Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Пловдив » Продавам друго » Медицинско оборудване » Турмалинов колан - D...»

Турмалинов колан - Dr. Nature

Прегледано 106 пъти от 08 Ноември 2016. №: 2324326

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.
Турмалинов Колан - Dr. Nature
Турмалиновия кожлан " Dr. Nature" е създаден по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна. Коланът идеално поддържа кръста и гръбначния стълб, стабилизира био - динамиката на тялото. Вградените високоактивни елементи отдават своето действие по време на иползването на продукта.
Турмалиновият колан Dr. Nature е предназначен за превантивна грижа и подобряване на състоянието при остеохондроза на гръдните и лумбални прешлени на гръбначния стълб, херния на междупрешленните дискове, болки в областта на таза, мускулите на глезените и бедрата, ишиас, невралгии, спазми на бедрения мускул, разширени вени, отоци и болки в краката.
Ефективно се прилага за подобряване циркулацията на кръвта в долните крайници, за ускоряване зарастването на кости при счупвания, за предпазване от простатит, детоксикация на черния дроб, бъбреците, жлъчката, червата.
Използването на колана нормализира функциите на остеобластите (клетки, образуващи костната тъкан), възстановява ставите, междупрешленните дискове и костната тъкан.
Засилва устойчивостта на костите, стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности. Носенето на колана намалява износването на дисковете при остеохондроза, подобрява състоянието и функциите на гръбначния стълб, ускорява образуването на костен мазол след счупвания. Повишава еластичността на костно - ставните връзки, премахва мускулно напрежение, стрес, повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Подобрява съня, оказва общо - укрепващо действие.
Вносител - ГРЕЕН МАСТЕР (GM)


Цена: 72.00 лв.

Телефон: 0876300646



Подобни обяви

пациент монитор
 пациент монитор
стом.машина
СПЕШНО Продавам Hirana Praktika с наконечници и скалер,стол ест.кожа ,столче за стоматалога ест. ко...
Медицински прибор BIOPTRON Pro 1
 Продавам BIOPTRON Pro 1 (Zepter, Швейцария) с ергономична стойка за маса. Предназначен е за използв...
Фетален доплер BISTOS BT300
Апарата е включван само за няколко теста.Има документи за произход!ЗАКУПЕН Е ЗААкушеро-гинекологичен...
Дефибрелатор ”ЛИФЕПАК 5
600лв.Дефибрелатор "ЛИФЕПАК 5" се състои от два съвместими апарати. И двата могат да работят самосто...

Публикувайте коментар към обявата