Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Имоти продавам » Парцели и терени » Продава животновъдна...»

Продава животновъдна ферма УПИ 33600м2 БАРТЕР! Финансиране по ПРСР.

Прегледано 720 пъти от 24 Октомври 2016. №: 2265245

КОНЕФЕРМА “БЛЯК СИЙ ХОРСИС”, с. Александрово
ПРОДАВА ИЛИ ЗАМЕНЯ ЗА ИМОТ/ИМОТИ в гр. Бургас!
Комплексът за конен спорт и развъдна дейност „Бляк Сий Хорсис“ е ситуиран на едно естествено красиво място, в непосредствена близост до традиционното българско село Александрово, област Ямбол. Районът е определен от Министерство на здравеопазването като подходящ за хора с дихателни проблеми.
Село Александрово представя с чара на нещо старинно истинската самобитност на българското село. По неповторим начин то се вписва като част от Комплекса за конен спорт и развъдна дейност „Бляк Сий Хорсис“.
Комплекс за конен спорт и развъдна дейност „БлякСийХорсис“ е разположен върху 33600м2 собствена урегулирана земя в сърцето на Странджа планина. Граничи с река и гора, отлична панорамна гледка.
До този момент има изградени следните обекти:
· КОНЮШНЯ с 20 бокса и РЗП 550м2. Състои се от 2 крила, склад за фураж, склад за слама и сено, баня за конете, стая за персонала, стая за муниция, инструментална.
Сградата е с разположение изток-запад. Конструкцията е монолитна. Дограмите са изработени от ПВЦ профили със стъклопакети. Tаванът е конструкция-гредоред, под него има изградено подпокривно пространство чрез конструкция от стоманени ферми и греди и плоскости, което пространство се използва за складиране на сено. Покрива е хидроизолиран и покрит с керемиди. Сградата е построена неотдавна, и отговаря на най-съвременните изисквания и наредби за отглеждане и развъждане на коне.
· 2 ПАДОКА за разходка на конете с площ от 1500м2 всеки.
· БИТОВА МЕХАНА с РЗП 484м2 и лятна градина 1000м2
Сградата е с разположение север - юг. Конструкцията е монолитна. Дограмите са изработениот ПВЦ профили в дървесен цвят със стъклопакети и луксозен обков за отваряемост на прозорците (система ”Фолксваген” - за отваряне чрез паралелно плъзгане с фронтално отместване).Tаванът е конструкция-гредоред, с хидроизолация и покрит с керемиди. Оформлението на сградата е следното: Зала за посетители, разположена в централния обем на сградата, с два входа съответно от уличнатарегулация и обособения паркинг отвъншна страна на дворното място (фасада изток) и вход от към вътрешния двор (фасада запад), изграден е бар за напитки-в южната част на залата, а в централната е изградена външна кухня с възможност за изграждане не пещ. Изградена е масивна зидана камина до бара в южната част на помещението. В северната част на помещението, непосредствено преди кухненските и складови помещения е разположена старинна автентична мелница-реставрирана и експонирана; Кухненски тракт със съответните обособени зони-подготвителни за продукти, зона за готвене, миячно, складови помещения и др.; Тоалетни помещения, разположени в южната част на сградата. Подовата настилка-гранитогрес; Стени-замазки, латекс, частична облицовка от естествен камък; Таван-гредоред. Врати-от към уличната регулация - масивна дървена, от към двора-ПВЦ профил със стъклопакет. В тоалетните помещения: Под-теракот; Стени- санитарен фаянс; Тавани-мазилки, шпакловки латекс; Монтирани са нужните санитарни прибори и арматура;
В основната зала има два мощни колонни климатика. Осветлението е направено от каруцарски колела и старинни фенери.
На територията на Комплекса за конен спорт и развъдна дейност „Бляк Сий Хорсис“ има изградена къща за персонала, с РЗП 81м2, състояща се от 3 спални и кухня с трапезария, обзаведена и оборудвана, 2бр. климатици.
Налична пълна проектна и строителна документация за изграждането на професионален ПЛАЦ ЗА ЕЗДА върху площ от 5 000м2, 70м/70м.
· НАСТАНЯВАНЕ. Пълна проектна документация, включително и Строително разрешение за изграждане на КЪЩА ЗА ГОСТИ. Предвидени са 16 двойни стаи и 4 студия върху площ от 1056м2.
Комплекс за конен спорт и развъдна дейност „Бляк Сий Хорсис“ предлага възможност за изграждане на 2-ра конюшня.
Комплекс за конен спорт и развъдна дейност „Бляк Сий Хорсис“ разполага с изготвен Доклад за Пазарна Оценка, по искане на БАКБ, изготвен от Лицензиран оценител „Адванс“, Рег.N 901400023/06.07.2011 в КНОБ.
Възможност за финансиране от Европейският съюз по ”Програма за развитие на селските райони”.
Skype: p-yovchev


Цена: 400000.00 лв.

Телефон: 088 762 0703



Подобни обяви

Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...
УПИ в регулация парцел в с.Граф Игнатиево 650 кв.м.
УПИ, в регулация, източната част на селото, ток, вода, канализация, тел.0899450421
Враждебна, 440 кв.м., асвалт, между къщи, 35000 евро.
На асфалтова улица,в близост до центъра и до Ботевградско шосе. Парцелът е равен,с 15м лице и е межд...
Продава се парцел упи в с.Граф Игнатиево
парцел, УПИ, за къща, вода, ток, канализация, тел.0886062313
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...
Лицензиран Оценител на Недвижими имоти - Оценки за гр. Варна и региона...

GSM: 0888 33 15 6...

Публикувайте коментар към обявата