Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Аржентина - водопад...»

Аржентина - водопадите Игуасу - Бразилия

Прегледано 216 пъти от 01 Ноември 2016. №: 2299302

13 дни /10 нощувки



02.03.2017 – 14.03.2017







ЦЕНА: от 2658 евро.







Крайна цена за резервации,направени до 30.11.2016!







1 ДЕН – София – Лондон – Буенос Айрес



Полет от летище София до Буенос Айрес с АК “British Airways” на 02.03.2017 в 14:10 ч. Каца в Лондон в 15:40 ч. Излита за Буенос Айрес в 22:10 ч. Каца на международно летище Езейза в 09:00 ч. на 03.03.2017 г.



2 ДЕН – Буенос Айрес



Посрещане в аржентинската столица от представители на партниращата агенция. Добре дошли в най-европейската южноамериканска столица – Буенос Айрес!



Туристическа обиколка с местен екскурзовод на южната част на града – 1-ва част (включена в пакетната цена). Посещение на историческия комплекс Пласа де Майо, със забележителните сгради – на парламента, известна още като Розовата къща, Катедралата, красивата историческа сграда от 18 век - Кабилдо. Множество архитектурни образци от 19 век по един от емблематичните булеварди Авенида де Майо. Обиколката продължава на юг, към най-старите райони на града. Пристигане в квартал Ла Бока – най-големият типичен италиански район, където колония от артисти и художници, със своите великолепни произведения, правят града известен по цял свят. Разходка по колоритната пешеходна улица “Caminito” – родното място на тангото. Следва спирка пред Естадио Алберто Х. Армандо - стадионът е по-известен с прозвището си „Ла Бомбонера” (разглежда се отвън), където в най-популярния спортен клуб на Аржентина - „Бока Хуниорс”, е тренирала и футболната легенда Диего Марадона. Обиколката продължава на север, към Авеню 9 юли (най-широката улица в света), където се намира известният Обелиск – символ на града.



Около 14:00 часа - настаняване в хотел Amerian Buenos Aires Park Hotel 4*. Свободно време за почивка. Възможност за разходка по близката до хотела улица Флорида – най-популярната търговска улица в Буенос Айрес и една от най-атрактивните. Нощувка.



3 ДЕН – Буенос Айрес.



Закуска. Полудневна обиколка на северната част на Буенос Айрес – 2-ра част (включена в пакетната цена).



Ще посетите елегантните северни райони на града, като квартал Риколета, където френското архитектурно влияние предизвиква възхищение, предлагайки оживена картина. Преминаване през Експозиционния център, Юридическия факултет и Националния музей за изящни изкуства. Пристигане в квартал Палермо, изобилие от стари аристократични жилища с изглед към парка – 2500 акра парк, един от най-обичаните в града. Посещение на една от най-големите книжарници в Южна Америка и една от най-красивите в света – Еl Ateneo Grand Splendid. В тази красива сграда в Буенос Айрес през 1919 година е открит театър Teatro Gran Splendid. През 2000 година сградата е преустроена в книжарница, като е запазен изключителния интериор, сцената, ложите и пищните балкони с орнаментика, а местата за публиката са превърнати в рафтове за книги, с прекрасни зони.



Свободно време или по желание- възможност за допълнителни мероприятия (срещу доп. заплащане):



14:00 ч. –Разходка с корабче по Тигре и делтата на река Парана



20:30 ч. - Вечеря + Танго шоу в “La Esquina de Carlos Gardel” (с включени напитки). Нощувка в Буенос Айрес.







4 ДЕН – Буенос Айрес



Закуска. Свободен ден за разходки в Буенос Айрес или възможност за допълнителни екскурзии, по желание:Целодневна екскурзия Фиеста гауча шоу в традиционно ранчо в Аржентинската пампа – земя на гаучосите.



5 ДЕН – Буенос Айрес / Игуасу



Закуска. Свободно време в Буенос Айрес. Трансфер до летище Jorge Newbery за вътрешен полет до Игуасу.Посрещане от агенцията партньор, трансфер и настаняване в хотел Saint George 4*, Master rooms.Свободно време. Нощувка в Пуерто Игуасу



6 ДЕН – Водопадите Игуасу от страната на Аржентина



Закуска. Целодневен тур на водопадите Игуасу от Аржентинска страна. Ще станете свидетели на невероятен природен спектакъл! ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ са сред най-мащабните прирородни феномени. Намират се на границата между Аржентина (80%) и Бразилия (20 %). Образувани са преди 120 милиона години и са най-големите водопади в света! Неслучайно, през 2011 година, са избрани сред 28 финалисти за едно от новите 7 чудеса на природата!!! Игуасу представлява съвкупност от около 275 водопада, създадени от реките Игуасу и Парана непосредствено до устието ѝ. В зависимост от състоянието на водната маса в реката, броят на водопадите варира от 150 до 300, а височината им е между 40 и 82 метра. Средното количество вода от реката, което връхлита от водопадите, е около 1500 м3 в секунда, като през различните годишни сезони варира между 500 и 6500 м3 в секунда. Разположени са под формата на подкова с дължина 2700 м. Най-впечатляващ от тях е водопадът „Дяволското гърло“. Водопадите са само част от национален парк Игуасу,който е най-големият субтропичен резерват в света и един от най-посещаваните туристически обекти в Южна Америка – близо 1 милион посетители годишно.



*По желание - “Nautical adventure” – мокро приключение с лодка под водопадите (заплаща се допълнително).



Фото пауза на границата на 3 държави – Аржентина, Бразилия и Парагвай!. Нощувка в Пуерто Игуасу.



7 ДЕН – Игуасу от страната на Бразилия, Птичи парк / Рио де Жанейро



Закуска. Полудневен тур с местен екскурзовод на водопадите Игуасу от бразилска страна. Отново ще имате възможност да се насладите на „Голямата вода”, както звучи в превод думата с индиански произход Игуасу.



Посещение на Птичия парк. Разположен до Националния парк Игуасу, това е най-големият парк за птици в Латинска Америка - забележително място, обитавано от над 1000 птици от около 150 вида от всички краища на Бразилия и различни части на света. Подгответе се за вълнуващо преживяване от контакта с птиците на това привлекателно място, където редките видове с екзотични цветове превръщат срещата във фантастично шоу.



Следобяд - трансфер до летище Фоз до Игуасу за полет до Рио де Жанейро.



Посрещане от представители на агенцията партньор в Бразилия и трансфер до един от най-популярните курортни райони на Рио де Жанейро - Копакабана. Настаняване в хотел до брега на Атлантическия океан Windsor Excelsior Copacabana 4*, Superior rooms. Нощувка в Рио де Жанейро.







8 ДЕН –Рио де Жанейро



След закуска, полудневен тур в космополитния град Рио де Жанейро с местен екскурзовод (~ 6 часа, включен в пакетната цена), до планината Корковадо, на чийто връх се намира един от най-известните монументи в света - статуята на Христос Спасителя, избрана през 2007 година за едно от 7-те съвременни чудеса на света!



От всяко място в града, посетителите му могат да видят най-красивата картичка на Рио де Жанейро – знаменитата статуя на Исус Христос (открита през 1931 г.), разположена на хълма Корковадо, на 710 м над морското равнище. До статуята се стига със зъбчата железница, която минава през най-голямата градска гора в света. След това с панорамен асансьор, изграден в скалата - изкачване до панорамната площадка, разположена около статуята. Усещането от присъствието тук и гледката от това място не могат да бъдат описани с думи! След посещението на хълма Корковадо, обиколката продължава с панорамна обиколка на плажовете на Рио де Жанейро. Следва спирка при известния стадион Маракана - един от най-големите стадиони в света, където се проведе финала на 20-тото Световно първенство по футбол 2014, чийто домакин беше Бразилия. Фото пауза отвън и възможност за разглеждане на стадиона - за тези, които желаят (входната такса не е включена ~ 24 BR). Завръщане в хотела. Свободно време.Нощувка в Рио де Жанейро.



9 ДЕН – Рио де Жанейро



Закуска. Полудневна туристическа обиколка на Рио де Жанейро с местен екскурзовод, с посещение на другата основна забележителност в Рио – знаменитата скала Захарната глава (~ 4 часа, включена в пакетната цена).



По време на тура ще преминете през центъра на града, край църквата Канделария, исторически сгради, градския театър, националната галерия, Аркос да Лапа. Следва изкачване (на два етапа) с лифт до един от символите на града – Захарната глава (Sugar Loaf). Първата спирка на лифта е на височина 215 м, където ще имате възможност да направите панорамни снимки на залива Гуанабара и да видите моста, свързващ Рио де Жанейро и Нитерой, както и планината Корковадо. При втората спирка на лифта (395 м), при ясно време ще можете да видите плажовете на Копакабана и някои от плажовете на Нитерой, крепостта Санта Круз и да се насладите на спиращи дъха панорамни гледки към града. Завръщане в хотела. Свободно време.Нощувка в Рио де Жанейро.



* Вечерта - по желание, Rio by night – вечеря в типичен ресторант + Платаформа шоу (срещу доп. заплащане).



10 ДЕН – Рио де Жанейро



Закуска. Свободен ден в „Града на чудесата”. Можете да се отдадете на разходки или да се насладите на слънчеви бани в един от най-известните плажове в света – Копакабана, да се разходите по Ипанема, да опитате блюда от бразилската кухня в някои от многобройните местни ресторанти или да разпуснете с кайпириня в някой от клубовете на Рио, под звуците на Боса нова - бразилски музикален жанр, съчетаващ самба и джаз.Възможност за целодневна екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс (срещу доп. заплащане). Нощувка в Рио де Жанейро.



10 ДЕН – Рио де Жанейро – Лондон



Закуска. Свободен ден за плаж, разходки, развлечения, покупки на сувенири. Освобождаване на стаите до 12:00.Около 19 часа - трансфер до международното летище за полет с “British Airways” до Лондон в 23:05 ч.







11 ДЕН – Лондон



Пристигане в Лондон в 13:25 ч. Трансфер с шатъл бус и настаняване в хотел до летище Хийтроу на база нощувка.



Свободно време за почивка или организира на разходка в центъра на английската столица. Нощувка в Лондон.



12 ДЕН – Лондон



Пристигане в Лондон в 13:25 ч. Трансфер с шатъл бус и настаняване в хотел до летище Хийтроу на база нощувка.



Свободно време за почивка или организира на разходка в центъра на английската столица.Нощувка в Лондон.



13 ДЕН – Лондон – София



Трансфер с шатъл бус до летище Хийтроу за полет за София в 08:10 ч.



Каца на терминал 2 в 13:20 часа.



Цената включва:



Самолетен билет София–Лондон-Буенос Айрес /Рио де Жанейро–Лондон-София с вкл. летищни такси;

Самолетен билет Буенос Айрес – Игуасу с включени летищни такси;

Самолетен билет Игуасу – Рио де Жанейро с включени летищни такси;

Всички описани в програмата трансфери и екскурзии с местни екскурзоводи; комфортни автобуси;

3 нощувки със закуски в централно разположен хотел Amerian Buenos Aires Park Hotel 4* в Б. Айрес;

Две полудневни туристически обиколки на Буенос Айрес;

2 нощувки със закуски в централно разположен хотел Saint George 4* в Пуерто Игуасу;

Целодневен тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни такси;

Полудневен тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни такси;

Посещение на Птичия парк от бразилска страна с включени входни такси;

4 нощувки със закуски в хотел Windsor Excelsior Copacabana 4* в Рио де Жанейро, плаж Копакабана;

Полудневен сити тур в Рио до планината Корковадо и статуята на Христос - изкачване с железница,с включени билет и входни такси и посещение на стадиона Маракана (без включена входна такса);

Полудневна обиколка на Рио с посещение нахълма Захарната глава - изкачване с кабинков лифт;

Обслужване от местни екскурзоводи (АЕ) по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;

1 нощувка в хотел в района на летище Хийтроу в Лондон;

Медицинска застраховка с асистанс покритие 20 000 евро, ЗД „Евроинс”;

Водач-преводач от Туроператора по време на цялото пътуване.

За повече информация, моля свържете се с офиса на Doors Travel!

гр. София, ул. Неофит Рилски 60

тел. 359 2 / 4173377

gsm:0895071113

gsm:0895001128

e-mail: office@doors-travel.com

www.doors-travel.com


Цена: 5209.00 лв.




Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата