Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Имоти продавам » Парцели и терени » Почивна база с минер...»

Почивна база с минерална вода в Хисаря

Прегледано 106 пъти от 01 Ноември 2016. №: 2293431

оф.1145 - Предлагаме на вниманието Ви бивша почивна база в известния в България и в чужбина балео и СПА курорт - Хисаря.
Комплексът е разгърнат върху площ от 12 000 кв.м. Разполага с група от масивни сгради - ресторант, рецепция, абонатна станция и складови помещения с обща площ около 950 м2 и 29 полумасивни къщички с обща застроена площ около 2 000 м2. Имота е с изградена и действаща инфраструктура - водопровод, канализация, електрозахранване, собствен трафопост, парно стопанство, озеленяване с паркови алеи. Граничи с асфалтов път, достъпът до имота е лесен и удобен. Основните транспортни връзки - гара и автогара се намират недалеч от имота. В момента комплексът е неработещ. Има нужда от реновация. Сегашното разпределение на базата е осигурявало капацитет от 300 посетители. Обекта има разрешително за водоползване от минерална вода от 9500 куб.м, което е основна предпоставка за успешно развитие на туристическа дейност, предвид оскъдните вече ресурси от минерална вода в района! Има разработен функционален ПУП с обща разгърната площ 24 000 м2 за изграждане на хотелски комплекс, СПА център, открит басейн, тенис корт, самостоятелни къщички за почиващи и обслужващи помещения. Комплексът предлага отлични възможности за развитие на един привлекателен и печеливш бизнес.
Хисаря се намира в югозападната част на България и е град с богата хилядолетна история. Разположен е в подножието на Средна гора и има изключително мек и благоприятен климат. Град Хисаря се слави със своите красиви паркове с около 300 растителни вида, заемащи 100 хектара площ. Хисаря се отличава и с 22-та минерални извора с различни физико-химични характеристики и температура и с доказани лечебни качества. Минералната вода е подходяща за лечението на бъбречно-урологични заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат, стомашно-чревни заболявания, гинекологични заболявания, кожни заболявания, лечебни процедури - масажи. Благоприятният климат и минералните води са привлекли хората по тези места от най-дълбока древност и продължават да го правят и до днес.
За огледи и по- подробна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас!
Skype: imot_hissar


Цена: 910000.00 лв.

Телефон: 089 333 6402



Подобни обяви

Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...
УПИ в регулация парцел в с.Граф Игнатиево 650 кв.м.
УПИ, в регулация, източната част на селото, ток, вода, канализация, тел.0899450421
Враждебна, 440 кв.м., асвалт, между къщи, 35000 евро.
На асфалтова улица,в близост до центъра и до Ботевградско шосе. Парцелът е равен,с 15м лице и е межд...
Продава се парцел упи в с.Граф Игнатиево
парцел, УПИ, за къща, вода, ток, канализация, тел.0886062313
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...

Публикувайте коментар към обявата