Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » София » Продавам друго » Мебели за дома » Възглавница, пълни с...»

Възглавница, пълни с люспи от елда за здравословен сън

Прегледано 91 пъти от 24 Октомври 2016. №: 2258281

Възглавница заема анатомичната форма на главата. Шийните прешлени са в естествено положение и позволява мускулите на врата да се отпуснат.
Силен, пълноценен и здравословен сън - това не е лукс, а естествена потребност на човешкото тяло. За пълноценен сън, на първо място трябва тялото да бъде в спокойно и отпуснато състояние. И все пак трябва да сте избрали правилната възглавницата. Такава като възглавницата ”здравословен сън”, изпълнен с люспи от елда.
Характеристики:
Възглавници с люспи от елда приема анатомичната форма на човешка главата и шията. Поради това, шийните прешлени са в естествено положение и вратните мускули са отпуснати и могат да си починат. Избледнява една от причините за хъркането и мигрена.
Елда има много полезни свойства, които не могат да се сравняват с никой друг пълнител.
Всеки зърно - малка пирамида, чиста, цяла и куха отвътре. Обвивките са свободно ”течащи” вътре във възглавницата, като заемат формата на тялото на човек и да го поддържа през цялата нощ.
Възглавницата с люспи от елда има ортопедични свойства. Използването на възглавницата помага за предотвратяване на дегенеративни заболявания и други заболявания на гръбначния стълб. Вземайки формата на тялото възглавницата помага за пълната и ефективна релаксация на мускулите.
Обвивките на елдата има способността да абсорбира излишната влага и дълго време да поддържат постоянна температура. Следователно, тези продукти могат да се препоръчват за деца и хора с прекомерно изпотяване.
Микро масаж, който осигурява мек ефект върху тялото, и ароматерапия с етерични масла от елда, които полезни за здравето и качеството на съня.
Резултати при употреба:
Гръбначният стълб се коригира, съдовете за хранене на мозъка и кръвоносните потоци са свободни за снабдяването на мозъка с кислород и хранителни вещества.
Коригира респираторния тракт. Въздухът преминава свободно.
В резултат на това, вие дишате свободно и лесно.
Ще почувствате положителното енергийно въздействие върху тялото си: мускулната активност, стабилизирането на нервната и мускулно-скелетни системи.
Производствени технологии
Обвивките на елдата преминават многостепенно пречистване преди пълненето на възглавниците.
На първо място, това е уникална на пазара възглавница, при която е използвана технология за обработка на структурирана вода. Това е сложен процес, който дава на възглавницата специални полезни свойства.
Тик - дебел памучен плат, използван за направата на калъфките на възглавниците По краищата на калъфките на възглавници са зашити със специален ръб.
В допълнение, на възглавницата има скрит цип, който позволява да се регулира твърдостта на възглавницата, като контролира количеството на люспите на елдата.
Именно поради тези причини смекчаването на възглавницата ”здравословен сън” е здрава, но с течение на годините тя става още по-удобно.
Размер: 60 х 40 см
Тегло: най-малко 2,4 кг
За запазването на свойствата на възглавницата с люспи от елда толкова дълго, колкото е възможно, за тях се изисква специално внимание.
Защита на продукта от продължително излагане на влага, тъй като това влияе неблагоприятно върху свойствата на пълнителя (елда).
Опитайте се да не закриват възглавница с мокро одеяло, по-добре да го проветрите на открито (в случай на сухо време). Поради структурата на пълнителя на възглавницата е с добра вентилация, така че изсъхва бързо.
Препоръчва да възглавницата да се разклаща и потупва всеки ден.
Достатъчно е да се изпира два пъти в годината. Идеална за изпиране е през лятото, защото можете да се проветри и да изсъхне пълнителят на слънце. Краткотрайно излагане на слънчева светлина е безвреден за пълнежа.
След измиване осигурете пълното изсъхване на възглавницата.
С подходящи грижи възглавница с люспи от може да ви зарадва със своите полезни функции в продължение на много години!
Забележка: Цветът на възглавницата може да се различава от този на картинката.
Доставката е за Ваша сметка!


Цена: 35.99 лв.

Телефон: 089 873 2498



Подобни обяви

претапициране на мека мебел
Претапициране и производство
на мека мебел. Безплатен транспорт и пренос - качване
сваляне, ...
Тоалетна маса
Масата е изработена от масивна дървесина елша с накланящо се огледало. Размерите са : височина на м...
Спални комплекти
Обзаведете вашата спалня подобаващо и стилно за уют и хармония. Богат асортимент от спални комплекти...
Единични и ъглови легла
Богат асортимент от единични легла в различни композиции и размери, качествени и удобни и практични ...
Мебели за детска стая
Имате нужда от детско обзавеждане, бюра, легла, гардероби, скринове, бюра, етажерки ? Мебели1 мож...

Публикувайте коментар към обявата