Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Продавам друго » Медицинско оборудване » Бамбукови пръчки за ...»

Бамбукови пръчки за масаж

Прегледано 282 пъти от 10 Ноември 2016. №: 2326295

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.
БАМБУКОВИ ПРЪЧКИ ЗА МАСАЖ КОМПЛЕКТ 12 бр.
Масажът с бамбукови пръчки идва от древността - методиката е разработена в Древния Китай.
Специалната техника освобождава от стреса и отпуска тялото.
Бамбуковата пръчка е лека и куха. С нея тялото се точи. Движенията много наподобяват тези при разточване на големи кори за баница.
Само на пръв поглед обаче, защото те бързо се сменят с по - необичайни - барабанене, почукване, потупване. В един момент бамбукът бързо и ситно барабани по гърба като крила на колибри.
Песента на бамбука не е монотонна. Всеки път звучи различно или замлъква, когато пръчките сменят положението и техниката на натиск.
Има движения, с които се прави масаж, подобен на вакуум. Кухата част на бамбука " засмуква" част от кожата на принципа на вентузите. Това подобрява циркулацията на кръв и на лимфа. Техниката е особено ефективна при целулит и отекли крака.
Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилва. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по - бързо. А усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита.
Това е една от добрите терапии срещу портокаловата кожа. В съчетание с подходящ хранителен режим, приемането на много вода и повече движение, тази терапия помага за ефективно справяне с целулита.
Дървото носи мистични послания.
Бамбукът е свързан със символиката на източната философия и помага на духа да постигне мир и хармония.
Всеки човек, както и бамбукът, е пластичен и същевременно устойчив. Няма значение дали става дума за тялото или за духа. Затова древните смятали, че всеки от нас носи духа на дървото.
Бамбукът наистина е универсално растение. То може да се яде. В изисканите ресторанти по света сервират бамбукови кълнове. С него се строи, правят се мебели. От фибрите му тъкат дрехи, правят завивки и матраци, което са по - меки от памучните, а в същото време попиват и абсорбират влагата. Древните народи вярвали, че бамбукът има собствена уникална енергия. Той расте нависоко, сякаш се стреми да изгради мост между земята и небесния рай.
Към това ни връщат и имената на съвременните терапии Spirit of SPA и Tian Di Bamboo massage, което означава " рай на земята " и действително " превежда" смисъла на този масаж.
Бамбуковият масаж се препоръчва при затлъстяване, свръх тегло, целулит, а също при физическа и умствена преумора, намалява мускулното напрежение, възвръща енергията и тонуса на тялото.
ЦЕНАТА включва само 12 бр. бамбукови пръчки за масаж!


Цена: 245.00 лв.

Телефон: 0876300646



Подобни обяви

пациент монитор
 пациент монитор
стом.машина
СПЕШНО Продавам Hirana Praktika с наконечници и скалер,стол ест.кожа ,столче за стоматалога ест. ко...
Медицински прибор BIOPTRON Pro 1
 Продавам BIOPTRON Pro 1 (Zepter, Швейцария) с ергономична стойка за маса. Предназначен е за използв...
Фетален доплер BISTOS BT300
Апарата е включван само за няколко теста.Има документи за произход!ЗАКУПЕН Е ЗААкушеро-гинекологичен...
Дефибрелатор ”ЛИФЕПАК 5
600лв.Дефибрелатор "ЛИФЕПАК 5" се състои от два съвместими апарати. И двата могат да работят самосто...

Публикувайте коментар към обявата