Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Туризъм оферти » Екскурзии в чужбина » Обиколен тур на МАЛА...»

Обиколен тур на МАЛАЙЗИЯ и Сингапур с островите Перхентян 15.- 30.04.2017 / 14 нощувки Ранни записвание до 15.10.16

Прегледано 380 пъти от 05 Октомври 2016. №: 2227490

Обиколен тур на МАЛАЙЗИЯ и Сингапур с островите Перхентян 15.04.2017 / 14 нощувки



София - Куала Лампур - Малака - пещерите Бату - Куала Селангор - Таман Негара/ Куала Тахан - Платото Камерон - остров Пенанг - остров Бандинг - Белум - островите Перхентиян - Сингапур - София



Датa : 15.04.2017

17 дни / 14 нощувки / 14 закуски / 12 обяда / 12 вечери



Малайзия е невероятно красива страна, която съчетава в себе си магическа природа, модерни небостъргачи и уникална култура. Малайзия е като две страни, обединени в едно цяло, разделено от Южнокитайско море. Докато полуостров Малака се откроява с оживените места в колониална архитектура, чаени плантации и острови , то източната част, позната като Малайзийско Борнео е известна с дивите джунгли с вековни тропически гори, гранитни върхове и отдалечени племена.





Цена за 1 възрастен в стая с две легла:

6598 лв. при резервации до 15.10.2016

6998 лв. при резервации след 16.10.2016





Цената включва:



Самолетни билети София - Доха - Куала Лампур - Сингапур - Доха - София ;



Летищни такси / в размер на 540 лв към 01.07.16 / ;



Индивидуален транспорт по време на цялото пътуване ;



14 нощувки със закуски в хотели 4 звезди, описани в прoграмата ;



12 вечери, описани по праграмата ;



12 обяда, описани по праграмата ;



Местен екскурзовод по време на обиколките ;



Водач - преводач от България ;



Входни такси за посещаваните обекти ;



Фолклорна вечеря с Малайски с танци ;



Екскурзия до Малака ;



Екскурзия до пещерите Бату ;



Посещение на Национален парк Селангор с наблюдение на светулките ;



Посещение на Национален парк Таман Негара ;



Посещение на платото Камерон ;



Посещение на остров Пенанг ;



Посещение на остров Бандинг ;



Посещение на тропическа гора в Белум ;



Почивка на островите Перхентян ;



2 екскурзии с корабче за шнорхелинг ;



Туристическа обиколка на Сингапур ;



Екскурзия до остров Сентоса ;



Посещение на Градината на орхидеите ;



Посещение на пеперудена ферма ;



Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗД Евроинс АД







Цената не включва:

• Всичко неописано в цената включва

• Обяди и вечери по време на престоя в Сингапур

• Бакшиши за екскурзоводи и шофьори - 50 евро за целия престой

• Такси за камера или фото апарати

• Разходи от личен характер





Депозит - 3000 лева при резервация.

Доплащане до 100% - 30 дни преди отпътуване !





Екскурзионна програма:



Ден 1 София - Доха

Отпътуване от летище София посока Малайзия в 13.00ч.



Ден 2 Доха - Куала Лампур

При пристигането на международното летище в Куала Лампур в 15.15ч. Трансфер до хотела. Настаняването в хотела е след 15:00 ч. В 18.00 ч. ще бъдете взети от хотела за вечерен тур. Историческият център на Куала Лампур става особено оживен и пъстроцветен през вечерните часове. Именно тук се намират и най-високите в света кули близнаци - Петронас, които ще ви накарат да се почуствате сякаш сте на върха на света. Обиколката включва посещение на Централ Маркет, бивш богат пазар сега превърнат в център за занаяти, Джалан Петалинг - главната улица в Чайнатаун, където може да изпробвате уменията си да се пазарите. Следващата спирка е Сри Махриаман - малък хиндуитски храм разположен между китайските магазини и къщи. Типична малайска вечеря на бюфет, придружена с представяне на местни танци. Представлението започва всяка вечер в 20:45 ч. и продължава около 45 минути. Връщане в хотела и нощувка.



Ден 3 Малака

Закуска. Трансфер до Малака за целодневна екскурзия. Малака е разположен на 135 км от Куала Лампур. Тази целодневна обиколка ви води в града, който някога е бил колонизиран от португалците, японците, британците и холандците за период от 400 г. Посещава се Холандския площад с боядисаната в розово Стадхуис, Християнска църква, часовникова кула и фонтана на кралица Виктория. Ще видите също Ченг Хон Тенг, което е най-старият функциониращ китайски храм в Малайзия, който е открит през 1645 г. Други интересни обекти са Портата на Сантяго - портата на португалската крепост Ла Формоза, построена през 1511 г., църквата Св. Пол, където св. Франциск Хавиер някога е бил погребан и още много интересни места. Насладете се на речен круиз по река Малака около исторически сгради, стари складове, интересни мангрови щандове, църкви и села. Обяд. След обяд ще имате време да се разходите по улицата Джонкер известна с нейните антики. Връщане в Куала Лампур. Вечеря и нощивка.





Ден 4 Куала Лампур - пещерите Бату - Куала Селангор

Закуска. В 9.00 ч. отпътуване за целодневен тур на Куала Лампур. Акцентът на този тур е посещението на пещерите Бату, където се намира най-важният хиндуистки храм в Малайзия. Пещерите се намират в покрайнините на град Куала Лампур. Храмът е посветен на Лорд Субраманиам и е домакин на годишните чествания на празника Тхайпусам. За да се оцени напълно посещението на пещерите, трябва да сте готови за изкачването на 272 стъпала до главния им вход. Обиколката продължава с посещение на малка фабрика за батик ( рисуване с восък), след това се отива към Роял Селангор - фабрика за пютер (сплав за олово). Обяд в местен ресторант. Вечерта посещение на градчето Куала Селангор, където ще се насладите на романтичните светлинки на най-голямата в света колония от светулки. Ще минете през прекрасната Малайзииска природа и ще посетите крепостта Мелавати, известан като Форт Алтинсбург. На върха на хълма има фар и високи, красиви, сенчести дървета, рай за местните птици, посребрените маймуни и дългоопашати макаци. Насладете се на вечеря в местен крайречен ресторант и на вечерна разходка с традиционна китайска лодка - сампан. По време на разходката ще видите хилядите светулки, кръжащи около короните на мангровите дървета. Това е един уникален природен феномен, наподобяващ редица ярко осветени коледни елхи. Какъв невероятен начин да прекарате вечерта си в Малайзия. Връщане в хотела. Нощувка.



Ден 5 Куала Лампур - Таман Негара/ Куала Тахан

Закуска. В 8.00 ч. се тръгва към Национален парк Таман Негара (около 4 часа). Паркът е известен като най-старата тропическа гора, датираща от над 130 млн. години. Настаняване в курорт в Куала Тахан. Пресичане на реката с лодки. Обяд в курорта. В 14:30 ч. се насладете на на круиз по река Тахан до водопадите Лата Беркох. Насладете се и на подмладяване в естествено джакузи. Има и спирка за хранене на рибите. Връщане в курорта. Вечеря. В 20:45 ч. нощна разходка в тропическата гора. Научете повече за нощните растения и насекоми. Разходката е около 1 ч. и 30 мин. Връщане в курорта. Нощувка.



Ден 6 Таман Негара

Закуска В 09.30 ч. се отправяме на разходка в джунглата Букит Тересек. Екопътеката ( 1.8 км.) върви по тесен и лесен път през първите 500 метра. След това започва да се изкачва по стръмна пътека водеща до върха на планината. Насладете се на разходка по известната балдахинова пътека и окачения мост, които дават възможност на хората да видят разнообразната флора и фауна. /балдахиновата пътека може да бъде временно затворена при лоши метеорологични условия/ Целодневната обиколка включва също обяд в курорта, плуване в река Абай. Вечеря и нощувка.



Ден 7 Таман Негара - Платото Камерон

Закуска. Качване на лодката и пресичане на реката. В 9.00 ч. трансфер до платото Камерон. След около час, минавайки през живописната планинска джунгла се посещава племето Оранг Асли. Областта около платото Камерон е известна с големият брой местни племена, които все още живеят в горите. При пристигането в плато Камерон се откриват много красиви гледки. Посещават се чаените плантации и чаената фабрика, за да се научи малко повече за тази технология, следва почивка с чаша чай с кифлички и страхотна гледка към плантациите. Традицията с чая и кифличките датира от времето, когато английските колониални офицери използвали тази хълмиста област като хладно място за бягство от топлината в низините. След посещението на зеленчуковата и ягодовата ферма се продължава към колоритният пазар, където може да се намери всичко, което се произвежда в тази област на едно място. Продължава се с Пеперудена ферма и музея за тунела на времето, където може да хвърлите по един поглед към миналото на тази област. Последно преди да се приберете в хотела се посещава град Тахан Рата. Обяд в местен ресторант. Вечеря и нощувка.



Ден 8 Платото Камерон - остров Пенанг

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до Пенанг (около 4.5 ч.). Отпътуване за Бутик Мера. Кратко пътуване с лодка ще ви отведе до острова с орангутаните, където приматите са в естествена среда. Този уникален остров служи като убежище на орангутаните, а също така и като център за научни изследвания на този застрашен вид. При пристигането на острова се посещава храма Кек Лок си, където има голяма статуя посветена на богинята на милосърдието. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.



Ден 9 остров Пенанг

Закуска. В 9:30 ч. тръгване за целодневен тур на остров Пенанг. Обиколката включва: Ботаническа градина, фабрика за батик, Храма на Буда, храма на Бирма, колониалната архитектура на сградите на централния площад. Трансфер до хотела. Обяда в местен ресторант. Остатъкът от деня е свободен. Вечеря и нощувка.



Ден 10 остров Пенанг - остров Бандинг - Белум

Закуска. Трансфер до остров Бандинг, за да посетите тропическата гора на Белум, където чудесата на природата стават реалност. На над 120 милиона години и разполагащ се на 300,000 хектара, този тропически рай е дом на различни видове животни и растения, много от които не могат да бъдат намерени никъде другаде в света. По време на пътуването ще посетите храмът Перак Тонг, джамията Убудиах и палата Искандариах. Спира се на острова на орангутаните, където могат да се наблюдават в реалното им местоживеене. Пристигане в Белум. Вечеря и нощувка.



Ден 11 Белум

Закуска и отпътуване за парк Теменгор с лодка, по време на пътуването има възможност за наблюдение на птици и животни. Пристигане в Оранг Асли. На връщане към хотела, се спира на Сунгай Гадонг, за да се видят прекрасните рафлезии - най-големите цветя на земята (Наблюдението на рафлезии не е гарантирано, зависи от цъфтежа на цветето). Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.



Ден 12 Белум - островите Перхентиян

Сутринта след закуска тръгване за Кота Бару преминавайки през Рантау Панджанг, град много популярен за пазаруване, който е безмитна зона. Пристигане в Куала Бесут и отплаване за островите Перхентиан. Настаняване на острова. Възможност за две екскурзии за шнорхелинг. Вечеря и нощувка.



Ден 13 островите Перхентиян

Свободен ден за плаж и почивка с включени закуска, обяд и вечеря. Нощувка.



Ден 14 островите Перхентиян - Сингапур

Закуска. Трансфер до летището в Кота Бахру и полет до Сингапур. Посрещане и трансфер до хотела. Нощувка



Ден 15 Сингапур

Закуска. Отпътуване за полудневен тур на Сингапур. Открийте мултикултурния мегаполис Сингапур - място, където се срещат старото и модерното. Ще разгледате Еспланада - театъра на брега на залива Марина, символа на Сингапур - Мерлион, митично създание с глава на лъв и тяло на риба, Китайския квартал - културен център на града. Възможност за шопинг. Връщане в хотела. Потегляне за следобеден тур на Сентоса - острова на удоволствията. Остров Сентоса е само на 15 мин. от центъра на града. Сентоса предлага най-разнообразни забавления по вкуса на всеки:

- Лифт - ще бъдете завладени и очаровани от залязващото слънце, след залез се разкрива живописен пейзаж към Сингапур. Лифтът предлага гледка на 360 градуса.

- С.Е.А Аквариум - музея за морски преживявания. Това е най-големият океанариум в света вдъхновен от безбройните морски чудеса на нашата планета. Водният парк предоставя на вас и вашето семейство незабравими спомени. Може да се възползвате от интерактивно пътуване по древния път на коприната.

- Крилете на времето - разказва историята за фантастично пътуване през времето и пространството. Птицата като праисторическо създание отива на пътешествие с двама съвременни тийнейджъри в търсене на своята епоха. По пътя те откриват света с пътуване през различни древни цивилизации и красотите на подводния свят.

Трансфер до хотела. Нощувка.



Ден 16 Сингапур - Доха

Закуска. Трансфер до летището в 08.00ч. Полет за Доха в 10.40ч.



Ден 17 Доха - София

Пристигане в София в 19.30ч.







За допълнителна информация и резервации :



КАРАДЖЪ ТУРС - Велико Търново

ул. Васил Левски № 3, ет. 1,

Телефон. 062 65 09 01 ;

Мобилни: 087 900 74 15 ; 0887 82 36 89

е-mail: vtarnovo@karacitours.bg





Подобни обяви

Екскурзия до ПАРИЖ СЪС САМОЛЕТ и гид на български - 2/3* - стандартен хотел

Екскурзия до Париж със самолет и гид на български


2/3* - стандартен хотел - * <...
ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български
3* - стандарт - 3 *

ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ СЪС САМОЛЕТ и водач на български



...
ТАСОС - Зелената перла на Гърция - 3 дни

Екскурзии до Гърция


3* - стандарт - 3 *

ТАСОС - Зелената перла на Гърц...
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ Дневен преход


Дати: 22.09.2016
Цена от: 220 лв.
4 дни / 3 нощувки

«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПР...
Екскурзия за 22 септември 2016 до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд, WILD PARK - дивият свят на джунглата и океана + Одрин от Ст.Загора 22.-25.09.16
ПРОМО ОФЕРТА Екскурзия за 22 септември до Истанбул с 2 нощувки + БОНУС посещение парк и Мол Виаленд,...

Публикувайте коментар към обявата