Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Бургас » Домашни любимци » Други животинки » SUKAClean-GR/C зa ра...»

SUKAClean-GR/C зa разграждане на органични мазнини

Прегледано 134 пъти от 25 Октомври 2016. №: 2269084

- SUKAClean-GR/C е биоензимен препарат за разграждане на органични мазнини в мазноуловители, колектори, шахти, утайници, септични ями, канализационни системи и др. места където се натрупват мазнини.
SUKAClean-GR/C е прахообразен препарат на базата на микроорганизми, ензими и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява мазнини, целулоза, нишесте, повърхностно-активни вещества и други.
SUKAClean-GR/C е предназначен за третиране на мазниноуловители, колектори и тръби на канализационни системи.
SUKAClean-GR/C, е най-мощната комбинация от ензими и бактерии, предлагана на пазара за разграждане на мазнини в канализационната мрежа на урбанизирани територии, където не се допуска заустване на производствени отпадъчни води, които не отговарят на нормите за максимално допустими концентрации на вещества съгласно
Наредба № 7 от 2000 г. за условията и реда за заустване на производствени отпадъчни води в канализационните системи на населените места (ДВ, бр. 98 от 2000 г.). Отпадъчните води от съоръжения и производствени дейности, които не отговарят на изискванията за заустване, се третират с SUKAClean-GR / C. По закон се предвиждат местни пречиствателни съоръжения преди включване на отпадъчните води в канализационната мрежа на урбанизираните територии. Тези съоръжения се третират с SUKAClean-GR/C.
Отпадъчните води от кухните на обществено-обслужващи обекти (ресторанти, столове и др.) се включват в канализационната система след преминаване през мазниноуловители SUKAClean-GR/C е препарата с който трябва да се третира мазниноуловителя за да не се предизвика запушване или др. проблеми с канализацията.
Мазниноуловителите
(Фиг.1.) се поставят в ресторанти и столове с цел излишъка от мазнини да не премине в канализацията. Основните проблеми с тях са: нужда от често изпразване, струващо пари и време; залпово преминаване на мазнини в пречиствателната станция и съответно плащане на глоби; натрупване на миризми.
Проблемите със запушването и затлачване на отходни тръби са свързани с натрупването на хранителни отпадъци по стените на тръбите (Фиг.2.).
С времето органичните отлагания се увеличават и промивката на системата с препарати или с вода под налягане не са в състояние да отстранят отлаганията. Нещо повече, постоянната употреба на химически препарати може да повреди системата и да доведе до скъп и труден ремонт. Натрупването на органични отлагания води и до формиране на неприятни миризми, които не могат да се отстранят по никакъв начин.
Как действа SUKAClean-GR/C?
SUKAClean-GR/Cе прахообразен препарат на основата на микроорганизми и ензими.
Микроорганизмите живеят и се размножават, използвайки отпадъците /мазнини, косми, сапун, повърхностно актовни вещества и др. органични отпадъци/, като източник на храна. За целта те произвеждат ензими, които разрушават сложните органични молекули на по-прости, които впоследствие влизат в клетките на микроорганизмите, където и завършва процеса на разграждане.
SUKAClean-GR/C включва липаза за разграждане на мазнини, протеаза за разграждане на протеини (каквито са месото и сиренето), амилаза за разграждане на нишесте (основен компонент в картофите, хляба и ориза), целулаза за разграждане на целулозните влакна на плодове и зеленчуци и др.
Принцип на работа:
- Принципа на разграждане е копиран от природата. Там всички органични вещества, независимо от това дали са от животински или растителен произход се разграждат по един и същи принцип и така се осъществява кръговрата на материята в природата.
Първо ензимите, като готвачи подготвят храната за бактериите, като раздробяват дългите полимерни вериги и ги превращат в мономери за да послужат за храна на бактериите.
Всяка една бактерия изяжда толкова храна колкото е собственното и тегло за една минута. Щом има храна, бактериите се размножават /клетъчно деление/ на всеки тридесет минути.
В един грам препарат има около един трилион бактерии и на всеки тридесет минути те се удвояват при благоприятни условия. Характерно за процеса на декомпозиране на органичните вещества е, че всеки ензим работи само на един субстрад на принципа ключ ключалка.
Така, че липаза разгражда само мазнини, протеазни само протеини и т.н.
Предимствата на SUKAClean-GR/C:
* SUKAClean-GR/C не е химичен продукт.
*Съкращава броя изпразвания на мазниноуловителя, като след няколкомесечно третиране отпада напълно нуждата от почистването му.
*Премахва миризмите.
*Разгражда мазнините и не ги пропуска в канализацията.
*Предпазва от затлачване и „връщане” на канализацията.
*Продукт без съдържание на сода или киселина, безопасен за тръби и мазниноуловители
*Екологично чист продукт, подпомагащ ефективно цялостната система за обработка на отпадъците.
*SUKAClean GR/C е биологичен продукт за разграждане на мазнини. Процеса на биологична деградация е 100% безопасен за човешкото здраве и напълно безвреден за природата.
*Замърсяването ще бъде погълнато от микробите и разградено до въглероден диоксид и вода.
Редовното третиране с препарат SUKACLean GR/C Ви гарантира безпроблемна работа от мивката до последната точка на канализационната система независимо от това дали сте на централна канализация или на децентрализирано обработване на отпадъчната вода.
- See more at: http://www.ecomaxbio-burgas.com/
Skype: valqnikolai


Цена: 88.00 лв.

Телефон: 087 862 1540



Подобни обяви

Двойна мивка алпака за вграждане с клапа Franke с размери 100см/50см
Продавам немска двойна мивка алпака за вграждане. Немско качество- марка FRANKE Мивката е с две кор...
Продавам части за автоматична пералня - ”ВЯТКА АВТОМАТ”
1. Двигател - 80 лв. 2. Програматор - 70 лв. 3. Люк със заключалка - 40 лв. 4. Ниворегулатор за в...
Бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти
Предлагаме бордови двигатели и извънбордови двигатели за лодки и яхти от марките: Yamaha, Honda, Suz...
Конгоански папагал
Продавам мъжки конгоански папагал с всички необходими д...
Продавам гълъби Кинг
Продавам гълъби кинг, млади и работещи двойки. Различни цветове, младите 35лв за брой, чифтовете 80...

Публикувайте коментар към обявата