Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Продавам друго » Застраховане » Продава бизнес Мобил...»

Продава бизнес Мобилна автомивка на пара

Прегледано 178 пъти от 01 Ноември 2016. №: 2294961

Почистването с пара е нова алтернатива на конвенционалното измиване с вода. Процесът се състои в почистване на автомобили със суха пара под високо налягане.
При този процес няма отпадъчни води, не се нуждаете от никакви разрешения, вие сте мобилни, можете да спестите вода и да щадите околната среда. Това е един чудесен начин да се направи печалба!
Консумацията на мощност е ограничена до 350W, което може да бъде постигнато дори и от малък генератор, оборудван е с 25 литров резервоар за вода, което позволява т. нар. ”преносимо” почистване - на място или ”където поискате - когато поискате”.
ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:
*ел. източник-1Ph/220V
*мощност-350W
*резервоар за гориво-25lt
*резервоар за вода-25lt
*гориво-дизел
*консумация на гориво-3lt/h
*време за повторно подгряване-2min
*производство на пара-37,5kg/h
*налягане на пара-8bar
*температура на парата-171C
*размери-90Lx65Bx80H cm
*тегло-134кг
Демо видео и в YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=xT9S2rtzQ6g
При този процес няма отпадъчни води, не се нуждаете от собствен водоизточник или правни разрешения, сепаратор или канализацията. Вие сте мобилни и еко. Един от най-големите предимства на такава автомивка е, че може да бъде позиционирана на отлични места, като паркинги на супермаркети или търговски центрове.
КАКВО Е ПОЧИСТВАНЕ С ПАРА?
Разликата между парното и конвенционалното измиване е, че при парното измиване се генерира пара под налягане вместо вода. Намалявайки потреблението на вода почти до нула, можете да получите същия ефект - чиста и суха кола.
Почистването с пара е отличен избор за всички части на купето и за джантите, тасове, алуминиеви джанти, парата може да достигне до трудни за достъп места като прагове и ниши. Парата може да се използва за почистване на двигателя, което е много по- безопасно, отколкото да измиване с вода под налягане, тъй като парата съдържа много по-малко малко вода, която може да повреди електронните компоненти.
МОБИЛНО ПАРНО ПОЧИСТВАНЕ позволява мобилност - можете да започнете свой собствен бизнес, предлагайки посещение на клиентите на място. Това е все още рядка, но много динамично развиваща се услуга на европейския пазар. Може да осигурите услуги на фирми със собствен автомобилен парк или индивидуални клиенти, които да поръчват измиване по телефона. Всичко зависи от Вашата предприемчивост и възможностите за печалба са неограничени!
УВЕЛИЧЕТЕ ПЕЧАЛБАТА СИ
Благодарение на ниските оперативни разходи, парното измиване може да генерира много по-голяма печалба, в сравнение с конвенционалното измиване. Инвестиционните разходи също са много по-ниски( не са нужни сепаратор, канализация или вода и правни разрешения ). Разбира се, печалбите и разходите много зависят от местоположението, но възвръщаемостта на инвестициите е много по-висока в краткосрочен план, в сравнение с конвенционалното измиване с вода.


Цена: 3500.00 лв.

Телефон: 087 964 8709



Подобни обяви

Транспортен бизнес
Продавам много добър разработен бизнес в сферата на транспортните услуги. Възвръщаемост на вложениет...
Акции на ”Енергони” АД - 13’360
Продавам акции на ”Енергони” АД = 13’360 бр х 0.80 лв. Изповядването на сделката се извършва при но...
Продавам онлайн магазин за дрехи втора употреба + артикулите
Продавам онлайн магазин за дрехи втора употреба - www.dk-rage.com. Пуснат е преди около два месеца. ...
продавам РАБОТЕЩ бизнес
Продавам работещ бизнесза търговия на едро с бира вода сокове алкохол и др. нами се в София в склад ...
Полирам и запечатвам автомобилни фарове на място. София
Полирам, запечатвам автомобилни фарове на място и до местоработата ви професионално на достъпна цена...

Публикувайте коментар към обявата