Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Други обяви » Други Обяви » Тъкани полипропилено...»

Тъкани полипропиленови чували

Прегледано 41 пъти от 04 Ноември 2016. №: 2316311

Марина Ромеа ЕООД продава нови сезалови чували за ръчно опаковане(пакетиране) на различни продукти като: боб, леща, брашно, ориз, захар,зърно, сол, чай, кафе, какао, слънчогледови и тиквени семки, дърва за огрев, въглища, брикети, пелети, фуражи, жито, царевица, пшеница, малц,ечемик,просо,ръж, сода, семена, храни за животни, гранулирани храни, храни за домашни любимци, пясък, цимент, чакъл,битови и строителни отпадъци, минерални торове, пръст за цветя, насипни материали и много други разнородни вещи и предмети. Намират приложение и в строителството като често биват използвани за съхранение на материали. Естествено сезаловите чували са добри и за фирмите работещи в сферата почистване на различни отпадъци. В сезалови чували Вие може да опаковате още дрехи, одеала, възглавници, пердета и прочие. Ние гарантираме качеството на този опаковъчен материал тъй като се занимаваме с неговото разпространение и знаем колко полезен бива той за обществото. Хубаво е да използвате сезалови чували и при преместване на движима собственост съобразена с примерите по-горе като те обещават пълна защита при доброто опаковане.
Изработени са от полипропилен, който е: - добър изолатор- подходящ за контакт с хранителни продукти Чувалите са здрави, лесно се пълнят и транспортират. Издържливи са на триене. Сезаловите чували гарантират здравина и сигурност за тези, които ги използват.
Цена на сезален чувал: 0,33лв с ддс
Ние знаем колко ценно е вашето време. Затова „Марина Ромеа" Ви предлага да се възползвате от дистанционното пазаруване на чували - чрез Интернет, за да можете да извършвате своите покупки директно от дома си или от офиса по всяко удобно за Вас време - 7 дни в седмицата. Фирмата извършва доставки на чували до всеки един град и село в България ! Гарантирана експресна доставка до 24 часа по куриер(ЕКОНТ, СПИДИ)Телефон за поръчки и доставка: 0887843478


Цена: 0.33 лв.

Телефон: 0887843478



Подобни обяви

Тестобъркачка 50кг.
Идеално работеща.
Продавам 2 броя вендинг кафе афтомати
Бианчи арес кафе автомат комбиниран с вендинг машина - 2500 лв Машините са в добро работещо състояни...
Матрак за детско легло
Еднолицев матрак за детско легло 150/70 см. Матракът е с дебелина 18см. тапициран със здрава дамаска...
Курс готвач за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас
Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни ...
продавам машина за циклене
стара тежка машина която е отлична за почистване на боя -блажна от паркети дюшемета и т. н
Skype:...

Публикувайте коментар към обявата