до красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството Светият кръст, където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден - основан от римляните, градът е известен с термалните си извори. 4. Концерт на Wiener Residenzorchester с класически произведения на Моцарт и Йохан Щраус в двореца Ауерсперг - една незабравима вечер с един от най-добрите оркестри в музикалния свят на Виена (заявява се и се заплаща предварително при направа на резервацията). Нощувка.

3

Мелк – Кремс – Братислава – Виена

Закуска. Свободно време във Виена – необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание (избира се една от двете екскурзии): 1. Екскурзия до Братислава с пешеходна разходка в историческия център на града - замъкът на Братислава, където днес се помещава правителството на Република Словакия, катедралата Св. Мартин- свидетел на десетки коронации на кралски особи, академия Истрополитана, старото кметство, двореца на архиепископите. 2. Екскурзия с местен екскурзовод до манастира Мелк – един от най-красивите манастири в Централна Европа и Кремс – старинен австрийски град, разположен в Долна Австрия на мястото, където р. Кремс се влива в р. Дунав. Нощувка.

4

Виена – София

Закуска. Сутринта освобождаване на стаите. Багажът се оставя в стая за багаж. Свободно време – необходимо е ползване на градски транспорт. Трансфер до летището. Отпътуване за България в 19.40 ч. Пристигане на летище София в 22.10 ч.



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:



Самолетен билет София - Виена - София с включени летищни такси на авиокомпания Bulgaria Air

3 нощувки със закуски в хотел 3* във Виена

Групов трансфер летище - хотел - летище

Панорамна обиколка на Виена с местен лицензиран екскурзовод на български език

Водач от България по време на цялата екскурзия

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания Армеец

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:



Полудневна екскурзия до Баден и манастира Св. Кръст

Посещение на двореца Шонбрун

Екскурзия до Братислава

Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод

Входна такса за абатството Светият кръст (8 EUR)

Екскурзия до манастира Мелк и Кремс

Концерт на Wiener Residenzorchester

Входни такси за Императорската съкровищница (12 EUR), Комбиниран билет за Музея за история на изкуството и Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес (15 EUR), Природонаучния музей (10 EUR, деца до 18 г. - безплатно)

Градски транспорт: 2,20 EUR (еднопосочен билет); 7,60 EUR (карта за 24 часа); 13,30 EUR (карта за 48 часа)

Слушалки по време на пешеходната разходка (3 EUR) - заплащат се на място

Разходи от личен характер

Застраховка Отмяна на пътуване (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)





За контакти и резервации:

КАРАДЖЪ ТУРС - Варна

бул. Мария Луиза 46

Телефон: 052 61 80 50

Мобилни: 0879 / 54 83 21; 0879/ 00 74 02

e-mail: varna@karacitours.bg






Цена: 699.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата