Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Електроника » Други » Устройство за диагно...»

Устройство за диагностика на автомобили OBD II - чете и трие грешки през телефона

Прегледано 132 пъти от 31 Октомври 2016. №: 2290543

С това устройство вече няма да могат да Ви лъжат по сервизите. Може да спестите много излишни пари за диагностика и ненужна смяна на здрави датчици, модули и други компоненти по колата.
Ако ви светне някоя лампичка на автомобила и да не знаете за какво е? Всеки път за изчистване на някоя грешка в компютъра на колата майстора да ви иска 20 лева? Нужно ли е това да продължава? Това което ви предлагам е устройство, което се поставя в буксата към компютъра на автомобила(там където майстора го връзва) и чете в реално време данните от него. Данните от своя страна се показват на компютър или смартфон (с андроид), на който предварително сте инсталирали програмката, която ви давам безплатно на диск. Най-хубавото е, че няма никакви кабели! Всичките данни се предават през BLUETOOTH. Имате възможността да откривате неизправности по автомобила, да изтривате натрупани грешки, да следите в реално време данните от автомобила (броят сензори е различен при различните автомобили). Може да имате моментен достъп до оборотите на двигателя, скоростта на автомобила, среден и моментен разход на гориво, средна скорост, изминато разстояние, температура на маслото, температура на двигателя, оставащите километри до свършване на горивото, моментна мощност на автомобила (в HP) и още много много други.
Поддържа марките: Opel, Chevrolet, Jaguar, Jeep, Saab, Toyota, Lexus, Saturn, Porsche, GM, Peugeot, Nissan, BMW, Citroen, Benz, Audi, Renault, ISUZU, VW, Mitsubishi, Mercedes Benz, Chrysler, Land Rover, Mazda, Ford, Dodge, Honda, Volvo, KIA, Hyundai, както и още много други.
Устройствата са чисто нови , запечатани в оригиналната опаковка - ELM 327 , към тях има диск с най-новият софтуер за различни операционни системи. За повече информация какво може да се прави и дали е съвместимо с Вашия автомобил - на лични. Включва се към OBD2 куплунга на автомобила. Връзката към телефона , таблета или лаптопа - чрез блутут.
Продукта може да се свърза и към Android устройства, които разполагат с Bluettoth. Примери за Android: Torque Lite (безплатен), Torque Pro (платен) и мн.др. Възможности на интерфейса Прочитане на кодовете за грешки и тяхното описание. Преглед на минимални, максимални и текущи стойности. Изтриване на кодовете за грешки от паметта на контролера Наблюдаване в реално време на показанията на сензорите - живи данни. Измерване на ускорение, разход и др. подобни параметри и много други функции
Доставка с 20% отстъпка до офис на Еконт във всяка точка на България - 3,20 лв. Имаме наличности - не е като повечето търговци - чакаме доставка, обадете се по-късно и т.н.


Цена: 15.00 лв.

Телефон: 089 535 3030



Подобни обяви

Електронен речник Немско български - българо немски , джобен формат
Немско български - българо немски електронен речник. 60 000 думи. Включен органайзер 32 кВ. Джобен ф...
087848 6333 Авариен ремонт бойлери,перални, осветл,, Варна 0888 446 876
0878 48 6333 Електротехник извършва ремонт на инсталации и уреди в дома и офиса, ремонт стари нови м...
087848 6333 Авариен ремонт бойлери,ел табла, осветление,, Варна 0888 446 876,
0878 48 6333 Електротехник извършва ремонт на инсталации и уреди в дома и офиса, ремонт стари нови м...
Производство на еднофазни и трифазни асинхронни двигатели и вентилатори от MMotors
ММоторс АД е българския производител на асинхронни електродвигатели, вентилатори, инфрачервени отопл...
Подпомагане на хората в спешна нужда от заем, без протокол
Здравейте
Над 10 години опит в още по-високо качество на услугата. Аз съм г-жа Mathide Mabilat и...

Публикувайте коментар към обявата