Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » » Хотели » Хижа 2520 кв.м. + 35...»

Хижа 2520 кв.м. + 35 дка прилежащ терен

Прегледано 101 пъти от 31 Октомври 2016. №: 2292272

Основно ремонтирана четириетажна планинска хижа преустроена в тризвезден хотел, намираща се в Осоговската планина на 11км от град Кюстендил в местността „Широките поляни” където надморската височина е около 1346м.
Разполагам с 35 дка прилежащ терен, подходящ за изграждане на вилно селеще и др.
На приземният етаж който е със застроена площ от 630кв.м. са разположени 150 местен ресторант, кухня, сауна, фитнес, винарна, стая за персонала и котелно помещение. На първият етаж с обща застроена площ от 780м2 има фоайе с рецепция, лоби бар с 40 места плюс голяма открита тераса към него от 150м2, четири студия, две двойни и една единична стая, перално помещение, склад за сухо бельо и административен офис. На вторият етаж със застроена площ от 630м2 има четири студия, две двойни и три единични стаи, конферентна зала с 60 места и тераса 150м2. На последният трети етаж със застроена площ от 480м2 има два луксозни апартамента, четири студия, две двойни и три единични стаи.
Сградата е санирана, сменена е дограмата и всички инсталации, отоплението е локално с котле на твърдо гориво и радиатори. Санитарните възли са завършени и оборудвани. Стаите са шпакловани и боядисани. Остава да се монтират само вътрешните врати, осветителните тела и подовите настилки.
От имота се открива прекрасна панорама към околните планински ридове, Конявската планина и открояващите се в далечината силуети на Рила и Пирин. Наблизо до имота има добре поддържана ски писта и писта за сноу борд. Големият прилежащ терен позволява да се доизгради съществуващата детска ски писта, и да се възстановят баскетболното и футболно игрища. В съседство до хижата има площадка за старт на пара-планеристи, като там се провежда и кръг от републиканското първенство. Района на хотела е начало на много и добре маркирани целогодишни туристически маршрути до връх Руен и другите планински върхове. Околният терен дава прекрасни възможности за организиране на различни състезания, разходки с коне, планинско колоездене и сафари с джипове, а през зимата с моторни шейни. Всичко това, както и близостта до Кюстендил с неговите лечебни минерални извори прави от имота една изгодна инвестиция.


Цена: 210000.00 лв.

Телефон: 089 399 0815



Подобни обяви

Семеен хотел
Къща за гости-семеен хотел с 11 самостоятелни стаи всяка с баня и тоалет и тераса. Ресторант с бар и...
Хотел 792 кв.м 3 звезди 20 легла Готов (завършен) Тухла
НОВА ЦЕНА ОТ 12.09.2016 Г.!!! Действащ четириетажен хотел-пансионат***. Акт 16. Напълно обзаведен и ...
Първа линия на морския бряг!
Имоти Прима продава красива триетажна къща на морския бряг във в. з. Червенка. Имотът е разположен в...
Хотел 921 кв.м 3 звезди 52 легла Готов (завършен) Тухла
Марина Реал продава хотел в идеалния център на гр. Созопол, 250 м от Централния плаж и 400 м от разк...
Семеен хотел 1450 кв.м Не е категоризиран 60 легла Готов (завършен) Тухла
Пететажен новопостроен хотел - семеен тип, на тихо и спокойно място в гр. Созопол, ситуиран в парцел...

Публикувайте коментар към обявата