Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Last Minute - Коледн...»

Last Minute - Коледни базари - Прага и Виена, 4 нощувки

Прегледано 191 пъти от 08 Декември 2016. №: 2333465

18.12.2016 - 22.12.2016 - 679 лв.



ДЕН 1 София – Прага



Отпътуване от София за Прага в 14.35 ч. Кацане в Прага в 15.25 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Разходка в центъра на Златния град - необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

ДЕН 2 Прага



Закуска. Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод (минимум 3 ½ ч.): Храдчани - Пражки храд - най-важният символ на Бохемия и седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедралa Свети Вит, Златната уличка с дома на Кафка; Мала страна - бароковата църква от 18 век Свети Николай; Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти; Старе место - старият градски площад с Кметството и световноизвестния часовник от 15 век, издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. Разходка по Вацлавския площад - център на търговския, обществен и културен живот на Прага. Свободно време - необходимо е ползване на градски транспорт. По желание и предварителна заявка: Разходка с корабче по река Вълтава с включен обяд на блок маса (мин. 2 часа). Нощувка.

ДЕН 3 Прага – Братислава – Виена

Закуска. Отпътуване за Словакия. Пешеходна разходка в историческия център на Братислава: замъкът на Братислава, където днес се помещава правителството на Република Словакия, катедралата Св. Мартин- свидетел на десетки коронации на кралски особи, академия Истрополитана, старото кметство, двореца на архиепископите. Свободно време за посещение на коледния базар на централния площад Hlavne namestie. Отпътуване за Виена. Настаняване вечерта. Нощувка.

ДЕН 4 Виена



Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод: дворецът Белведере, един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард Рингщрасе, изграден на мястото на старата крепостна стена;дворецът Хофбург - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа Пратер със символа на Виена - Виенското колело. Свободно време или туристическа програма по желание: 1. Посещение на двореца Шонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите с местен екскурзовод. 2. Полудневна екскурзия с местен екскурзовод (минимум 3 ½ ч.) до красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на манастира Светият кръст, където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден - основан от римляните, градът е известен с термалните си извори. Нощувка.



ДЕН 5 Виена – София



Закуска. Освобождаване на стаите в хотела (багажът се съхранява в стая за багаж). Свободно време за шопинг и посещение на музеи . Туристическа програма по желание (необходимо е ползване на градски транспорт): Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод на български език - богати колекции от светски и религиозни съкровища, обхващащи повече от хиляда години от Европейската история. Следобед - трансфер от хотела до летището. 17.10 ч. - отпътуване за България. 19.40 ч. - пристигане на летище София.

Цената включва:

Самолетен билет София - Прага и Виена - София с включени летищни такси на авиокомпания Bulgaria Air

2 нощувки със закуски в хотел 3* в Прага

2 нощувки със закуски в хотел 3* във Виена

Транспорт с автобус по описания маршрут

Трансфер летище - хотел - летище

Пешеходна обиколка на Прага с местен лиценциран екскурзовод на български език

Пешеходна разходка в Братислава

Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод на български език

Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания Армеец

Водач от България

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 679.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата