Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова Година в Дубро...»

Нова Година в Дубровник

Прегледано 203 пъти от 08 Ноември 2016. №: 2323877

4 дни / 3 нощувки



30.12.2016 – 02.01.2017



ЦЕНА: от 555 лв.



1 ДЕН – София – Дубровник

Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 05.30ч. Пътуване през Сърбия и Босна и Херцеговина с кратки почивки за освежаване. Късно вечерта пристигане на Дубронишка ривиера, курорт Сребрено, разположен само на 6 км. от адриатическата перла - Дубровник. Настаняване в хотела. Късна вечеря. Нощувка.



2 ДЕН –Дубровник

Закуска. Панорамен тур на Дубровнишка ривиера и Дубровник. Туристическа програма в стария град на Дубровник с местен екскурзовод (По време на програмата се посещават и туристическите обекти, за които има входна такса. Туристите, които не желаят да заплатят входните такси, изчакват групата отвън пред всеки обект, за да продължат с туристическата обиколка): улица Страдун, големият и малкия фонтан на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата Св.Спас, Францисканския манастир и Аптеката, Доминиканския манастир, Градската часовникова кула, Дубровнишката катедрала, църквата Св.Влах (покровителя на града), паметника на Орландо, паметника на Иван Гундулич. Свободно време в Дубровник. Връщане в хотела и подготовка за вечерта. Тържествена Новогодишна Вечеря в балната зала на хотела (заплаща се задължително допълнително). Нощувка.



3 ДЕН – Дубровник – или екскурзия до Котор, Будва и Цавтат*/

Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Котор и Будва в Черна Гора и градчето Цавтат. (с допълнително заплащане) Преминаване на хърватско-черногорската граница. Отпътуване за Будванска ривиера и известния черногорски курорт Будва. Туристическа обиколка в старият град на Будва: придвижвайки се по тясните улички и площадчета ще стигнем до църквата Св.Троица, катедралата Св.Йоан и Цитаделата. Желаещите могат да се качат на върха на Цитаделата откъдето се открива прекрасна гледка към близкият остров Св.Никола и цяла будванска ривиера. Свободно време за обяд. Продължаване по маршрута за Котор, градът и природния район около него са включени в списъка на UNESCO. Туристическа обиколка в старият град: Западната порта на градските стени, Главния площад, Часовниковата кула, двореца на Дуковете, Византийския дворец, катедралата Св.Трифон. Кратко свободно време. Потегляне обратно към Хърватска. Посещение на градчето Цавтат известен като древният Епидавър на Адриатика, основан от древните гърци през 6в. пр.н.е. Свободно време за разходка по крайбрежната улица отрупана със сувенирни магазинчета, кафенета и рибни ресторанти. Връщане в хотела в Млини. Вечеря. Нощувка.



4 ДЕН – Дъбровник - София

Закуска. Отпътуване за България през Босна и Херцеговина по маршрут: Требинйе – Фоча – Вишеград. На Вишеград кратка фото-пауза при известния каменен мост над река Дрина – „Чуприята”. Моста е построен през ХVI век по инициатива на Мехмед паша - Соколлу и дело на великият архитект Синан. От 2007 г. е включен в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Романа „Мостът на Дрина” е най-добрата творба на Иво Андрич, нобелов лауреат за литература от 1961 г. Продължаване по маршрута: Чачак – Кралево – Ниш - София. Пристигане в София късно през нощта.



Цени за ранни записвания до 31.10.2016!

Дати Цена на човек в двойна стая

30.12.2016 - 02.01.2017 555 лв.



Цената включва:

3 нощувки, 3 закуски, 2 стандартни вечери (блок маса) в ресторанта на хотел ASTAREA-1 3*, Млини, Дубровнишка ривиера ;

1 тържествена новогодишна вечеря в банкетната зала на хотел ASTAREA-1 3* ;

напитка за добре дошли;

безплатно ползване на wellness центъра на хотела ( басейн, сауна, фитнес );

подарък в стаята;

жива музика в пиано бара на хотела;

15% отстъпка на масажите в wellness центъра на хотела;

транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;

водач от фирмата организатор;

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 555.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата