Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Нова Година в Суботица»

Нова Година в Суботица

Прегледано 212 пъти от 08 Ноември 2016. №: 2323684

4 дни / 3 нощувки



30.12.2016 – 02.01.2016



ЦЕНА: от 498 лв.



1 ДЕН – София – Нови Сад - Суботица



Отпътуване в 07.30 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски в посока Калотина – Ниш – Белград – Нови Сад. Пристигане в Нови Сад, най – големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100 – те моста. Разходка из центъра на града, свободно време. Продължаване за Суботица. Пристигане и настаняване в хотел Patria ****. Вечеря с жива музика с бенда Казабланка. Нощувка.



2 ДЕН – Суботица - Палич – винарна „Дворецът на вината“



Закуска. Разходка из историческия център на Суботица, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище / Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от нео-барока, класицизма и по – модерните от XX-ти век. Отпътуване за Палич, град – курорт разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия и известно със своите кални бани и СПА центрове. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалният павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 9 марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet and Black Bermet and Black Burgundac. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в хотела. Обяд в ресторанта на хотела. Свободно време за почивка и подготовка за празничната нощ. Препоръчваме ви да се включите в празненствата, които са през целия ден в центъра на Суботица. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта с групата Златне струне с универсален репортоар.



3 ДЕН – Суботица – Келебия



Късна закуска. Отпътуване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там освен, че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с греяно вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета в пряг, ако времето позволява или с шейни. Връщане в хотела. Свободно време за почивка и разходка. Втора Новогодишна вечеря – т.н. „Реприз“ на сръбски или повторение на предишната Новогодишна вечеря, и то отново с богато меню и жива музика заедно групата Златне струне /напитките се заплащат допълнително/.



4 ДЕН – Суботица - София



Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.







Цената включва:



транспорт с автобус;

3 нощувки със закуски в хотел Hotel Patria 4*

1 обяд в конеферма в Келебия с жива музика и греяно вино;

1 обяд в ресторанта на хотела;

1 обикновена вечеря с жива музика;

1 Новогодишна вечеря с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика;

1 празнична вечеря – реприз на 01.01.2017 г. с жива музика /напитките се заплащат допълнително/;

дегустация на 9 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“, водач от агенцията, туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад, мед. застраховка с покритие 5000 EUR на ЗД „Евроинс“.

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 498.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата