Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Бургас » Други обяви » Други Обяви » ДЕХИДРОМАКС 2013-КОН...»

ДЕХИДРОМАКС 2013-КОНТЕЙНЕР

Прегледано 40 пъти от 01 Ноември 2016. №: 2293192

”ДЕХИДРОМАКС 2013-Контейнер” е Система за пречистване обезводняване и компостиране,
разработено от “Екомакс-иновации”-България
3&1 ПРЕЧИСТВА, ОБЕЗВОДНЯВА, КОМПОСТИРА
Проблема с обработката и депонирането на отпадъците от животновъдните ферми е сериозен проблем. Предлагаме ви информация за един нов иновационен подход разработен от нашето подразделение ”ЕКОМАКС-ИНОВАЦИИ”
Новата по-ефективна технология за дехидратиране, биоензимно обработване и компостиране на сепарирани утайки от животновъдни ферми с ДЕХИДРОМАКС-2013-контейнер е специално разработена за животновъдните ферми. В различните модификации са взети в предвид всички характерни особености на отделните животновъдни отрасли - говедовъдство, свиневъдство, птицевъдство. По задание на клиента може да бъде разработена и система за обработка на утайките от промишлени производства и др. Технологията решава неразрешими до сега проблеми с депониране и компостиране на животинските отпадъци, като ги превръща в първокласен биотор за наторяване.
Технологията за обезводняване и биоензимно обработване и компостиране с дехидратиращ контейнер „ДЕХИДРОМАКС-2013” , по същността си е техника за пречистване на утайки от събирателни басейни, септични ями и др., чрез отстраняването на водата от тинята и биоензимно третиране за по-бързо компостиране. Дехидратирането на утайките е технология със сравнително ниско вредно въздействие върху околната среда, икономически ефективна и е с ниски експлоатационни разходи в сравнение с други подобни технологии. Системата за дехидратиране и биоензимно обработване на утайка „ДЕХИДРОМАКС-2013” решава проблемите с депониране и компостиране на животинските отпадъци.
ДЕХИДРОМАКС-2013 е система от типа “всичко в едно“, при която в резултат на третирането със специално разработени биоензимни препарати и реагенти, дозирани автоматично от дозираща помпа се получава филтриране и уплътняване на утайките, третиране с ензими и присъщи за процеса на компостиране микроорганизми. Филтрирането се извършва в специален филтриращ биг-бег бокс , изработен от армиран двуслоен геотекстил. Депонирането се извършва заедно с биг-бег бокса и така престоява до приключване на процеса на компостиране. При нормални условия компостирането приключва от 3 до 6месеца след което може да се разпръсне на полето за наторяване.
ДЕХИДРОМАКС-2013 - контейнер е приложим в следните отрасли:
• Пречистване на отпадъчни утайки от кравеферми.
• Пречистване на отпадъчни утайки от свинеферми.
• Пречистване отпадъчни води от птицеферми.
• Пречиствателни станции на преработвателни предприятия и др.
Цялата система е снабдена с автоматичен непрекъснат контрол по настройките на работния цикъл на системата - както за количествата утайка, така и за дозите поли-електролит и биоензимни препарати, необходими за ускоряване процеса на пречистване, утаяване и компостиране.
Главното преимущество на този метод за пречистване, дехидратиране и компостиране е в неговата гъвкавост и ниската цена на оборудването както и ниските експлоатационни разходи.
- Полученият материал /биокомпост/ може да замени химическите торове, а филтрираната вода може да се използва за напояване. При необходимост може да се изгради и нанофилтрираща система за повторно използване на водата - за миене на оборите и селскостопанската техника.
http://ecomaxbio-burgas.com
Skype: valqnikolai


Телефон: 087 862 1540



Подобни обяви

Тестобъркачка 50кг.
Идеално работеща.
Продавам 2 броя вендинг кафе афтомати
Бианчи арес кафе автомат комбиниран с вендинг машина - 2500 лв Машините са в добро работещо състояни...
Матрак за детско легло
Еднолицев матрак за детско легло 150/70 см. Матракът е с дебелина 18см. тапициран със здрава дамаска...
Курс готвач за начинаещи с практическа насоченост в София и Бургас
Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни ...
продавам машина за циклене
стара тежка машина която е отлична за почистване на боя -блажна от паркети дюшемета и т. н
Skype:...

Публикувайте коментар към обявата