Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Варна » Имоти под наем » Офиси » Друго 349 кв.м Тухла»

Друго 349 кв.м Тухла

Прегледано 186 пъти от 25 Октомври 2016. №: 2273011

Оферта № 37 Новопостроен недвижим имот - БАНКОВ ОФИС /предназначението може да бъде променено/, разположен на първия етаж и в сутерена на сградата, с обща застроена площ 327.00 кв.м., от които: на първи етаж 197.58 кв.м., в сутерена 39.72 кв.м., ВЕРАНДА, с вход единствено от към търговската зала на БАНКОВИЯ ОФИС, с обща площ от 65.90 кв.м., 23.80 кв.м. идеални части от сутерена на сградата, от които 12.00 кв.м. предназначени за ползване като ПАРКОМЯСТО, с вход чрез товарна платформа.
Възможност за отдаване под наем или продажба на целия имот.
Имотът се продава заедно с 81.02 кв.м. идеални части от правото на собственост върху дворното място, върху което сградата е построена, цялата с площ от 349.00 кв.м.
Разположение,
Характеристики, особености на имотите и региона
Недвижимият имот се намира в новопостроена пететажна сграда, в идеалния център на гр. Варна, в един от най-богатите квартали на града - т.н.„Гръцка махала”, на улица с удобен пешеходен и автомобилен достъп. Обектът е в близост както до пешеходната зона на бул. „Княз Борис І”, така и до важни пътни артерии. За района е характерно наличието на множество жилищни и административни сгради - Областна администрация, РДВР - Варна, множество банки, хотели.
 
Вид
Помещенията са на две нива: на първия етаж са разположени търговска зала, стая за управител, санитарно помещение с две клетки, веранда с вход през търговската зала; а на сутеренния етаж - хранилище. Структурата на търговската зала позволява помещението да бъде разделено чрез леки преградни стени на няколко допълнителни помещения. В помещенията има поставен гранитогрес, съответно в санитарните помещения - фаянс и теракот. Стените са покрити с гипсокартон, боядисан с латекс. Търговската зала и стаята за управителя са с окачен таван, с монтирани луминисцентни осветителни тела. Мощността на електрическата инсталация е 50 kW, инсталирана е кабелна мрежа за интернет, сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника. Монтирана е тръба, предвидена за скачване със смукателна вентилация с капацитет 2400 м3/час.
 
Възможна стратегия
 
Имотът е подходящ за ползване по настоящото си предназначение - банков офис, както и за офис на компания, интернет зала, кафе, магазин, супермаркет. Особено подходящ е като вътрешно разпределение и местоположение за ресторант - клуб и други подобни. Изключително атрактивен е самостоятелният вътрешен двор, който през лятото може да бъде покрит с тента.
 
Коментари
 
Освен паркомястото в подземния гараж на сградата, пред самия имот има обособени две места за паркиране на тротоарната площ, като след съответните съгласувания, могат да бъдат поставени и съоръжения, ограничаващи паркирането на улицата пред тези паркоместа от трети лица.
 
Цена на кв.м.
При продажба - 590.26 евро на кв.м.
При отдаане под наем за ползване, като офис - 2,90 евро на кв.м.
При отдаване под наем за ползване, като заведение - 6.00 евро но кв.м.
Обща цена
950.00 € на месец без ДДС /което се дължи/ при отдаване под наем за ползване като офис;
1 660.00 € на месец без ДДС /което се дължи/ при отдаване под наем за ползване като заведение;
206 000.00 € без ДДС /което се дължи/ при продажба на целия имот.


Цена: 206000.00 лв.

Телефон: 089 864 4783



Подобни обяви

Офис Новотела
Предлагаме Ви офис с площ 150кв.м в района на Новотела.Състои се от три големи помещения и два сан...
Офис в жилищна сграда 107 кв.м Партер Тухла Готов (завършен)
Номер в агенцията: 14962 В района на Новотела, луксозен офис 107 кв.м. на партерен етаж, подходящ за...
Помещение в супер център за банка, аптека или мобилен оператор
Помещение в супер центъра на гр. Казанлък (бивш банков офис с трезор), с 3,5 м прилежащ тротоар, под...
Офис в жилищна сграда 15 кв.м Необзаведен Партер
Партерен офис,лицев,със санитарен възел,подходящ за ателие,или тиха дейност,магазинче за пром,стоки ...
Офис в бизнес сграда 54 кв.м Необзаведен Междинен етаж
Оферта № 24393 Представяме на вашето внимание самостоятелен офис в административна сграда /с възможн...

Публикувайте коментар към обявата