Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Смолян » Домашни любимци » Други животинки » Мумио, мумия за лече...»

Мумио, мумия за лечение на кости от Кушла

Прегледано 165 пъти от 25 Октомври 2016. №: 2283355

Единственото находище в света на природния лечебен минерал, лекуваща счупено, напукано, артрити и всичко свързано с костната система се намира в Родопите.
Казват му още мумия, планински балсам, планинска мумия, черното злато. Мумията представлява подземна жила, която се намира на 2-3 метра дълбочина и доста трудно се добива.
Тайната на мумиото (мумията) е че съдържа атомен (йонен) калций, който директно се абсорбира от организма.
За един месец се възстановява която и да е счупена кост. Използва се хора имащи оплаквания с здравината на костите, от възрастни за профилактика на костите и най вече за счупени кости при катастрофи и битови инциденти.
Прием на Мумио освен че въстановява бързо счупени кости и спомага за здрави кости и здрави стави и лекува артрит.
Мумио служи за профилактика на остеопорозата.
Учените са категорични природния продукт има невероятна сила, счупените кости и ставните болести заздравяват по-
бързо с пиене на ”мумия”, отколкото при лечение с лекарства.
Но никой от тях не може да обясни произхода на мумията, но все по-често се прокрадва теорията за скална симбиоза, образувала се преди хиляди години, криеща огромна енергия в себе си при самото си образуване.
За костите и ставите е чудодеен лек, защото е богато на калций, калий, магнезий, цинк, желязо и много още. Засилва регенериращите процеси многократно.
Сред Кушленци, които са около 50 възрастни, няма куцащи или прегърбени. Местните хора от векове употребяват родопското мумио за своите болежки.
В миналото всички родопски кехаи пращали по един ратай към Кушла в късна есен за да натовари от Кушленското мумио. Те лекували краката на овцете когато ги карали към Беломорието. По пътя от много от овцете окуцявали. След шиниране и превръзка с мумията за няколко дена се възстановявали.
Всички в Родопите са знаели. че мумиото укрепва костната система и спомага за бързото възстановяване на най-различни костни счупвания. Затова през хилядолетията е събрало стотици легенди около себе си.
Но по време на социализма се забравило за лечебния лек, защото село Кушла е на няма и 200 метра от самата граница с Гърция, която навремето беше неприятелска на нас държава. Там се е влизало само с разрешение на полицията.
С мумята могат да се правят превръзки на болното място, но най-полезна е ако се пие, разтворена във вода, като този процес отнема около един ден.
Слага се еднократно в 5 литра вода или два пъти в 3 литров съд и се разбърква няколко пъти. След 12 часа и около поне три разбърквания, се изчаква разтвора да се утаи. Продукта е изцяло натурален, само се разбърква във вода, изчаква се да се утаи, прецежда се и се пие вместо вода.
Организма не може да се предозира, защото ако има излишък, се изхвърля урината, потта и др.
Тънкостта е да престои поне 12 часа всеки път, за да се разтвори калция и всички съпътстващи лечебни вещества. В опаковката има смлян на прах от лечебния минерал за по-лесна разтворимост във водата.
За чупени кости човек се възстановява за месец, но е хубаво поне още един месец да се пие профилактично. Това е някъде около 25-30 опаковки. За профилактика при възрастни поне две седмици през три месеца, което е 5-7 опаковки.
Skype: sekvoia2227


Цена: 5.00 лв.

Телефон: 087 942 0270



Подобни обяви

Двойна мивка алпака за вграждане с клапа Franke с размери 100см/50см
Продавам немска двойна мивка алпака за вграждане. Немско качество- марка FRANKE Мивката е с две кор...
Продавам части за автоматична пералня - ”ВЯТКА АВТОМАТ”
1. Двигател - 80 лв. 2. Програматор - 70 лв. 3. Люк със заключалка - 40 лв. 4. Ниворегулатор за в...
Бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти
Предлагаме бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти от марките: Yamaha, Honda, Suz...
Конгоански папагал
Продавам мъжки конгоански папагал с всички необходими д...
Продавам гълъби Кинг
Продавам гълъби кинг, млади и работещи двойки. Различни цветове, младите 35лв за брой, чифтовете 80...

Публикувайте коментар към обявата