Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Габрово » Домашни любимци » Кучета » Немска овчарка - док...»

Немска овчарка - доказана пастирка и охранителка !

Прегледано 266 пъти от 14 Ноември 2016. №: 2331652

Продаваме на символична цена четиригодишна немска овчарка от източно-европейски тип.

Вълчицата е в желязна кондиция, с масивно, респектиращо телосложение и с мерки доста надвишаващи стандартно възприетите за породата. Родена и отгледана е от нас, в девствено балканско тревненско селце. Избрали сме я трудно за наша питомка и бъдеща майка измежду котило от пет женски вълчета. Хранена е изобилно, с пълноценна натурална протеинова храна. Живее на почти пълна свобода, в естествена среда и в ежедневен сблъсък със суровата планинска природа. Вследствие здравето й е непоклатимо, а освен това е ваксинирвана и обезпаразитявана най-стриктно според добрите ветеринарни практики.

Перфектно социализирана е, но е с резервиран, твърд характер и при ситуация е непоколебим пазач. Последните две години прекара в наша помощ при стопанисването на стадо кози и в сътрудничество с един белгийски овчар са техни неумолими и интелигентни надзиратели и охранители.

Доказана майка е, раждала е два пъти, като отгледа по седем и девет отрочета.

Причината да се разделим с нея (с болка на сърцето) е, че кучешкото ни семейство стана доста многобройно и съответно разходите по отглеждането им започнаха да надхвърлят възможностите ни (отскоро сме стопани на двойка импозантни френски овчарки (босерон), а имаме и двойка не по-малко импозантни белгийски овчарки).

А иначе германката е пределно интелигентна и адаптивна и много бързо ще схване, че има нов стопанин. За часове ще разбере кой е новия й повелител, на кого трябва да се подчинява и кого трябва да охранява. Така че без колебание ще започне да цени, обича и слуша новия си стопанин точно толкова, колкото и той нея, че даже и много повече !

Цената, която сме определили е 70 лв и е наистина символична, отнесена към достойнствата на решителния, строг пазач и предан другар, който ще имате в лицето на това внушително и вярно животно. Искаме тази цена най-вече като гаранция, че бъдещия стопанин истински ще цени питомката си и ще е в състояние пълноценно да се грижи за нея.



Не е задължително да бъдеш селянин или да живееш на село, за да бъдеш горд стопанин на нашата балканска героиня ! Само е задължително истински да обичаш натуралния животински свят !



Телефон: 00359 87 7355677 (вкл. Viber)


Цена: 70.00 лв.




Подобни обяви

Перфектен ДЖАК РЪСЕЛ ТЕРИЕР
Продавам бебе Джак Ръсел териер.
На 60 дни е, късокрако и късокосместо.
И майката, и бащата ...
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Крем и оранжава .
Момиченца на 90 и 92 дни.
Ваксин...
Zwergspitz - Померан на 45 дни. Реални снимки от днес ! Миниатюрно момченце.В момента 380гр. Ваксина,вътрешно и външно обезпаразитено. Европейски паспорт.Здравен сертификат. Микрочип. Тел.0887093534.Възможна доставка! Град Пазарджик. Цена по договаряне!
Zwergspitz - Померан на 45 дни.
Реални снимки от днес !
Миниатюрно момченце.В момента 380гр....
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес ! Момиченца на 60 и 70 дни.
Бели Мини Шпицове !Реални снимки от днес !
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини,вътрешно и външ...
Богат избор
Бели Мини Шпицове! Реални снимки от днес!
Момиченца на 60 и 70 дни.
Ваксини, вътрешно и външ...

Публикувайте коментар към обявата