Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Домашни любимци » Други животинки » Ганожи Паста»

Ганожи Паста

Прегледано 109 пъти от 01 Ноември 2016. №: 2295514

Коя болест мъчи най-много хора?
Два милиарда и 400 милиона възрастни и 621 милиона деца страдат от това заболяване. Кое е то всъщност? По данни на Световната здравна организация - става дума за…кариеса.
Този факт е може би известен на всички, но едва ли се знае, è кървящите венци могат да предизвикат сърдечно-съдови проблеми и атаросклероза на кръвоносните съдове.
Можем ли да решим проблема в зародиш?
Паста за зъби с екстракт от рейши (ганодерма). Рейши алкализира ph на устата и предотвратява образуването на кариеси, спира кървенето на венците и помага при пародонтоза, афти, гъбички в устата и други заболявания на зъбите, венците и устната кухина. Помага и за успокояване на болката при зъбобол, както и при никнене на зъб.
Не съдържа флуор и абразивни частици. Пастата е много икономична. На четката се слага по 1 грахово зърно, а ако има проблем на венеца, след като се измият зъбите слагате малко паста на пръста и масажирате засегнатия участък. Пастата може да не се отмива и да се остави да действа.
Ганожи Паста за зъби не съдържа захарин, избелващи химикали и изкуствени оцветители, а висококачествен екстракт от гъбата Ганодерма, и висококачествени вещества - гел, ментол. Има приятен вкус. Може ефективно да изчисти зъбите ви като остави ментов дъх и вкус в устата ви. Прави зъбите ви по-здрави и по-бели. Има лечебен ефект при Гингивит, пародонтоза, кървене на венците, язви в устата. при афти, при гъбички кандида, херпес и т.н. Може да се използва и с нестоматологична цел - акне, за външно мазане на пъпки, изгаряния, рани, треска, диария, микоза, полипи в устата, хемороиди, възпалено гърло, кашлица и т.н. Отстъпки за количества. Страдате ли от лош дъх? Кървят ли Ви венците? Болят ли Ви, когато ядете? Внимавайте! Инфекцията на венците е първоначален признак на заболяване на венците. Вие може да сте в ранен стадий на заболяването наречено гингивит. Ако не бъде овладяно положението, гингивита може да доведе до пародонтит или до друго сериозно заболяване на челюстите и на венците. Ако лечението на възпалените венци се игнорира, това може действително да повиши риска от сърдечно-съдови заболявания, рак на панкреаса, както и цял набор от други животозастрашаващи болести. Където четката за зъби не може да стигне, милиони бактерии бързо се размножават. Те влизат директно в кръвоносната система чрез кървящите венци, заобикаляйки първата линия на защита на тялото и всяват хаос. И без ранно лечение на възпалението на венците, прогнозите са за скъпи и неприятни хирургически намеси, и грижи за цял живот. Ако стоматологична помощ е скъпа и не е достъпна, или имате дентална фобия, това не е извинение да не се предприеме първата лесна стъпка - да започнете да употребявате Ganozhi пастата за зъби. Този продукт е с гарантирано качество и TGA одобрен. Няма нищо по-красиво от една хубава усмивка, блестящи зъби и свеж дъх. От това зависи Вашето здраве! Най-новите научни изследвания сочат, че флуора е канцерогенен. Флуорид създава рискове за развитието на мозъка и скелетната система на деца, така че това не е само козметичен проблем. Освен това той не позволява на щитовидната жлеза да усвоява йода от храната и водата. А повечето пасти на пазара съдържат флуор. Ето как с една паста се предпазваме от този проблем и от още много заболявания на венците: пастата предпазва от пародонтоза, от кървене на венците, от отлагане на зъбен камък. Тя съдържа есктракт от рейши (ганодерма) и ментол и по естествен начин освежава устната кухина и поддържа зъбите ни здрави и бели. Една паста се ползва в продължение на 6-7 месеца, защото на четката се слага много малко количество - колкото грахово зърно. Така на цената на 2 лв месечно всеки може да се предпази от бъдещи проблеми със зъбите и с цялото тяло.
Съдържание на кутията 40гр
Skype: kafe.ganoderma


Цена: 5.00 лв.




Подобни обяви

Двойна мивка алпака за вграждане с клапа Franke с размери 100см/50см
Продавам немска двойна мивка алпака за вграждане. Немско качество- марка FRANKE Мивката е с две кор...
Продавам части за автоматична пералня - ”ВЯТКА АВТОМАТ”
1. Двигател - 80 лв. 2. Програматор - 70 лв. 3. Люк със заключалка - 40 лв. 4. Ниворегулатор за в...
Бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти
Предлагаме бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти от марките: Yamaha, Honda, Suz...
Конгоански папагал
Продавам мъжки конгоански папагал с всички необходими д...
Продавам гълъби Кинг
Продавам гълъби кинг, млади и работещи двойки. Различни цветове, младите 35лв за брой, чифтовете 80...

Публикувайте коментар към обявата