Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Балчик » Имоти продавам » Парцели и терени » Ресторант»

Ресторант

Прегледано 57 пъти от 01 Ноември 2016. №: 2293373

st.Nicholas estate Ви представя помещение за ресторант. Помещението се намира в жилищен комплекс от затворен тип на брега на Черно море.
Наричат го “Белият град“. Разположен на брега на Черно море, Балчик е един от най - красивите и магнетични български градове. За това допринася неговото уникалното разположение в близост до красивата ботаническа градина с редки и красиви екзотични растения и Двореца на румънската кралица Мария. Мястото е наситено с древни легенди, романтика и приключения; то поражда непреодолимото желание във всеки да бъде част от този фантастичен град. Балчик се намира само на 45 км. от г.Варна и международното летище на града, и красивия морски курорт Албена - само на 10 минути път с кола, където всеки може да намери място за отдих и развлечения. В Балчик има и красиво яхтено пристанище, което хармонично се съчетава с пътническия кей и плажа. На няколко километра са разположени три голф игрища и резервата Тузлата, известен като център за калолечение и балнеология.
Луксозният комплекс е разположен на брега на морето, в близост до архитектурен комплекс Двореца Балчик и Ботаническата градина. Тези красиви сгради са в Средиземноморски архитектурен стил. Комплексът се състои от 207 апартамента, всеки от които има изглед към морето и избор от подземни гаражи за паркиране. Апартаментите са двустайни и тристайни и се предлагат завършени „до ключ“. Собствениците и гостите на комплекса разполагат също със SPA център, басейн, детска площадка, ресторанти. Това е комплекс на европейско ниво и съчетава уюта и романтиката на морския бряг с удобства, които биха задоволили и най-изтънчения вкус. Комплексът е дестинация – мечта за любителите на морския бряг, екзотичната природа и лукса на цивилизацията. Комплексът е не само вложение в мечтано качество на живот, но и гаранция за собственост, неподлежаща на обезценяване.


Цена: 220285.00 лв.

Телефон: 088 892 3360



Подобни обяви

Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...
УПИ в регулация парцел в с.Граф Игнатиево 650 кв.м.
УПИ, в регулация, източната част на селото, ток, вода, канализация, тел.0899450421
Враждебна, 440 кв.м., асвалт, между къщи, 35000 евро.
На асфалтова улица,в близост до центъра и до Ботевградско шосе. Парцелът е равен,с 15м лице и е межд...
Продава се парцел упи в с.Граф Игнатиево
парцел, УПИ, за къща, вода, ток, канализация, тел.0886062313
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...

Публикувайте коментар към обявата